Jump to content

I would like to be under water!!!

Tiltevros

Recommended Posts

• Replies 40
  • Created
  • Last Reply

το 690 περνρι ακυρο δεν δεχετε Ε-ΑΤΧ μητρικη για το stacker δεν γραφει καιμ δεν γνωριζω για να πω σιγουρα για το συστημα αυτο θελει κατι (αφου παει σε υδροψυξη) κατι να χωραει τουλαχιστον 1 τριπλο ψυγειο και μια 10αδα δισκους (8 εχει τωρα και 2 θεσεις παραπανω ας υπαρχουν αρα δεν νομιζω να μπορει να τον καλυψει κατι απο τα παραπανω

Εγω προσωπικα θα προτιμουσα αυτο που σου εβαλε ο Γιωργος γιατι με αυτο εχεις την επιλογη για το τη σωληνα θα βαλεις αντιθετα με αυτο τις koolance που ειναι ενα συγκεκριμενο μεγεθος

Μιλας για αυτο Aquatuning - Der Wasserkhlung Vollsortimenter - EK Water Blocks EK-ASUS NB/SB 1 Acetal EK Water Blocks EK-ASUS NB/SB 1 Acetal 15087

δες εδώ γιατί πιστεύω ότι αυτή κάνει έχω πρόβλημα με το που θα βγαίνουν οι σωλήνες
δες και προφίλ για πόσο λεπτό πράμα μιλάμε. κάθονται πάνω του κάρτες που δεν μπορώ να τις καταργήσω.

Αυτο τις ek εχει υψος 14mm ενω το koolance 16mm πιστευω οτι αν βαλεις το ek να ειναι οι τρυπες για τους σωληνες απο τι πισω μερια δεν θα εχεις κανενα προβλημα δηλαδη απο το πρωτο (αυτο που εχει και το προβλημα με τι καρτα) οι τρυπες για τα ρακορ κοιτανε το αλλο chipset

τι λέτε για αυτό?

Thermaltake Element V Black Edition Steel Full Tower Computer Case

Features

Form Factor: Full tower

Max Mainboard Size: Extended ATX

Supported Mainboards: ATX, microATX, Extended ATX

Specification Compliance: PS/2

Internal Bays Qty: 7

Front Accessible Bays Qty: 6

Width: 22 cm

Depth: 53.7 cm

Height: 53.2 cm

Weight: 13.9 kg

Colour: Black

τι λέτε για αυτό?

Thermaltake Element V Black Edition Steel Full Tower Computer Case

Features

Form Factor: Full tower

Max Mainboard Size: Extended ATX

Supported Mainboards: ATX, microATX, Extended ATX

Specification Compliance: PS/2

Internal Bays Qty: 7

Front Accessible Bays Qty: 6

Width: 22 cm

Depth: 53.7 cm

Height: 53.2 cm

Weight: 13.9 kg

Colour: Black

Σε αυτο δεν βλεπω χωρο να μπορεις να βαλεις εσωτερικα 3πλο ψυγειο

παρε αυτο και εισαι οκ σε ολα !!!!!! Thermaltakeusa*»*Thermaltakeusa*»*Mozart Tx : Mozart Tx VE1000BWS 120 ε εχει στο e-shop :big_boss: δες και video Thermaltake Mozart TX VE1000BWS | myPlaisio.gr

μπορείς να μου δώσεις το λίνγκ?

μπορείς να μου δώσεις το λίνγκ?

Εγω οσο και να εψαξα δεν καταφερα να το βρω σε καποιο καταστημα του skrotz κυριως στο eshop δεν υπαρχει καν και το εχει μονο σε πλαισιο απο οτι λει το site σε καποιο συγκεκριμενο καταστημα

πολυ καλο

απλά πίσω εκεί που έχει το τανκ δεν εχει κανεναν fan να βγαζει τον αερα εξω

εκτος αν αυτη την δουλεια τη κανει ο πλαινός 20άρης που δεν φαίνεται στην φώτο

απλά έχε υπόψιν οτι αν ένα case θελει μια φορά δίμηνο με blower ενα καθάρισμα, τοτε το HAF θελει μια στο 20ήμερο :hehe:

πολυ καλο

απλά πίσω εκεί που έχει το τανκ δεν εχει κανεναν fan να βγαζει τον αερα εξω

εκτος αν αυτη την δουλεια τη κανει ο πλαινός 20άρης που δεν φαίνεται στην φώτο

απλά έχε υπόψιν οτι αν ένα case θελει μια φορά δίμηνο με blower ενα καθάρισμα, τοτε το HAF θελει μια στο 20ήμερο :hehe:

Το τανκ μπορει να το βαλει αλλου (5.25 θυρα ενα τις xspc πχ) η να το να παρει καποιο που προσαρμοζετε η αντλια πανω και να μπει σαν συνολο εχει πολλες επιλογες

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.