Jump to content

Ποιο πολυ φτηνο 2 DIN Car navigator+Media System;

AGGANIS13

Recommended Posts

Θελω να βαλω στο αμαξι ενα πολυ φτηνο 2 DIN Car navigator+Media System

Περιμενω προτασεις...

Να ειναι πολυ φτηνο

Να μπορει να παιρνει αρκετα προγράμματα πλοήγησης

Να μπορει φυσικα να παιξει Mp3 - avi (απο usb - sd)

Βασικα να μπορω να κανω την δουλεια μου.

Δεν ειμαι ιδαιτερα απαιτητικός , γι'αυτο και ζηταω κατι πολυ φτηνο

Εχω δει εδω μερικα μοντελα φτηνα αλλα θελω την γνωμη αυτων που τα εχουν δοκιμασει....

http://www.chinavasion.com/index.php/cName/car-dvd-players-2-din-car-dvd/?sortby=1

Να προσεξεις το συστημα που θα παρεις να ειναι συμβατο με χειριστηρια στο τιμονι (εφοσον εχεις τετοιο).

Εγω δεν εχω γιατι απλα απο το υπαρχον ηχοσυστημα χειριζεται και το trip computer ..αν εχεις και εσυ τετοιο..μαλλον θα το ξεχασεις

Ένα φιλαράκι μου εμπορεύεται 2din συστήματα.....Και μαρκάτα (Alpine, Pioneer, Kenwood) και δεύτερες μάρκες (Zenec) και China made μαιμουδιές.....

Σε πληροφορώ οτι αν και γενικά ισχύει το ότι πληρώνεις παίρνεις.......υπάρχουν Κινεζιές και Κινεζιές που λόγω διαφοράς τιμής 350 (China) vs 800euro (branded) αξίζει να το ρισκάρεις.

Γνώμη μου είναι να μην πάρεις το απολύτως φθηνότερο....αλλά αυτό που πουλάει περισσότερο και βλέπεις περισσότερες κριτικές στο chinavasion.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.