LordOfRings Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24, 2004 ΧΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 3.30 ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΔΟΚΙΜΕΣ O/C.... ΠΕΙΡΑΖΑ FSB KAI VCORE MONO KΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ PC AΝΟΙΓΕ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΑΠΟ FANS AΛΑ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑ ΕΙΚΟΝΑ,,,,, ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟ CPU ΣΥΜΦΩΑΝ ΜΕ LEDS.. (MSI K7N2D-ILS)ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΕΚΑΝΕ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑΚΙΝΟΝΤΑΣ ΤΑ JUMPERAKIA ΟΛΛΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ..ΤΩΡΑ ΤΠΤ.....ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟ ΚΛΕΙΝΩ ΤΟ ΞΑΝΑΑΝΟΙΓΟ ΑΛΛΑ ΤΠΤ....ΠΕΙΡΑΖΩ ΤΑ JUMPERAKIA BAZΩ ΒΓΑΖΩ CPU ..ΑΛΛΑ ΤΙΤΟΤΑ...ΣΩΣΤΕ ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.....................????????KAΘΕΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΚΤΗ,,,,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩ...
LordOfRings Μάρτιος 24, 2004 Author #3 Μάρτιος 24, 2004 ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΗΝ ΜΠΑΡΑΡΙΑ??? ΤΟ CMOS TO KΑΘΑΡΙΣΑ ΑΛΛΑ ΤΠΤ..ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΑ ΤΟ CMOS ΔΟΥΛΕΥΕ,,,Η ΟΤΑΝ ΕΒΑΖΑ SAFE MODE 100MHZ...ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.... ΑΝ ΒΓΑΛΩ ΤΗΝ ΒΑΤΑΡΙΑ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ??
LordOfRings Μάρτιος 24, 2004 Author #5 Μάρτιος 24, 2004 OTAN ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ...ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ FSB TO EBAΛΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 150 ΚΑΙ ΤΟ VCORE 1.7 ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΧΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ 20ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΡΑΖΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ.....
LordOfRings Μάρτιος 24, 2004 Author #6 Μάρτιος 24, 2004 λετε να καταστραφηκε καμια motherboard η κανενας επεξεργαστης????
billpeppas Μάρτιος 24, 2004 #7 Μάρτιος 24, 2004 Lord δοκίμασε αυτό: Στην mobo , κοντά στην CPU ( αριστερά και λίγο κάτω ) υπάρχουν δύο jumpers( J10 , J11 ).Το ένα έχει 2 θέσεις ( 1-2 , 2-3 ) και το άλλο μόνο 1 ( 1-2 ).Με κλειστό το ρεύμα , βάλε το ένα στην θέση 2-3 , και το άλλο βγάλε το.’στα έτσι , κάνε clear CMOS , και δοκίμασε να ανοίξεις το PC.Αν δεν δουλέψει και αυτό , ξαναπόσταρε εδώ.
billpeppas Μάρτιος 24, 2004 #9 Μάρτιος 24, 2004 Sorry ,Kal. , αλλά δεν μπορεί να ξαναπεράσει το BIOS αφού: 1)Το board δεν ανοίγει καν 2)Δεν βλέπει την CPU 3)Δεν είναι αρκετά σταθερό για να ρισκάρεις , και να κάνεις flash το BIOS.ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ , ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ FailSafe της MSI.
darkCount Μάρτιος 24, 2004 #10 Μάρτιος 24, 2004 κάνε αυτά που σου είπε ο billpeppas και βγαλε τις μνήμες και ξαναβάλτες μετά από λίγο ή σε άλλη θέση. Έχω το ιδιο board και μέχρι να βρω το κόλπο είχα χάσει καμια 10αρια χρόνια από τη ζωή μου
LordOfRings Μάρτιος 24, 2004 Author #11 Μάρτιος 24, 2004 Αυτα τα δοκιμασα ολλα ,,,, την μνημη δεν δοκιμσα ακομα...και την μπαταρια εβγαλα..τωρα ειμαι σε ενα φιλαρακι που εχει την ιδια μητρικη και θα βαλω το cpu μου στην μητρικη του.. το προβλημα ειναι οτι δεν ακουγετε ουτε ενας ηχος δεν κανει beep beep... γυρναν τα fans δουλεουν DVDS ΚΑΙ δισκος αλλα ο cpu οχι.... οταν το ξαναπαθενα λυνοταν ανετα με ενα clear cmos ...αλλα τωρα τπτ....
LordOfRings Μάρτιος 24, 2004 Author #12 Μάρτιος 24, 2004 λετε να φταιει η μητρικη να την στειλω πισω γιατι προβλημα μητρικης μυριζομαι...δεν εξιγειτε αλλιως απο 133 fsb σε 150 και να χαλασε αφου δουλευα και με παραπανω,,,,να λουφαρω και τις μνημες του φιλου μου και να τις βαλω στο δικο μου???
LordOfRings Μάρτιος 24, 2004 Author #13 Μάρτιος 24, 2004 ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΣ :( ΤΩΡΑ ΜΠΗΚΑ ΜΕ ΤΟ PC MOY AΛΑ ΜΕ ΤΟ CPU TOY ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ...... Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ,,,, ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ Ο ΕΠΕΞΑΡΓΑΣΤΗΣ.......(ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ..) ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΧΕΙ??? ΝΑ ΤΟΝ ΔΩΣΩ ΠΙΣΩ???? Η ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΛΛΟΝ...???? :( :( ΔΕΝ ΕΧΩ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ....ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ .... :(
LordOfRings Μάρτιος 24, 2004 Author #14 Μάρτιος 24, 2004 ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΣΤΡΑΦΩ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑMD?????EIXA P3 TOΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Ο/C TON EKANA KAI DEN EIXE KANENA ΠΡΟΒΛΗΜΑ...
billpeppas Μάρτιος 24, 2004 #16 Μάρτιος 24, 2004 Ωχ μα...μάκα...!Φίλε , και εγω πάνω στο ίδιο mobo είχα απουσάριστο έναν XP2400+ , και τώρα για άγνωστο λόγο είναι νεκρός.Έρε , βλέπω να γίνεται χαμός στο Forum της MSI.2 είμαστε από το The Lab , ένας ξαδερφός μου το έπαθε επίσης , ...Φονικό motherboard...
kaynd Μάρτιος 24, 2004 #17 Μάρτιος 24, 2004 Δεν είναι λόγος να στραφείς εναντίον των AMD To O/C είναι και λίγο θέμα τύχης αν και ουσιαστικά δεν νομίζω να κάηκε από αυτό κάποια άλλη αιτία τον αχρήστευσε Δεν μας είπες με πόσο Vcore τον πειραματίστηκες??? Πάντως τον δικό μου τον έχω φτάσει μέχρι 2,3V και δεν έπαθε τίποτα απλά κώλυσεΑν έχει εγγύηση πήγαινε τον πίσω και πες απλά ότι σταμάτησε ξαφνικά να λειτουργεί
LordOfRings Μάρτιος 24, 2004 Author #18 Μάρτιος 24, 2004 ΛΕΣ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΜΗΤΡΙΚΗ ΠΟΥ ΝΕΚΡΩΘΗKΕ Ο CPU????? Ειναι και 25Μαρτιου αυριο,,, αν παω σε ενα μαγαζακι εδω στην γειτονια και πω οτι τον πηρα απο εκει λετε να το αλλαξουν???
kaynd Μάρτιος 24, 2004 #19 Μάρτιος 24, 2004 Δεν είναι απίθανο να έδωσε στιγμιαία μερικά υπερβολτ και να τον έκαψεΌχι πρέπει να έχεις την απόδειξη και να πάς εκεί όπου τον αγόρασες για να στον αλλάξουν
LordOfRings Μάρτιος 24, 2004 Author #20 Μάρτιος 24, 2004 EΑρχική απάντηση από kaynd Δεν μας είπες με πόσο Vcore τον πειραματίστηκες??? Πάντως τον δικό μου τον έχω φτάσει μέχρι 2,3V και δεν έπαθε τίποτα απλά κώλυσε ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΟΡΕΞΗ ΧΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΖΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.8 ΑΛΑ ΤΟ ΕΠΑΘΕ ΤΟ ΠΡΒΛΗΜΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΒΑΛΑ 1.7 ΚΑΙ 150FSB ΕΚΑΝΑ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΕΙΩΝΑ ΤΟ ΜULTIPLIER..EKANA ΠΟΛΑ ΠΕΙΡΑΖΑ ΤΗΝ RAM KAI TETOIA AΛΑ ΟΤΑΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 3.30 ΤΟ ΓΥΡΙΣΑ ΣΕ 150 ΚΑΙ 1,.7 Ε ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ 3.30 ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ 5.30.. ΕΙΧΑ 2 ΩΡΕΣ ΑΝΟΙΞΕ ΚΛΕΙΣΕ JUMPERAKIA KAI ΤΕΤΟΙΑ.....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.