Jump to content

Outofspecs.gr Overclocking Party Powered By Multirama

Astakos

Recommended Posts

ηταν θες να πεις...απο την μια φοτο στην αλλη δες ποσο εφαγαν...

τωρα ουτε το πιατο δεν θα εμεινε ..:p

• Replies 163
  • Created
  • Last Reply

τωρα που το θυμηθηκα υπαρχει οριο ηλικιας???

Δν πιστευω να πληρωνουμε εισοδο για να μπουμε.

τωρα που το θυμηθηκα υπαρχει οριο ηλικιας???

Δεν πιστευω να πληρωνουμε εισοδο για να μπουμε.

Φυσικά και υπάρχει τι το περάσαμε

Αν είσαι πανω απο 111 (οχι ο Dinos) απαγορεύεται η είσοδος.......:D

Στην είσοδο δεν πληρώνει κανείς .......μόνο κατά τη έξοδο.........:p

Στα 15 που ειμαι δν υπαρχει προβλημα τοτε(οχι 115 :))

Στην εξοδο εννοοεις τα μπλουζακια?

Και κατα τι ωρα θα τελιωσει ολα μαζι με τον διαγωνησμο περιπου(γτ εχω να παω να δω και την γιαγια μου μετα :p)

δεν προλαβα να ερθω νωρις σημερα για να προλαβω τον καφε.... και με εφαγε η νυχτα! τα λεμε αυριο !

-Ο διαγωνισμος θα γινει σε SUPER PI 8M.

-Καθε διαγωνιζομενος θα εχει 20λεπτα χρονο.

-Καθε διαγωνιζομενος εχει δικαιωμα να φερει μαζι του και να χρησιμοποιησει οποιοδηποτε software αρκει να ειναι σε usb drive.

-H επιτρεπτη ταση στις μνημες ειναι μεχρι 2.4V.(+0.6)

-Οι σκληροι δισκοι θα αλλαζουν με καθαρη εγκατασταση μετα το περας καθε διαγωνισμου.

-Εχετε δικαιωμα να αλλαξετε τον σκληρο σας μια φορα εφοσον χτυπησουν τα windows.

-οι επιτρεπτοι συνδιασμοι multi/fsb ειναι 9χ400,8χ450,7χ514,6χ600.

-Οποιοδηποτε software tweak ειναι επιτρεπτο.

-Η μορφη του screenshot θα σας ανακοινωθει τελευταια στιγμη.

Φυσικα θα ειστε ολοι 6 ωρα εκει... :)

Παιδια μπορει να κανενας να βοηθησει λιγο με το google maps απο τον σταθμο του οσε? Με τι λεωφορειο? Ποδια? οτιδηποτε ευπροσδεκτο!

Με οποιοδηποτε λεωφορειο που παιρνει την εγνατια κατεβαινεις πριν η μετα καμαρα.Κατηφοριζεις ναυαρινου μεχρι να βρεις Τσιμισκη.Εκει ακολουθεις την τσιμισκη για 50 μετρα και μας βρηκες.

15 λεπτα με λεωφορειο και 10 με τα ποδια. :)

Παιδια μπορει να κανενας να βοηθησει λιγο με το google maps απο τον σταθμο του οσε? Με τι λεωφορειο? Ποδια? οτιδηποτε ευπροσδεκτο!

Τι ωρα θα ερθεις?

Εγω θα πας να μαζεψω μερικους που θα φτασουν κατα τις 12..απο τον οσε,και μετα θα παμε για καφε.

Αν δεν μπορεις να ερθεις με εμας..περνεις το 10αρι και κατεβενεις κεντρο..οπως ειπε και ο αποπανω..

παιδια θερμη παρακληση να βγαλετε φωτογραφιες και για εμας που θα δουλευουμε και δεν θα μπορουμε να ερθουμε να σας δουμε....

-Ο διαγωνισμος θα γινει σε SUPER PI 8M.

-Καθε διαγωνιζομενος θα εχει 20λεπτα χρονο.

-Καθε διαγωνιζομενος εχει δικαιωμα να φερει μαζι του και να χρησιμοποιησει οποιοδηποτε software αρκει να ειναι σε usb drive.

-H επιτρεπτη ταση στις μνημες ειναι μεχρι 2.4V.(+0.6)

-Οι σκληροι δισκοι θα αλλαζουν με καθαρη εγκατασταση μετα το περας καθε διαγωνισμου.

-Εχετε δικαιωμα να αλλαξετε τον σκληρο σας μια φορα εφοσον χτυπησουν τα windows.

-οι επιτρεπτοι συνδιασμοι multi/fsb ειναι 9χ400,8χ450,7χ514,6χ600.

-Οποιοδηποτε software tweak ειναι επιτρεπτο.

-Η μορφη του screenshot θα σας ανακοινωθει τελευταια στιγμη.

Φυσικα θα ειστε ολοι 6 ωρα εκει... :)

τα pc δν θα εχουνε καθολου εφαρμογες μεσα???(το SPi και το cpu-z μου κανουνε,και ενα μεμσετ...)

Δεν θα εχουν.To PI θα το υπολογισετε με γνωμονα και διαβητη. :)

Φτανει με τις ερωτησεις.Σας περιμενουμε.

παιδια πολυ καλο...ωραια οργανωση το phase τεραστιο...:D...

περισσοτερα αυριο ..γτ με αυτα που ηπια....και τοσα που εγραψα ειμαι ηρωας:D

Εγώ δυστηχώς δε μπόρεσα να έρθω..... :(

Καμμιά δεκαριά μέρες είμαστε μπλεγμένοι μ'ένα μηχάνημα στον Υμηττό και μας έχει βγάλει τα συκώτια.... :(

Καμμιά φωτό παίζει να δούμε κι εμείς..... :(

Εγώ δυστηχώς δε μπόρεσα να έρθω..... :(

Καμμιά δεκαριά μέρες είμαστε μπλεγμένοι μ'ένα μηχάνημα στον Υμηττό και μας έχει βγάλει τα συκώτια.... :(

Καμμιά φωτό παίζει να δούμε κι εμείς..... :(

Ακομη κοιμούνται όλοι:D

Φωτο θα βάλουν μόλις ξυπνήσουν τα ''ρεμάλια''

Το video το ετοιμάζω ..

Γενικά ήταν μια πολύ καλή βραδιά,περάσαμε πολύ καλά,γνωριστήκαμε με όσους δεν γνωριζόμασταν... και είχαμε και σκορ...

Αυτό που ξέρω να πω είναι ότι το PCMark έχει κλειδώσει για πολύ καιρό.

Και στα άλλα είχαμε σκορ μες την 5αδα

Θα δοθούν λεπτομερειες από τα παιδιά.

Βέβαια η κατάληξη ήταν στο καθιερωμένο φαγοπότι και μετά πάλι μπύρες.

ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΜΑΛΙΑΑΑΑ

Μπράβο παιδιά!Είδα κάτι βίντεο από χρήστες που ανέβασαν στο pcmag.Αλλά xrist ειλικρινά, το δικό χου το περιμένω περισσότερο!

οντως πολυ καλο!

Τελικα το PC ποιος το πηρε(μετα απο την ηττα μου εφυγα...)και τι δωρακια δωσατε στο τελος?

μπραβο ρε παιδια,φοβερη δουλεια απο ολους σας,παντα τετοια,χαρηκα που σας ειδα ολους απο κοντα,και να ζητησω συγνωμη που εφυγα ξαφνικα,γιατι ειχα μια δουλεια στο κιλκις.Ναστε καλα ολοι σας

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.