Elpis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23, 2004 παιδια HELPPPPPPPP μου εστειλαν σημερα το levicom 420W (μεταχηρησμενο) αλλα μολιςτο συνδεσα στον υπολογιστη και εβαλα ολα τα κλαωδια το ανοιξα αλλα τιποτα.. ανοιγε για λιγο (δεν προλαβενε να κανει boot) και εκλεινε.. μετα δεν ανοιγε αν δεν εβγαζα το καλωδιο τροφοδοσιας για λιγο.. αλλα παλι το ιδιο... αλλαξα το καλωδιο.. ελλαξα συνδεσμολογια αλλα τιποτα... HELPPPPPPPP τι να κανω???????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johns Μάρτιος 23, 2004 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2004 Στειλτο πισω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Μάρτιος 23, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2004 δεν παραταω ποτε τη μαχη απο τοσο νωρις... αφου ανοιγει και δεν ειναι καμενο κατι αλλο θα συμβαινει.. εχω ακουσει για γειωση σε τροφοδοτικα.. τι ακριβως ειναι και πως γινετε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάρτιος 23, 2004 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2004 Δεν νομίζω να φταίει αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza1980 Μάρτιος 23, 2004 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2004 άσε μόνο τα απολύτως απαραίτητα καλώδια ( τίποτα εκτός )ΜΒ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SeanKon Μάρτιος 27, 2004 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2004 Αρχική απάντηση από Elpis [23-03-2004 16:58] δεν παραταω ποτε τη μαχη απο τοσο νωρις... αφου ανοιγει και δεν ειναι καμενο κατι αλλο θα συμβαινει.. εχω ακουσει για γειωση σε τροφοδοτικα.. τι ακριβως ειναι και πως γινετε ? Οντως τι δουλεια να εχει η γειωση? Καλυτερα στειλε το πισω να μην εχεις χειροτερες καταστασεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanos1416003167 Μάρτιος 28, 2004 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2004 Καποια πυκνωτακια εχουω αρπαξει μπορει να φτιαχτει αλλα θα σου ελεγα και εγω να το στειλεις πισω Link to comment Share on other sites More sharing options...
maniac Απρίλιος 5, 2004 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2004 γιατι αγορασες μεταχειρισμενο πραμα και ειδικοτερα τροφοδοτικο????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.