Jump to content

I would like to be under water!!!

Tiltevros

Recommended Posts

είμαι ένα serveraki και θέλω να κάνω μια πλαστική εγχείρηση μπας και σουλουπωθώ!!

Γιατροί μου πείτε μου με αγάπη και προδέρμ τι μπορώ να κάνω και τι να ζητήσω από τον άχρηστο μπαμπά μου να με σουλουπώσει λίγο.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων όλη η οικογένεια για της συμβουλές σας.

post-2254-1416074636,0507_thumb.jpg

post-2254-1416074636,1044_thumb.jpg

post-2254-1416074636,2073_thumb.jpg

post-2254-1416074636,3913_thumb.jpg

• Replies 40
  • Created
  • Last Reply

Για αρχη θα επελεγα ενα μεγαλυτερο κουτακι σαν κι αυτο

ωστε να παρει ευκολα ενα τετραπλο ψυγειο στο πατωμα

καθως και τα υπολοιπα βασικα εξαρτηματα του κυκλωματος *

μετα θα χτυπαγα και 5 οικονομικα τετοια κλουβακια για τους SSD

και μετα απο αυτο πιστευω θα κανεις πολυ καιρο να ασχοληθεις με το θεμα κουτι/ψυξη...

*η λιστα αυτη ειναι ενδεικτικη

καλημέρα κύριε Γιώργο είχαμε μιλήσει από κοντά τον Μάιο για την κατάσταση μου δεν ξέρω αν με θυμάσαι. δυστυχώς το φόρτο εργασίας δεν μπόρεσα να το υλοποιήσω το προ πρόγραμμα που είχαμε σκεφτεί και μετά ξεχάστηκε. Προσπάθησα να ξαναέρθω σε επαφή μαζί σου αλλά δεν σε βρήκα. ευελπιστώ να δώσουμε μια λύση στο παιδί γιατί βασανίστηκε πολύ το καλοκαιρακι.

Ευχαριστώ για τα πρώτα βήματα βοήθειας.

(Υ.Γ.) είμαι το παιδι που σε είχε ρωτήσει να γίνεται να κάνουμε moda για watercoolling σε Raid controller :)

έκανα μια προσπάθεια να βρω κάποια καλούδια και βρήκα αυτά. εαν έχω κάνει λάθος κάπου παρακαλώ διορθώστε με.

νομίζω ότι στο σύνολο για όλα είμαι κάπου στα 81,82 + 166,84 ευρώ = 248,66 ευρώ έξω απο την πόρτα μου

post-2254-1416074636,5114_thumb.jpg

post-2254-1416074636,5687_thumb.jpg

post-2254-1416074636,6856_thumb.jpg

post-2254-1416074636,726_thumb.jpg

έκανα μια προσπάθεια να βρω κάποια καλούδια και βρήκα αυτά. εαν έχω κάνει λάθος κάπου παρακαλώ διορθώστε με.

νομίζω ότι στο σύνολο για όλα είμαι κάπου στα 81,82 + 166,84 ευρώ = 248,66 ευρώ έξω απο την πόρτα μου

Nαι βρε φυσικα και σε θυμαμαι

δεν εχω πολλους γνωστους με τσαμπι 8 ssd εξαλλου :p

Τωρα οσο αφορα τα Parts

το μονό ψυγειο που εχεις επιλεξει ειναι οριακο για εναν μονο επεξργαστη ποσο μαλλο για δυο.

επισης οσο αφορα τα cpu blocks που επελεξες

εχε κατα νου οτι ειναι γυρω στους 5c υποδεεστερα απο τα αντιστοιχα HF

και αρκετα περιοριστικα ως προς την ροη τους

Γενικα δεν εχω στο μυαλο μου τι ακριβως θελεις να φτιαξεις

γιατι οπως καταλαβαινεις υπαρχει η λυση βαζω νερο για να ειμαι στα επιπεδα καλης αεροψυξης με χαμηλο budget

και βαζω νερο για να μπορω να ψυξω και chipset και 6core xeons και οτι αλλο μπορει να χρειαστω μελλοντικα.

καλυτερα πες εσυ τι εχεις κατα νου

και σε τι budget θα ηθελες να κινηθεις

και πιστευω οτι θα βρουμε το best bang for buck συνδυασμο

Nαι βρε φυσικα και σε θυμαμαι

δεν εχω πολλους γνωστους με τσαμπι 8 ssd εξαλλου :p

Τωρα οσο αφορα τα Parts

το μονό ψυγειο που εχεις επιλεξει ειναι οριακο για εναν μονο επεξργαστη ποσο μαλλο για δυο.

επισης οσο αφορα τα cpu blocks που επελεξες

εχε κατα νου οτι ειναι γυρω στους 5c υποδεεστερα απο τα αντιστοιχα HF

και αρκετα περιοριστικα ως προς την ροη τους

Γενικα δεν εχω στο μυαλο μου τι ακριβως θελεις να φτιαξεις

γιατι οπως καταλαβαινεις υπαρχει η λυση βαζω νερο για να ειμαι στα επιπεδα καλης αεροψυξης με χαμηλο budget

και βαζω νερο για να μπορω να ψυξω και chipset και 6core xeons και οτι αλλο μπορει να χρειαστω μελλοντικα.

καλυτερα πες εσυ τι εχεις κατα νου

και σε τι budget θα ηθελες να κινηθεις

και πιστευω οτι θα βρουμε το best bang for buck συνδυασμο

Γενικό πλάνο Δεν μπορώ ούτος η αλλος να κάνω OC οπότε έχουμε να ψυξουμε εργοστασιακές ρυθμίσεις για άνετο ήσυχο σερβεράκι

χεχε 16 SSD στο σύνολο

θέλω να ψύξω

-2 CPU E5520 80 watt each total 160 Watts

-2 chipsets 5520 σειρά που ανεβάζουν θερμοκρασία κοντά στους 75-80 οC χωρίς όμως να μου τρώνε τα

αγαπημένα PCIE γιατί οι καρτούλες που μπαίνουν είναι full μήκους ( 2 controllers ARECA 1880ix 12ports & LSI9260-i8)

τώρα για την GPU τι να πω για κανένα τε τρις είναι οπότε το αφήνουμε ανοικτό αυτό το θέμα.

Τώρα το κόστος... όπως είπες best bang for buck!!!

ΥΓ δεν γνωρίζω τπτ από απόδοση υδρόψυξης γιαυτό και στρέφομαι στους γιατρούς (εσάς) για να με μορφώσετε.

Πραγματικά εντυπωσιάζομαι απο το υλικό σου οπότε αν και τελείως οφ θα ήθελα να μάθω τι τρέχεις και τα χρειάζεσαι όλα αυτά. Καλή συνέχεια με το...θέμα σου και περιμένουμε φωτός με το καλό!

Φιλε Tiltevros, αναρωτιέμαι αν δύο corsair Η70 θα κάλυπταν τις ανάγκες σου:nothing:..Με καποιο mod ισως θα μπορουσες να ψύξεις και τα chipsets..

με τα ίδια λεφτά φτιάχνει custom υδρόψυξη μου φαίνεται

Πραγματικά εντυπωσιάζομαι απο το υλικό σου οπότε αν και τελείως οφ θα ήθελα να μάθω τι τρέχεις και τα χρειάζεσαι όλα αυτά. Καλή συνέχεια με το...θέμα σου και περιμένουμε φωτός με το καλό!

Oracle Database 11g.

καμία ιδέα παιδιά???

Το ψυγειο που εχεις επιλεξει ειναι μονό.

Που σημαινει οτι δεν παιζει να ψυξει επαρκως 2 επεξεργαστες και 2 chipset.

Επισης δεν εχεις βαλει μπλοκ για τα chipset σου.

Που σημαινει οτι θα τα αφησεις με αερα?

Για αρχη, αποψη μου, κοιτα αυτο που λεει ο Κοπριτης.

Βρες ενα πιο ανετα κουτι για ολο τον εξοπλισμο σου.

Και μετα σχεδιασε πανω σε αυτο το κουτι τη νεα υδροψυξη.

Το ψυγειο που εχεις επιλεξει ειναι μονό.

Που σημαινει οτι δεν παιζει να ψυξει επαρκως 2 επεξεργαστες και 2 chipset.

Επισης δεν εχεις βαλει μπλοκ για τα chipset σου.

Που σημαινει οτι θα τα αφησεις με αερα?

Για αρχη, αποψη μου, κοιτα αυτο που λεει ο Κοπριτης.

Βρες ενα πιο ανετα κουτι για ολο τον εξοπλισμο σου.

Και μετα σχεδιασε πανω σε αυτο το κουτι τη νεα υδροψυξη.

@ jax7480

επιβεβαιώνεις και εσύ πόσο βλακώδες είναι το κουτί μου ε?? χεχε

καμία οικονομική λύση για κουτάκι που να τα χωράει όλα??? χωρίς μόντες και ιστορίες plz!

Δεν ειναι βλακωδες το κουτι. Απλα για τη δουλεια που το θελεις δεν κανει.

Τιμιο κουτι για τα λεφτα του και με πολυ καλο airflow.

Απλα εχεις πολλα πραγματα και το συγκεκριμενο ηδη ειναι στριμοκωλιασμενο.

Αν βαλεις και υδροψυξη τοτε θα γινει το ελα να παμε να δεις...

Για κουτι τωρα, νομιζω κοιτας για ΜΕΓΑΛΑ κουτια, δηλαδη silverstone TJ07, LianLi 2010, ή αυτο που προτεινε ο Γιωργος παραπανω.

Κουτια μεγαλα, ανετα που θα χωρεσουν χαλαρα τον εξοπλισμο σου και την υδροψυξη που προκειται να βαλεις.

Εννοειτε οτι υπαρχουν και οικονομικοτερες λυσεις, π.χ. να φτιαξεις ενα μικρο case μονο για την υδροψυξη και να μπει κατω/πανω/δίπλα απο το κουτι σου.

Προσωπικα δεν μου αρεσει, αλλα απο την αλλη αν υπαρχει οικονομικό θεμα, ειναι μια επιλογη.

Για την υδροψυξη τωρα, οπως σου ειπα αν αποφασισεις να αλλαξεις το κουτακι σου με κατι αλλο, λυσεις υπαρχουν πολλες.

Προσωπικα δεν νομιζω οτι χρειαζεται 4πλο ψυγειο για αυτα που θα ψυξεις. Με ενα τριπλο κανεις λογικά τη δουλειά σου. Επισης υπαρχει και η επιλογη αναλογα το κουτι να βαλεις 2 2πλα, 1 τριπλο και ενα μονο κτλ.

Τελος σκεφτηκες το ενδεχομενο της αλλαγης της ηδη υπαρχουσας αεροψυξης που εχεις με κατι καλυτερο παλι σε αερα?

Τα 80Watt που βγαζουν οι επεξεργαστες ειναι σχετικα λιγα για τις γομαροψυκτρες που κυκλοφορουν στο εμποριο. Το socket ειναι 1366 οποτε δεν τιθεται θεμα επιλογων (απειρες).

Επισης και για τα chipset υπαρχουν επιλογες πολυ καλες σε αεροψυξη.

Υπάρχει, σπίτι μου :p... (αλλά δεν είναι προς πώληση)

με βοηθάς πολύ κύριε kezm..

Το lianli είναι συμβατό και με το motherboard που έχω οπότε νομίζω είναι η πιο καλή λύση αν το βρούμε και πουθενά

με βοηθάς πολύ κύριε kezm..

Το lianli είναι συμβατό και με το motherboard που έχω οπότε νομίζω είναι η πιο καλή λύση αν το βρούμε και πουθενά

δεν σηκώνεις ούτε λίγο πείραγμα; :weep:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.