Jump to content

καινουργια εγκατασταση win 7 64

ultraex2005

Recommended Posts

εχω ειδη εγκαταστημενα win 7 64 σε ενα partision 80 giga σε raid 0 2x640

και στο υπολοιπο partision μονο κανω εγκατασταση παιχνιδιων και προγραματων

ειναι εφικτο να κανω φρεσκια εγκατασταση win 7 64 στο πρωτο partision χωρις να χρειαστη

να ξανακανω εγκατασταση τα παιχνιδια γιατι ειναι παρα πολλα

ευχαριστω

Θα πρεπει να κρατησεις τα reg files του καθε παιχνιδιου και να τα τρεξεις μετα στη νεα εγκατασταση για να δουλεψουν τα παιχνιδια σωστα. Σε καποια ισως και να μην χρειαζεται αλλα σε καποια ειναι απαραιτητο. Επισεις θα πρεπει να σωσεις και ολους τους φακελους που δημιουργουν τα παιχνιδια στο φακελο My Documents και οπου αλλου κανουν save. Αν εχεις τοσα πολλα παιχνιδια και δεν ξερεις που ακριβως εχει το καθε παιχνιδι τους φακελους και πως να τραβηξεις απο τη registry τα reg θα σου παρει ωρα οποτε τελικα ισως να βολευει απλα να τα ξαναεγκαταστησεις αφου πρωτα κρατησεις τα saves σου.

Επισης να δεν ειναι καλο που εχεις κοψει partition το raid. Καλυτερα ασε το raid μονο του και παρε εναν 500GB γρηγορο μονο του για παιχνιδια. Επισης οτι προγραμμα κανεις εγκατασταση να το βαζεις στο ιδιο par με τα win.

Επισης να δεν ειναι καλο που εχεις κοψει partition το raid. Καλυτερα ασε το raid μονο του και παρε εναν 500GB γρηγορο μονο του για παιχνιδια. Επισης οτι προγραμμα κανεις εγκατασταση να το βαζεις στο ιδιο par με τα win.
Γιατί αυτό ? Μπορείς να μου το εξηγήσεις ?

Επιστημονικα δεν μπορω να στο εξηγησω αλλα απο την πειρα μου με τα raid ειδα οτι χωρις partition αποδιδουν καλυτερα. Δοκιμασε και μονος σου και τρεξε κανενα hdtune θα δεις οτι χωρις partition θα πιανουν καλυτερα νουμερα.

Θα σου συνιστούσα να "κάψεις" το iso του Gparted σε ένα cd να boot-άρεις μ' αυτό και να κάνεις ότι αλλαγές θέλεις στον δίσκο σου.

Δεν έχω όμως ιδέα αν γίνεται σε raid. Γιατί δεν είχα ποτέ raid και δεν το έχω δοκιμάσει εκεί.

Ας μας πει κάποιος που ξέρει αν γίνεται με raid.

Επιστημονικα δεν μπορω να στο εξηγησω αλλα απο την πειρα μου με τα raid ειδα οτι χωρις partition αποδιδουν καλυτερα. Δοκιμασε και μονος σου και τρεξε κανενα hdtune θα δεις οτι χωρις partition θα πιανουν καλυτερα νουμερα.
σε file benchmark ή σε disk benchmark ?

Αν θες κάνε μια ανάλυση. Για τι raid μιλάς;

ουσιαστικα την ιδεα την πηρα απο εδω και λεγεται σπαστο raid και μπορεις να αλλαξεις

και το stripe size ανα περισταση και ανα partision τα πρωτα 80 τα εχω 16κ και τα υπολοιπα 64κ

ριχτου μια ματια πραγματικα ειναι ολα τα λεφτα και απο δικο μας παιδι

τωρα ετομαζομαι να ριξω και 3 δισκο για 3χ raid 640

πραγματικα οι ταχυτητες εχουν αλλαξει προς το πολυ καλυτερο με αυτο τον τροπο

εδω τα τεστ

http://www.hwbox.gr/controllers-drives/2824-peiramata-se-raid-0-spasto-raid-0-stripe-size-oi-raptor-x-piran-fotia.html

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.