Jump to content

O ανθρωπος που δεν μαθαινε απο τα λαθη του...

SLN

Recommended Posts

Μετα απο απελπιστικες εμπειριες με Asrock μαλλον παιζει να ξανακανω παλι το ιδιο λαθος...

Ρε γμτ... παιζει να ειναι απιστευτα πληρης μητρικη... 12 SATA (τα 6 SATA3) και της παναγιας τα ματια με πολλα νικελα πανω στα 200-τοσα ευρα??

Αλλα λογικα θα μου σπασει παλι τα νευρα με καποια ακυροτητα που θα εχει...

http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=X58%20Extreme6

4014_03.jpg

Κανας που να την εχει παρει δεν φανταζομαι να υπαρχει εε??

Μετα απο απελπιστικες εμπειριες με Asrock μαλλον παιζει να ξανακανω παλι το ιδιο λαθος...

Ρε γμτ... παιζει να ειναι απιστευτα πληρης μητρικη... 12 SATA (τα 6 SATA3) και της παναγιας τα ματια με πολλα νικελα πανω στα 200-τοσα ευρα??

Αλλα λογικα θα μου σπασει παλι τα νευρα με καποια ακυροτητα που θα εχει...

http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=X58%20Extreme6

4014_03.jpg

Κανας που να την εχει παρει δεν φανταζομαι να υπαρχει εε??

Πολύ ωραίο τερατάκι, βγαίνει και σε AMD κάτι αντίστοιχο;:tomato:

dolly-ς ιζ μαη νιου μπεστ φρεντ! :p

Ρε μλκ Νιονιο αμα περιμενα να μου τις κανει δεν θα τις ελεγα "ακυροτητες"... Θα ελεγα "τα γνωστα προβληματακια"... :hang3:

Ο dolly έχει την extreme τελικά.

Αφού δεν έχεις δοκιμάσει τότε γιατί καταδικάζεις.

Απο την άλλη δεν υπάρχει υλικό με κάποια μη υπολογισμένη ασυμβατότητα αλλά σε μικρή κλίμακα.

Είπαμε. Τα περισσότερα προβλήματα στους υπολογιστές παρουσιάζονται μεταξύ καρέκλας και πληκτρολογίου.-

Αφού δεν έχεις δοκιμάσει τότε γιατί καταδικάζεις.

Λογω της προηγουμενης εμπειριας με τις αλλες 4 Asrock??? Ισως...

Αν και η αληθεια ειναι οτι η τελευταια με το 790GX ητανε καλυτερη απο τις αλλες... :p

Επαιξε και με τον Perc!!

Σόλωνα τα σπάει η Extreme που έχω πάντως ρε…

Την είχα πάρει 120 ευρά και παίζει CF/SLI, τον ι7 @ 4,0 με αύτο ρυθμήσεις σαν βραχόσταυλος, και γενικά είναι ASUS με εξαίρεση το πιο φτωχό bundle.

Την είχα πάρει και εγώ μετά από παρότρυνση του Chosen και πραγματικά είναι τα πιο τίμια λεφτά που έχω δώσει για το X58 σύστημα μου.

Εποχή που αντίστοιχες είχαν 300άρες έτσι?

Δεν έχω μονο τα USB 3 που τότε τα είχαν 3 μόμπο όλα και όλα, αλλά στα άλλα δεν στερείτε πουθένα και δεν ξέρω τι παει να πει crash γενικά.

1η εμπειρία από Asrock για μένα ήταν / είναι αστεράτη, και να μην σου πω πως αν την άλλαζα θα την άλλαζα με αυτή που λές...

Αν την δεις σου λεω είναι Asus με 3 λιγότερα Sata cables στο bundle.

Έχω μια Ρ55 ΜΑΤΧ όπως είπε και ο Δόλλης, κανένα παράπονο. Ίσως όχι και το πιο oc-friendly BIOS που έχω δει για iX (έχει λιτές ρυθμίσεις), αλλά αφού παίζει τον επεξεργαστή στα 4.2GHz και δεν έχει κάνει κιχ από τη μέρα που στήθηκε, δε μπορώ και να γκρινιάξω για τα 75-80 (αν θυμάμαι καλά) ευρώ που είχα πληρώσει :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.