Jump to content

creative gigaworks s750

anaglyfos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΤΑ ΗΧΕΙΑ creative gigaworks s750 ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΗΚΕ ΤΟ SUBWOOFER ΤΟ ΠΗΓΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ.ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ???

συγκεκριμενα σου καηκε μονο η εξοδος για το γουφερ?

ολα τα αλλα ηχεια παιζουν?

γραψε με μικρα.

ολα τα αλλα τα ηχεια παιζουν κανονικα! και ειχα μια καμενη εξοδο και καποια στιγμη το woofer κανει τσαφ και μετα δεν ανοιγε τιποτα! το λαμπακι του απο πισω δεν μενει ανοιχτο,τρεμοπαιζει! το πηγα σε τεχνικο και μου λεει δεν γινεται καηκε το woofer!

άνετα σε καταράστηκε κάποιος,

επι του θέματος τώρα, είσαι εκτός εγγύησης προφανώς...

μάλλον πάει για trash το sub... ok 4 χρόνια καλλά τους ήταν.

το λαμπακι πισω ειναι του τροφοδοτικου ολου του σετ ηχειων.

τι εννοεις ειχες μια καμμενη εξοδο?

ειχα μια καμμενη εξοδο και τα δουλευα 5.1 κ οχι 7.1 και μετα απο καιρο εκανε το τσαφ.το λαμπακι ειναι μονο του woofer,το βαζεις στο ρευμα και αναβοσβηνει απλα...επανω στο woofer ειναι ολα συνδεδεμενα,ηχεια και ενας μικρος ενισχυτης που εκει δεν στελνει καθολου ρευμα!

αν δεν στελνει καθολου ρευμα στον μικρο ενισχυτη δεν δουλευει ουτε το γουφερ ουτε τιποτα.

Το λαμπακι ειναι του τροφοδοτικου.Ακομα και αν κλεισεις τα ηχεια αυτο παραμενει ανοικτο οσο ειναι στην πριζα και ο διακοπτης του ειναι στο Ι.

Μαλλον ληξης λοκ για τα ηχεια, εχουν Known issue για το οποιο αν ψαξεις εχω ποσταρει.

• 4 weeks later...

Καλησπερα με ενδιαφερει το σετ αν το πουλας γιατιεχουν καει τα tweeter απο τα δικα μου.... στελνω pm για πληροφοριες.

• 2 weeks later...

Καλησπέρα,

Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τον φίλο έπαθα ακριβώς τώρα. Λέτε ότι πάω για καινούρια? anaglyfos βρήκες καμία λύση;

Ειναι το γνωστο προβλημα με τα S750.

Δοκιμασε το online RMA της Creative. Μπορει να στο περάσουν αντικατάσταση. Μου έχει συμβεί.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.