tottizaf10 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2010 Σκοπευω να αγορασω το νεο OPEL CORSA με 1.3cc DIESEL με κινητηρα ECOFLEX στην εκδοση COSMO με σύστημα start stop για περισσοτερη οικονομια στις μερες που ζουμε...Θα ηθελα αν καποιος γνωριζει κατι να μου πει την αποψη του.Κανω γυρω στα 27000χλμ το χρονο...
Dolly Οκτώβριος 14, 2010 #2 Οκτώβριος 14, 2010 Αν το πληρώσεις το start/stop όχι.Αν το έχει στάνταρ οκ.Γενικά δεν καίει το diesel, και το σταρτ/στοπ ΔΕΝ γλυτώνει τόσα που να εξοικονομεί άμεσα τα λεφτά που το πληρώνεις αν δεν ειναι στον στανταρ εξοπλησμό.
nickstamat Οκτώβριος 14, 2010 #3 Οκτώβριος 14, 2010 Μία σημείωση: τo Stop & Start δεν κάνει καμία σοβαρή διαφορά στην κατανάλωση, γι' αυτό και το βάζουν όλοι δωρεάν πλέον EDIT: Με πρόλαβε ο Ντόλυς
tottizaf10 Οκτώβριος 14, 2010 Author #4 Οκτώβριος 14, 2010 TO EXEI STADAR ΜΕΣΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ Η OPEL TO CORSA XΩΡΙΣ ΑΥΤΟ...ΑΠΛΑ ΣΟΥ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΜΕ 3,7 ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ 3,2 ΜΙΚΤΟ ΑΝΑ 100ΚΜ
Dolly Οκτώβριος 14, 2010 #5 Οκτώβριος 14, 2010 Καλά τα 3,2 τα είπαμε, σε ελεύθερη πτώση μόνο. Αλλά ναι θα καίει πολύ λίγο. Ακόμα παρακαλώ ΟΧΙ κεφαλαία, είναι σαν αν φωνάζεις.
NoDsl Οκτώβριος 14, 2010 #6 Οκτώβριος 14, 2010 Επίσης για μη επαγγελματικό όχημα δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία σε diesel σε αθήνα, σαλόνικα. Just notice. :magic:
NooDle Οκτώβριος 14, 2010 #8 Οκτώβριος 14, 2010 το έχει φίλος μου.Δεν γνωρίζω αν έχει start/stop αλλα είναι 13αρι με 6αρι κιβώτιο και δεν καίει ΤΙΠΟΤΑ. Αν θες κάποιες λεπτομέρειες πες μου να τον ρωτήσω.
tottizaf10 Οκτώβριος 14, 2010 Author #9 Οκτώβριος 14, 2010 ναι αν δεν σου ειναι κοπος...σημερα εκανα και test drive και εμεινα πολυ ευχαριστημενος που σκεφτομαι να παω να το κλείσω...απο καταναλωση καυσημου τι γινεται αληθευει αυτο που λενε??? με τα σερβις τι γινεται??? ειναι ευχαριστημενος?
NooDle Οκτώβριος 14, 2010 #10 Οκτώβριος 14, 2010 ναι αν δεν σου ειναι κοπος...σημερα εκανα και test drive και εμεινα πολυ ευχαριστημενος που σκεφτομαι να παω να το κλείσω...απο καταναλωση καυσημου τι γινεται αληθευει αυτο που λενε??? με τα σερβις τι γινεται??? ειναι ευχαριστημενος?θα σου απαντήσω αύριο απο κατανάλωση λεει πως είναι πολυ ικανοποιημένος τώρα για το σερβις δεν ξέρω μπορει να μην το έχει κανει ακόμα (δεν εχει συμπληρώσει τα χιλιόμετρα)θα σε ενημερώσω αύριο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.