Jump to content

Η μπεμπα ηρθε ...μια μικρη βοηθεια.

ison

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημερα παιδια

Καταρχας να ζητησω συγγνωμη εξαρχης αν παραβαινω καποιο κανονα του forum.

Πριν απο 6 μηνες και 2 εβδομαδες καναμε το πρωτο μας παιδακι (το πεπονι μας ...η αλλιως μπεμπονι μας). Οπως καταλαβαινετε τα εξοδα τρεχουν. Αν συνυπολογισεις οτι πρεπει να φτιαξουμε και το σπιτικο μας...κλαφτα χαραλαμπε απο αποψη οικονομικων (ειδικα την τρεχουσα περιοδο).

Ετυχε και ειδα ενα διαγωνισμο στο νετ (συγκεκριμενα στο lampsi fm) στον οποιο ψηφιζουν το πιο "ζουληχτερο" μωρο με επαθλα για τους 3 πρωτους. (1ος=2000€, 2ος=εξοδα βαφτισης, 3ος=βαφτιστικος σταυρός).

Επειδη οπως ειπα τα οικονομικα ειναι σφιχτα και εχουν πεσει ολα μαζι δεν θα μας "χαλαγε" καθολου να κερδισουμε κατι απο τα παραπανω (προσωπικα τα εξοδα της βαφτισης θα ηταν υπεραρκετα για να παρουμε μια ανασα)

Αν εχετε λιγο χρονο και θελετε να βοηθησετε ενα πατερα (lol πολυ ξανθοπουλος) δεν εχετε παρα να ψηφισετε την κορακλα μου εδω http://baby.lampsifm.com/babiesr3.asp?page=6 το ονομα της ειναι ΕΡΗ. Αν και ξερω οτι ζηταω πολλα σε περιπτωση που θα μπορουσατε να στειλετε και ενα email σε γνωστους σας ακομα καλυτερα.

Οπως ειπα δεν με ενδιαφερει το χρηματικο επαθλο (οχι οτι θα μας χαλουσε αν το κερδιζαμε...θα περναμε και τα ηλεκτρικα περαν της βαπτισης) ...τα βαπτιστικα εξοδα θα μας βοηθουσαν πολυ εστω και αν ειναι και 500€.

Σας ευχαριστω εκ των προτερων για την οποια βοηθεια παιδια και ελπιζω να μην υπαρχει προβλημα με την δημοσιευση μου.

(Για αποφυγη παρεξηγησεων το συγκεκριμενο ποστ θα το βαλω και σε αλλα forum στα οποια ειμαι τακτικο μελος)

Και παλι ευχαριστω για την οποια βοηθεια.

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=In9fJmiY2MU]ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ - ΕΡΙ ΕΡΙ[/ame]

Done :p

Ευχαριστω πολυ παιδια.

Παντως μου εκανε εντυπωση οτι σε αλλο site που ειμα ενεργο μελος πεσανε να με φανε. Ενταξει το ξερω βαζω 1 φωτο 5x5 της μικρης στο νετ για 4 μερες (τοσο κραταει ο διαγωνισμος)...αλλα μην τρελενομαστε ρε γμτ μου. Εχω δει πολυ χειροτερα.

Το ξερω οτι παλι ειναι για προσωπικο συμφερον αλλα αυτο το δηλωνω εξαρχης οπως και γιατι προχωρησα σε αυτη την κινηση....δεν κληρωνουν ταξιδι στις μπαχαμες ουτε καινουργιο pc. (οπως ειπα τα βαπτιστικα να κερδιζα μου ηταν υπεραρκετα) για να πεις οτι εχω δολο. ΑΝ κατσουν τα λεφτα οκ απλα θα παρω και τα κουζινικα και θα κανω και θρησκευτικο γαμο μαζι με την βαπτιση.

Πραγματικα με στεναχωρησαν τα σχολια καποιον χρηστων του εκει site (τραγικος-χειροτερο thread ever κλπ). Στο κατω κατω αν κερδιζα δεν θα τα ετρωγα στα στριπτιτζαδικα ...στο παιδι θα πηγαιναν τα λεφτα. Δεν βασιζω την βαφτιση του πανω σε αυτα...αν δεν κατσουν θα γαμηθω να τα βρω ετσι και αλλιως.

Στην τελικη και εγω θα εκανα ακριβως το ιδιο για οποιο φιλο μου το ζητουσε ειτε απο forum ειτε απο real life.

Το εχω βαλει το παρων στα 4-5 site που ειμαι πιο ενεργος-παρακολουθω περισσοτερο δεν ειναι οτι το εκανα βουκινο στο τροκτικο. Μαλιστα στο Parents.gr που το εβαλε η γυναικα μου (βιβλος για αυτη :p) η αποδοχη ηταν πραγματικα συγκηνιτικη δεν το περιμενα.

Τσπ ετσι τα λεω γιατι πραγματικα στεναχωρεθηκα ρε γμτ.

Ευχαριστω ρε παιδια που το πηρατε οπως επρεπε να το παρετε και δεν κραξατε και εσεις.

Ευχαριστω πολυ παιδια.

Παντως μου εκανε εντυπωση οτι σε αλλο site που ειμα ενεργο μελος πεσανε να με φανε. Ενταξει το ξερω βαζω 1 φωτο 5x5 της μικρης στο νετ για 4 μερες (τοσο κραταει ο διαγωνισμος)...αλλα μην τρελενομαστε ρε γμτ μου. Εχω δει πολυ χειροτερα.

Το ξερω οτι παλι ειναι για προσωπικο συμφερον αλλα αυτο το δηλωνω εξαρχης οπως και γιατι προχωρησα σε αυτη την κινηση....δεν κληρωνουν ταξιδι στις μπαχαμες ουτε καινουργιο pc. (οπως ειπα τα βαπτιστικα να κερδιζα μου ηταν υπεραρκετα) για να πεις οτι εχω δολο. ΑΝ κατσουν τα λεφτα οκ απλα θα παρω και τα κουζινικα και θα κανω και θρησκευτικο γαμο μαζι με την βαπτιση.

Πραγματικα με στεναχωρησαν τα σχολια καποιον χρηστων του εκει site (τραγικος-χειροτερο thread ever κλπ). Στο κατω κατω αν κερδιζα δεν θα τα ετρωγα στα στριπτιτζαδικα ...στο παιδι θα πηγαιναν τα λεφτα. Δεν βασιζω την βαφτιση του πανω σε αυτα...αν δεν κατσουν θα γαμηθω να τα βρω ετσι και αλλιως.

Στην τελικη και εγω θα εκανα ακριβως το ιδιο για οποιο φιλο μου το ζητουσε ειτε απο forum ειτε απο real life.

Το εχω βαλει το παρων στα 4-5 site που ειμαι πιο ενεργος-παρακολουθω περισσοτερο δεν ειναι οτι το εκανα βουκινο στο τροκτικο. Μαλιστα στο Parents.gr που το εβαλε η γυναικα μου (βιβλος για αυτη :p) η αποδοχη ηταν πραγματικα συγκηνιτικη δεν το περιμενα.

Τσπ ετσι τα λεω γιατι πραγματικα στεναχωρεθηκα ρε γμτ.

Ευχαριστω ρε παιδια που το πηρατε οπως επρεπε να το παρετε και δεν κραξατε και εσεις.

τις μπουμπουνιέρες όμως γαργάρα τις έκανες...

...καλάαααααααααα

done! αλλα φιλαράκι... θέλουμε ποσοστά, μπουμπουνιέρα.

Χαχα θα κανω ειδικες μπουμπουνιερες με δωρο stickaki 8gb για τα μελοι του lab :p (πλακα πλακα πρωτοτυπο δωρακι και να βαλεις μεσα τις φωτο της βαπτισης δωρο !)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.