Jump to content

Κόλλημα του pc μετά από περίεργο ήχο στο δίσκο. Τι φταίει?

fits79

Recommended Posts

Καλησπέρα.

Έχω ένα πρόβλημα με το pc μου που του εχω περάσει τα win7 64bit ultimate greek.

Πολύ σπάνια μεν αλλά το κάνει ενώ δουλεύω το μηχάνημα ακούγετε μάλλον από το βασικό ide atapi 160gb maxtor hdd ο ήχος που ακούγετε στο δίσκο όταν πατάω τερματισμό των win7 64bit παρολο που ΔΕΝ εχω πατήσει τερματισμό και μετά από μερικά δευτερα κολλαει ολο το pc μεχρι και το ποντικι.

Τροφοδοτικό εχω 450watt κάρτα γραφικών sapphire ati radeon 5670 που δεν χρειάζεται έξτρα τροφοδοσία από το τροφοδοτικό. Τα λέω αυτά για να μην μου πει κάποιος δεν εχεις αρκετά watt γι' αυτό στο κάνει.

Γιατί το κάνει αυτό έχει κανείς ιδέα?

Υπάρχει λυση αν ναι ποια?

Επειδή τελικά μάλλον ο ide atapi δίσκος είναι θέλω να ρωτήσω αν τον συνδέσω μέσω usb σε ένα εξωτερικό κουτί πάλι θα κολλήσει ολόκληρο το σύστημα ή όχι?

Επειδή μου το ξανάκανε και όποτε πήγαινα σε αυτόν τον δίσκο ξανά έκανε αυτόν τον ήχο.

Και δεν λέω να τον βάλω μόνιμα απλά για να περάσω τα δεδομένα που έχει σε έναν άλλο από τους δίσκους.

Τέλος πόση εγγύηση είχαν αυτοί οι δίσκοι 3 ή 5 χρόνια?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.