Jump to content

Νέος ιός; Πρόβλημα με αριστερό κλικ

kots

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

από εχθές στον υπολογιστή μου όπως κι επίσης στον υπολογιστή ενός γνωστού μου παρουσιάζεται το εξής πρόβλημα.

Όποτε κάνουμε αριστερό κλικ στο ποντίκι, αυτό λειτουργεί σαν να κάναμε δεξί κλικ. Τσέκαρα στην καρτέλα Ποντίκι του πίνακα ελέγχου (windows xp) μήπως είχαν αντιστραφεί τα κουμπιά αλλά τίποτα.

Υποθέτω ότι υπάρχει νέος ιος που τα κάνει όλα αυτά. Εψαξα στο google αλλά δεν βρήκα κάτι. Μήπως έχετε ακούσει τίποτα?

Επίσης υπάρχει πρόβλημα και στους δύο υπολογιστές με το vm της java. Κολλάνε τα παράθυρα αρκετές φορές.

Αν ήταν μόνο στον δικό μου υπολογιστή ίσως να οφειλότανε σε κάτι άλλο αλλά σε δύο υπολογιστές μάλλον πρόκειται για ιό. Δεν νομίζω να είναι τυχαίο.

Ξέρετε κάτι ? ευχαριστώ.

• 2 weeks later...

Άμα επιλέξεις να αναστραφούν τα κουμπιά δουλεύει κανονικά;

Δες:

start=>run=>regedit

HKEY_CURRENT_USER(+)Control Panel(+)Mouse

Δες άμα το value στο SwapMouseButtons είναι 0 (μηδέν). Άμα είναι "1" είναι αντιστραμένα.

Άμα από τα mouse settings, επιλέγοντας swap primary κτλ πάλι παραμένουν ανεστραμένα δοκίμασε το mousemixer. Είναι ένα προγραμματάκι που κάνει αυτή τη δουλειά. Τουλάχιστον μέχρι να βρεις τι φταίει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.