anaglyfos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2010 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΤΑ ΗΧΕΙΑ creative gigaworks s750 ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΗΚΕ ΤΟ SUBWOOFER ΤΟ ΠΗΓΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ.ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Οκτώβριος 14, 2010 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2010 συγκεκριμενα σου καηκε μονο η εξοδος για το γουφερ?ολα τα αλλα ηχεια παιζουν?γραψε με μικρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anaglyfos Οκτώβριος 14, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2010 ολα τα αλλα τα ηχεια παιζουν κανονικα! και ειχα μια καμενη εξοδο και καποια στιγμη το woofer κανει τσαφ και μετα δεν ανοιγε τιποτα! το λαμπακι του απο πισω δεν μενει ανοιχτο,τρεμοπαιζει! το πηγα σε τεχνικο και μου λεει δεν γινεται καηκε το woofer! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trollarw Οκτώβριος 14, 2010 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2010 άνετα σε καταράστηκε κάποιος, επι του θέματος τώρα, είσαι εκτός εγγύησης προφανώς...μάλλον πάει για trash το sub... ok 4 χρόνια καλλά τους ήταν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Οκτώβριος 14, 2010 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2010 το λαμπακι πισω ειναι του τροφοδοτικου ολου του σετ ηχειων.τι εννοεις ειχες μια καμμενη εξοδο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anaglyfos Οκτώβριος 14, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2010 δηλαδη? τελος τα ηχεια??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anaglyfos Οκτώβριος 14, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2010 ειχα μια καμμενη εξοδο και τα δουλευα 5.1 κ οχι 7.1 και μετα απο καιρο εκανε το τσαφ.το λαμπακι ειναι μονο του woofer,το βαζεις στο ρευμα και αναβοσβηνει απλα...επανω στο woofer ειναι ολα συνδεδεμενα,ηχεια και ενας μικρος ενισχυτης που εκει δεν στελνει καθολου ρευμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Οκτώβριος 15, 2010 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2010 αν δεν στελνει καθολου ρευμα στον μικρο ενισχυτη δεν δουλευει ουτε το γουφερ ουτε τιποτα.Το λαμπακι ειναι του τροφοδοτικου.Ακομα και αν κλεισεις τα ηχεια αυτο παραμενει ανοικτο οσο ειναι στην πριζα και ο διακοπτης του ειναι στο Ι.Μαλλον ληξης λοκ για τα ηχεια, εχουν Known issue για το οποιο αν ψαξεις εχω ποσταρει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xafaras Νοέμβριος 7, 2010 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2010 Καλησπερα με ενδιαφερει το σετ αν το πουλας γιατιεχουν καει τα tweeter απο τα δικα μου.... στελνω pm για πληροφοριες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nmaggioros Νοέμβριος 15, 2010 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2010 Καλησπέρα,Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τον φίλο έπαθα ακριβώς τώρα. Λέτε ότι πάω για καινούρια? anaglyfos βρήκες καμία λύση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Νοέμβριος 16, 2010 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2010 Ειναι το γνωστο προβλημα με τα S750.Δοκιμασε το online RMA της Creative. Μπορει να στο περάσουν αντικατάσταση. Μου έχει συμβεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Νοέμβριος 16, 2010 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2010 αν εχει ακομα εγγυηση θα στο περασουν.ωστοσο κατα 80% θα ξαναπαρουσιασει προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.