nanopoulo Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15, 2010 Μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη-Πέμπτη ,μπορώ να χρησιμοποιήσω μιά αναβάθμιση για το κινητό μου, και δεν θέλω να δώσω περισότερα χρήματα απο ότι αυτη κοστίζει.Αυτη την περίοδο έχω το Samsung Μ1 και δεν είμαι ικανοποιημένος, μιά που το συγκεκριμένο τηλέφωνο έχει αρκετά προβλήματα.Εχω καταλήξει ανάμεσα στο Samsung Galaxy 3 και τo HTC Wildfire.Διαφορετικά τηλέφωνα θα μου πείτε, όμως πραγματικά είμαι μπερδεμένος.Ανάμεσα στα δύο αυτά τηλέφωνα τι επιλογή εσείς θα κάνατε, και εαν κανένα απο αυτά, τι διαφορετική πρόταση θα μου δώσετε σε αυτη την αξία χρημάτων,έως 270 ευρώ;Με ενδιαφέρει η μεγάλη οθόνη αφής εαν είναι δυνατόν,και η πολύ καλή χρήση πρώτιστα ως τηλέφωνο.Ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Οκτώβριος 15, 2010 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2010 Samsung Galaxy 3 Το έχεις πάρει ήδη Δεν πιάνετε το κινητό,θα εκπλαγείς από χρώματα και δυνατότητες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Οκτώβριος 15, 2010 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2010 Οι διαφορές είναι πολύ μικρές.Το galaxy υπερέχει σε ανάλυση οθόνης και CPUενώ το HTC έχει μεγαλύτερη ανάλυση στις φωτογραφίες φλας και λίγο περισσότερο RAM.Update σε Android 2.2 θα πάρουν και τα 2.Οπότε διαλέγεις τι θέλεις και τι όχι ή απλά πηγαίνεις τα βλέπεις τα πιάνεις και όποιο σου γυαλίσει περισσότερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nanopoulo Οκτώβριος 15, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2010 Οι διαφορές είναι πολύ μικρές.Το galaxy υπερέχει σε ανάλυση οθόνης και CPUενώ το HTC έχει μεγαλύτερη ανάλυση στις φωτογραφίες φλας και λίγο περισσότερο RAM.Update σε Android 2.2 θα πάρουν και τα 2.Οπότε διαλέγεις τι θέλεις και τι όχι ή απλά πηγαίνεις τα βλέπεις τα πιάνεις και όποιο σου γυαλίσει περισσότερο.Απο τα λεγόμενα σου, αυτό που μου ταιριάζει περισότερο φαίνεται να είναι το galaxy.Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nanopoulo Οκτώβριος 16, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2010 Samsung Galaxy 3 Το έχεις πάρει ήδη Δεν πιάνετε το κινητό,θα εκπλαγείς από χρώματα και δυνατότητες. Αρχίζω φίλε μου να γέρνω και εγω προς αυτό.... Συγκριτικά στα περισσότερα χαρακτηριστικά υπερέχει σε σχέση με το Htc ΟΘΟΝΗ: galaxy 3> 3.2'' 240x400p # wildfire> 3.2'' 240x320p ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ: galaxy 3> 667 MHz processor # wildfire> 528 MHz processor RAM galaxy 3> 256MB # wildfire> 374MB ΗΧΟΣ galaxy 3> DNSe (Digital Natural Sound engine=ήχος κρύσταλλο) # wildfire> - 3G galaxy 3> HSDPA 3.6Mbps # wildfire> HSDPA 7.2Mbps WIFI galaxy 3> 802.11 b/g/n # wildfire> 802.11 b/g BLUETOOTH galaxy 3> v3.0 with A2DP # wildfire> v2.1 with A2DP CAMERA galaxy s> 3.15 MP, 2048x1536 pixels, autofocus # wildfire> 5 MP, 2592 x 1944 pixels, autofocus, LED flash VIDEO formats galaxy 3> MP4/DivX/XviD/WMV/H.264/H.263 player # wildfire> MP4/H.263/H.264/WMV9 player ΜΠΑΤΑΡΙΑ galaxy 3> 1500mAh # wildfire> 1300mAh Link to comment Share on other sites More sharing options...
johncsj Οκτώβριος 16, 2010 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2010 Καλά... το 3g και την ¨ταχύτητά¨ του, μην την πολυπαίρνεις σοβαρά εφόσον τα κινητά διαθέτουν wifi. Εφόσον λοιπόν το samsung έχει και υποστήριξη προτοκόλου n, η ζυγαριά γέρνει προς το μέρος του. Μετά το 1.3A του htc είναι αιώνες πίσω από το 1.6Α του samsung. Όταν παίρνεις ένα τόσο δυνατό κινητό η αυτονομία που θα έχει, είναι σημαντικός παράγοντας της αγοράς. Οπότε πάλι η ζυγαρια γέρνει κι άλλο προς το samsung. Στο θέμα τώρα των επιδόσεων, τα κινητά είνια πάνω κάτω ίσα γιατί το ένα υπερτερεί στο θέμα του επεξεργαστή, ενώ το άλλο στο θέμα της ram. Βεβαια, το samsung έει και τον λεγόμενο ¨κρυσταλικό¨ ήχο, οπότε νομίζω έχεις έναν καθαρό νικητή. Η κάμερα για το τέλος, για τέτοια κινητά μόνο σημαντική δε θεωρείται, καθώς για άλλους λόγους τα αγοράζει (και τα χρησιμοποιεί) κανείς. Οπότε κι από εμένα η ψήφος πάει στο samsung. :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Οκτώβριος 16, 2010 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2010 μετεφερα καποια ποστ απο ενα ιδιο thread στο off topic...το οποιο πλεον με την σειρα του μας αφηνει για τη bh...(απλα το αναφερω σε περιπτωση που καποιος απορησει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGGANIS13 Οκτώβριος 17, 2010 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2010 Το Samsung Galaxy 3 το εχει παρει ο αδελφος μου και απο το λιγο που "επαιξα" μαζι του μου εκανε εντυπωση η αναλυση της οθονης και τα χρωματα. Το θεμα της ομορφιας βεβαια ειναι εντελως υποκειμενικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.