oxide Δεκέμβριος 9, 2007 #101 Δεκέμβριος 9, 2007 το pc το πηρε ο georgevasil...και αλλα 2 παιδια πηραν καποια cases (αν δεν κανω λαθος)για δωρο(2η-3η θεση spi)ο ενας ηταν o inertiacreep.
Sadman Δεκέμβριος 9, 2007 #103 Δεκέμβριος 9, 2007 εγω που ειμουνα οταν εγινε αυτο ρε παιδια???Oxide:δωρακαι δν εννουσα τι πηρανε στο Spi αλλα τα δωρακια που ειχε αναφερει ο αστακος σε μια απο τις πρωτες σελιδες(θα υπαρχξουνε και δωρακια)
oxide Δεκέμβριος 9, 2007 #104 Δεκέμβριος 9, 2007 μαλλον στο τελος...που την εκαναν ολοι θα εγινε...βασικα οι κοπελες ειχαν απελπιστει τελειως με αυτα που εβλεπαν και ειναι λογικο...[καταδοτης]αλλα και τα παιδια απο το καταστημα δεν ηταν σε καλυτερη κατασταση οταν τους ακουσα καποια στιγμη να λενε "παω να βγαλω την μπριζα να τους κοψω το ρευμα"[/καταδοτης]
Astakos Δεκέμβριος 9, 2007 Author #105 Δεκέμβριος 9, 2007 Tα παιδια βαρεσαν 14ωρο,ειναι λογικο λοιπον..Παρολα αυτα τους αρεσε παρα πολυ το ολο θεμα και συνεργαστκαμε αψογα.
Dinos111 Δεκέμβριος 9, 2007 #107 Δεκέμβριος 9, 2007 Φωτοοοοοοοοοο & βιντεοοοοοοοο βρεεεεεεεεεεεεεεεεεε περιμενουμεεεεεεεεεεεεεεε :D
trickshot Δεκέμβριος 9, 2007 #110 Δεκέμβριος 9, 2007 Hello! Φοβερο το O/C party χθες . Καταρριφθηκαν και 2 παγκοσμια ρεκορ banana. Δυστυχως δεν μπορεσα να κατσω εως το τελος γιατι επρεπε να φυγω παλι Γρεβενα πισω Next time. Εδω καποιες φωτο απο χθες. ειχε φαγωθει να βαλει παγο ετσι για το καλο. φυσα φυσα μην φουσκωσει το γαλα και χυθει. Χαρα κοιτα τσαμικο εδω αυτες. trickshot,
Astakos Δεκέμβριος 9, 2007 Author #112 Δεκέμβριος 9, 2007 Και τελος..οι υπολοιπες θα ανεβουν σε ftp..
Sadman Δεκέμβριος 9, 2007 #113 Δεκέμβριος 9, 2007 απο την μερια που ητανε το case gallery γτ δν βγαλατε καμια ρε παιδια?(μπορει καποια να πηρε και εμενα "τον θεο"ΨωναραΡε Astakos μια απορια στο τελος μηρασατε δωρακια τεληκα?
Astakos Δεκέμβριος 9, 2007 Author #114 Δεκέμβριος 9, 2007 Τα δωρα δοθηκαν στους 3 νικητες του contest.
sakis_the_fraud Δεκέμβριος 9, 2007 #115 Δεκέμβριος 9, 2007 ετσι! δωσε φωτο στον λαο! τελικα λετε να κανω για φωτογραφος? (στις ~150 φωτογραφιες που τραβηξα μερικες βγηκαν καλες! ) Αλεξανδρε περιμενουμε λινκ για ολο το πακετο... απο την μερια που ητανε το case gallery γτ δν βγαλατε καμια ρε παιδια?(μπορει καποια να πηρε και εμενα "τον θεο" Ψωναρα Ρε Astakos μια απορια στο τελος μηρασατε δωρακια τεληκα? βγαλαμε και απο κει... ο kfrei εχει μπολικο πραμα... για ποια δωρα λες ρε συ? τα 3 δωρα τα πηραν οι νικητες του Pi contest... αλλα δεν υπηρχαν.
Sadman Δεκέμβριος 9, 2007 #117 Δεκέμβριος 9, 2007 Ναι οποιοσδηποτε μπορει να συμμετασχει.θα υπαρχουν 4-5 pc.θα γινει κληρωση για την σειρα και το pc που θα παιξει ο καθενας. οχι δεν πληρωνεις αλλα μη δωσεις και 3v στις μνημες. Ναι θεσσαλονικη. Θα εχει και δωρακια γιαυτα τα δωρακια ρωτουσα.
Astakos Δεκέμβριος 9, 2007 Author #118 Δεκέμβριος 9, 2007 Με ενα ζευγαρι ψυκτρακια και ενα εισητηριο για οασθ θα σταματησεις το spam?Δεν τα εδινα εγω τα δωρακια.Ετσι μου ειπαν ετσι εγραψα.Προτιμησαν να δωσουν μεγαλα δωρα στους νικητες..Δεν μας κρεμασαν δα....
o polonos Δεκέμβριος 9, 2007 #120 Δεκέμβριος 9, 2007 Λοιπον παιδες... Περασαμε απλα υπεροχα! Το event ηταν κορυφαιο .... Φαγητο αφθονο.... Το σκορ απιστευτο! Ευχαριστω τον Γιωργο για την φιλοξενια (και οτι μας αντεξε) Ευχαριστω τον Ναυτη για την τελεια ξεναγηση στην πολη Και η βολτα με το choperaki του Doom ολα τα λεφτα (easy riders) LoL! Στην διαδρομη ειχαμε απιστευτο γελιο και ουρες για ενα τσιγαρο στης τουαλετες :D Δυστυχως ακομα δεν εφτασα σπιτι και δεν μπορω να ανεβασω φωτο Αν θελει ο Γιωργος ας ανεβασει μερικες και αυριο η συνεχεια! Χριστο περιμενω το βιντεο!:smile016: Αα η μπουγατσα που μου υποσχεθηκες που ειναι ΟΕΟ??? Δεν προλαβα να φαω @sadman λυπαμαι φιλε μου που δεν κερδισες τπτ .... Ο μονος λογος που ηρθες ηταν τα δωρα οπως φαινεται ..... Προσωπικα με ενοχλει πολυ.... Αλλοι κανανε 400+ χλμ και μονο τα δωρα δεν σκεφτηκαν
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.