ea6gka Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23, 2004 παιδες ο θειος μου εχει μια αυθεντικη κοπια των ΧΡ αλλα το θεμα ειναι οτι ζηταει να συνδεθει με την μικροσοφτ αλλιως ληγει σε 30 μερες. το ερωτημα ειναι αν τα βαλω και εγω θα γινει καμμια μαμακια?? υπευθυνες απαντησεις please!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Μάρτιος 23, 2004 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2004 αυθεντική κόπια >? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Μάρτιος 23, 2004 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2004 Όταν λέει κόπια εννοεί ότι έχει τα windows, όχι ότι είναι αντιγραφή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 23, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2004 σορρυ λαθος μου , αυθεντικα ειναι τα παραθυρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Μάρτιος 23, 2004 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2004 Αν ειναι αυθεντικά απλά κανε ενεργοποίηση, αν βαριεσαι κάθε φορα που κανεις αλλαγή να σου βγαζει την ενεργοποιηση υπάρχει ένα προγραμματάκι που δουλεύει χωρις service pack (με sp1 δεν πιανει) που εξαφανίζει την ενεργοποίση σε original windows και λέγεται kill activation. Γενικα μετα από πολλές ενεργοποιήσεις πρέπει να πάρεις τηλ και να σου δωσουν νέους κωδικούς , κάτι με το οποίο ακόμα ταλαιπωρίεμαι με τα δικά μου original windows Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 23, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2004 α ωραιο αυτο, δεν πιστευω ομως να υπαρχει κανα προβλημα με αυτο ομως ετσι? το εχεις δοκιμασει δουλευει ενταξει? φοβαμαι μη βρει κανα μπελα ο θειος οχι τιποτα αλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Μάρτιος 23, 2004 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2004 Λοιπον κανεις δεν σου εγγυαται τιποτα από τη στιγμη που η νόμιμη διαδικασία να τρέχουν τα windows στο πισι με το οπόιο αγοράστηκαν , άρα εσύ παυεις να έχεις αυθεντικά ..... τωρα λογικά δεν πρεπει να έχει πρόβλημα ο θείο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Μάρτιος 23, 2004 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2004 Εγώ πάντος άλλο πρόγραμμα έχω για την μη νόμιμη ενεργοποιηση τον win Xp το οποίο πατσαρει ενα αρχειο και μετα κανεις κανονικά ενεργοποιση ακολουθόντας ολα τα στάδια χωρίς παρενέργειες... Δουλεύει για όλες τις γλώσσες και εκδόσεις.... Πλάκα πλάκα στο σιτε της microsoft δεν είδα τιποτα για SP2 για πείτε τιποτα γι'αυτο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 23, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2004 αυτο που λεγανε παλια οτι μπορεις να κανεις μεχρι 5 εγκαταστασεις νομιμα δεν ισχυει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Μάρτιος 23, 2004 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2004 αλλα να εχεις τα ματια σου ανοιχτα για κανενα ελικοπτερο με τα αρχικα S.W.A.T. πλακα σου κανω,πρεπει να εισαι γκαντεμης για να γινει κατι.σχεδον ολοι τα εχουν αντιγραμμενα και δεν τρεχει τιποτα.εγω φυσικα,που ειμαι και κατα τις πειρατειας επειδη η πειρατεια σκοτωνει την μουσικη και κανει τον gates να πειναει,τα εχω γνησια. (καλα ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 23, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2004 χαχαχα ρε παιδια ολοι απο σαλονικη ειστε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Μάρτιος 23, 2004 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2004 aristos έχεις πμ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.