Jump to content

Μοκου

Recommended Posts

γεια σας παιδια!! Εχω μια απορία μπoρει και κουφη, σε μερικα site και εδώ σε μερικούς που βάζουν ατι π.χ. 3850 με 4870χ2!! ι και απο μερια nvidia!!! πώς μπορώ να το κάνω αυτό και ποιός ο σκοπός που το κάνουμε αυτο!!!

Οταν βλεπεις 3850 με 4870χ2 ειναι crossfire οταν βλεπεις 5870+gts250 οπως εχω εγω εινα η ATI για render και η nVIDIA για physix. Και στις 2 περιπτωσεις κερδιζεις σε επιδοσεις. Επισης μπορεις να δει 3850+4870x2+9800gt οπου: εχεις 2 ΑΤΙ σε crossfire και την 9800 για physix

Επισης μπορεις να δεις 2x460SLI + 9800 physix

3850 με 4870χ2!!!! Απο όσο ξέρω τέτοιος συνδυασμός cf δεν μπορεί να γίνει.

Μόνο μεταξύ καρτών ati της ίδιας γενιάς (πχ 4850 + 4870)

@MrCrowley83 έχεις κάποιο link που να δείχνει τέτοιο συνδυασμό cf (3850 με 4870χ2);;

αυτο το γνωριζω με το cross!! 2 3870x2 εχω! αλλα σε κανα δυο στην υπογραφη τους και σε ενα site τα ειδα!!και μου κινησε την περιεργεια!!Ρωτησα εδω που σιγουρα θα ξερετε κατι παραπανω!!!

Αυτο που εστειλες το ξερω!!! αλλα ηταν τελειος διαφορετικες π.χ. 4870-3850 αν θυμαμαι καλα!!!!!απο αυτες γενιες επαιζαν παντος!!! chip Hydra της Lucid??? που παιζει τετοια motherboard με αυτο το chip???πρωτη φορα το ακουω!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.