AGGANIS13 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2010 Θελω να βαλω στο αμαξι ενα πολυ φτηνο 2 DIN Car navigator+Media SystemΠεριμενω προτασεις...Να ειναι πολυ φτηνοΝα μπορει να παιρνει αρκετα προγράμματα πλοήγησηςΝα μπορει φυσικα να παιξει Mp3 - avi (απο usb - sd) Βασικα να μπορω να κανω την δουλεια μου. Δεν ειμαι ιδαιτερα απαιτητικός , γι'αυτο και ζηταω κατι πολυ φτηνο Εχω δει εδω μερικα μοντελα φτηνα αλλα θελω την γνωμη αυτων που τα εχουν δοκιμασει....http://www.chinavasion.com/index.php/cName/car-dvd-players-2-din-car-dvd/?sortby=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGGANIS13 Οκτώβριος 17, 2010 Author #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2010 Καμια αλλη προταση φτηνη?Δεν εχει κανεις βαλει κατι τετοιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Οκτώβριος 17, 2010 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2010 Να προσεξεις το συστημα που θα παρεις να ειναι συμβατο με χειριστηρια στο τιμονι (εφοσον εχεις τετοιο).Εγω δεν εχω γιατι απλα απο το υπαρχον ηχοσυστημα χειριζεται και το trip computer ..αν εχεις και εσυ τετοιο..μαλλον θα το ξεχασεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGGANIS13 Οκτώβριος 17, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2010 το θεμα ειναι να μου πει καποιος που εχει παρει κατι τετοιο, εντυπωσεις κ πλεονεκτηματα - μειονεκτήματα. γι αυτο ρωταω... για να μην την πατησω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 17, 2010 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2010 Ένα φιλαράκι μου εμπορεύεται 2din συστήματα.....Και μαρκάτα (Alpine, Pioneer, Kenwood) και δεύτερες μάρκες (Zenec) και China made μαιμουδιές.....Σε πληροφορώ οτι αν και γενικά ισχύει το ότι πληρώνεις παίρνεις.......υπάρχουν Κινεζιές και Κινεζιές που λόγω διαφοράς τιμής 350 (China) vs 800euro (branded) αξίζει να το ρισκάρεις.Γνώμη μου είναι να μην πάρεις το απολύτως φθηνότερο....αλλά αυτό που πουλάει περισσότερο και βλέπεις περισσότερες κριτικές στο chinavasion. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGGANIS13 Οκτώβριος 17, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2010 Γνώμη μου είναι να μην πάρεις το απολύτως φθηνότερο....αλλά αυτό που πουλάει περισσότερο και βλέπεις περισσότερες κριτικές στο chinavasion.Θα το κοιταξω αυτο. Ευχαριστω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.