GeorgeVasil Δεκέμβριος 9, 2007 #124 Δεκέμβριος 9, 2007 Mερικες απο την φωτογραφικη του θωμα.. Επισκεψη στο καταστημα κατα της 3 το μεσημερι.. Μασα σε γνωστο γυραδικο... Ηarrybani παρεα με Georgesod.. Polonos + Vagouridis.. Polonos + Swantz.. Καποιος πηρε το Χ38 στο χερι.. stacker Wireless Edition by Χρησταρα.. nkoumle+kfrei W/C
Sadman Δεκέμβριος 9, 2007 #125 Δεκέμβριος 9, 2007 Λοιπον παιδες... Περασαμε απλα υπεροχα! Το event ηταν κορυφαιο .... Φαγητο αφθονο.... Το σκορ απιστευτο! Ευχαριστω τον Γιωργο για την φιλοξενια (και οτι μας αντεξε) Ευχαριστω τον Ναυτη για την τελεια ξεναγηση στην πολη Και η βολτα με το choperaki του Doom ολα τα λεφτα (easy riders) LoL! Στην διαδρομη ειχαμε απιστευτο γελιο και ουρες για ενα τσιγαρο στης τουαλετες :D Δυστυχως ακομα δεν εφτασα σπιτι και δεν μπορω να ανεβασω φωτο Αν θελει ο Γιωργος ας ανεβασει μερικες και αυριο η συνεχεια! Χριστο περιμενω το βιντεο!:smile016: Αα η μπουγατσα που μου υποσχεθηκες που ειναι ΟΕΟ??? Δεν προλαβα να φαω @sadman λυπαμαι φιλε μου που δεν κερδισες τπτ .... Ο μονος λογος που ηρθες ηταν τα δωρα οπως φαινεται ..... Προσωπικα με ενοχλει πολυ.... Αλλοι κανανε 400+ χλμ και μονο τα δωρα δεν σκεφτηκαν ba δν εχω τετοιο κολημα σιγα απλα ειχαμε αβαλει στοιχημα με εναν φιλο μου γτ τι θα δωσουνε στο τελος. Τεληκα κανενας μας δν κερδισε:((και ητανε 50ευροπουλα το στοιχημα) Οσο για το οτι δν κερδισα υγεια υπαρχει και η επομενη φορα.:alien015:
GeorgeVasil Δεκέμβριος 9, 2007 #126 Δεκέμβριος 9, 2007 more.. Εγω περασα πολυ καλα..το event ηταν αψογο.. Ενα μπραβο στον Αλεξανδρο και σε ολα τα αλλα παιδια που ετρεξαν για να γινει ολο αυτο. Σας ευχαριστω.
GeorgeVasil Δεκέμβριος 9, 2007 #127 Δεκέμβριος 9, 2007 Και 3 Videakia που βρηκα στο Υουtube.. http://www.youtube.com/watch?v=VhmDP_XQDsQ http://www.youtube.com/watch?v=8ZryKogvsKE
manos_ir Δεκέμβριος 9, 2007 #128 Δεκέμβριος 9, 2007 πολυ καλη φαση ! περάσαμε ωραια , εγω ειχα αφοσιωθεί στον παγκο των bench και δεν γυρναγα ωστε να γνωρίσω και αλλους απο εσας, αλλα γνωρισα λιγους και καλούς ! ηθελα να ακολουθήσω και μετα , οπου γινεται το πραγματικό παρτυ, αλλα με φαγαν οι υποχρεώσεις ! χαρηκα που το παρτυ ειχε και αποτελέσματα, και ευχομαι να υπάρχουν πιο συχνα αντίστοιχες εκδηλώσεις , εστω και αν δεν υπαρχει υποστήριξη !και ρε χριστο, παρτους πιο χειμωνα και κατεβείτε για bench στην πλατεια της πορταριας, ειναι και η κριτσα διπλα.......αντε xrist..... ολοι το video σου περιμενουν......
GeorgeVasil Δεκέμβριος 9, 2007 #129 Δεκέμβριος 9, 2007 και ρε χριστο, παρτους πιο χειμωνα και κατεβείτε για bench στην πλατεια της πορταριας, ειναι και η κριτσα διπλα....... LOL...
Obijuan83 Δεκέμβριος 9, 2007 #130 Δεκέμβριος 9, 2007 Μπραβο ρε παιδιά...Το πάρτυ ήταν άψογο...!!!Αυτόν τον OPBjuan θα τον καρυδώσω...λάθος μου είπε τα tweaks...Mπράβο ρε Γιώργο(GeorgeVasil) έσκισες...
antonis Δεκέμβριος 9, 2007 #131 Δεκέμβριος 9, 2007 απο οτι ειδα ηταν super κριμα που δεν μπορουσα να ερθω (350 euro πηγενε ελα κω θεσσαλονικη ) πιστευω στον ενα χρονο που θα ειμαι πανω να γινει κατι αναλογο . αντε να δουμε και το video (να δω τι εχασα ). μπραβο στον Georgevasil και στα υπολοιπα παιδια για τις νικες τους μπραβο και σε οσους δουλεψαν για να γινει το event τοσο καλο .
HcR Δεκέμβριος 9, 2007 #132 Δεκέμβριος 9, 2007 Δεν μπορεσα να ερθω γιατι δεν ειχα που να μεινω το βραδυ.. Ελπιζω του χρονου να ξανα γινει....
enzo Δεκέμβριος 9, 2007 #133 Δεκέμβριος 9, 2007 Σουπερ ... Μπραβο στα παιδια που το υλοποιησαν, και πολλα περισσοτερα μπραβο για το ρεκορ στο PC MARK. Και αυτοι που κερδισαν δωρακια, να μας τα παρουσιασουν, να χαρουμε και εμεις μαζι τους... @inertia... Δες ρε τα πμ σου!!!
inertiacreep Δεκέμβριος 9, 2007 #134 Δεκέμβριος 9, 2007 Μετά από 10 ώρες στο δρόμο έφτασααα... Όλα ήταν υπέροχα, το ρεκόρ-βεντούζα, το φαγητό, τα babes (χεχε), η διοργάνωση, η φιλοξενία (thanx George)... Κερδίσαμε και το κατιτίς μας Άντε με το καλό να ξαναμαζευτούμε. Σύντομα
Barracuda Δεκέμβριος 9, 2007 #135 Δεκέμβριος 9, 2007 μπράβο παλικάρια πολύ ωραία άψογα φαίνονται όλα :finger001: :finger001: :finger001: μακάρι να μπορούσα να είμουν και εγώ εκει αλλα κατέβηκα έκτακτα στην Αθήνα και είμαι ακόμα εκει . PS η photo με τα κάνιστρα στα τρυφερά χεράκια είναι όλα τα λεφτα :D
xrist Δεκέμβριος 9, 2007 #136 Δεκέμβριος 9, 2007 Eτοιμο και το video http://www.youtube.com/watch?v=6Ofy4_hYiGE
DevilCry Δεκέμβριος 9, 2007 #138 Δεκέμβριος 9, 2007 "έλα μαρία,τώρα bench-άρω"!!Κορυφή το βιντεάκι.Μπράβο παιδιά.Παρεάκι και άγιος ο θεός.
HcR Δεκέμβριος 9, 2007 #139 Δεκέμβριος 9, 2007 Μπράβο Χρήστο τέλειο βίντεο.. Πήρα και μια ιδέα για το τη έχασα..
sakis_the_fraud Δεκέμβριος 9, 2007 #140 Δεκέμβριος 9, 2007 Ευγε Χρηστο!και αυτο το βιντεο εγραψε!τριποδο FTW! (ή τριποδας? πως ειναι το σωστο ρε παιδια???)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.