gsmaster Νοέμβριος 28, 2007 #41 Νοέμβριος 28, 2007 Οφείλω να ομολογήσω πως.... θα.... σας επισκεφθώ και εγώ....
Lykos1986 Νοέμβριος 28, 2007 #42 Νοέμβριος 28, 2007 Τραβήξτε video, photos και όλα τα άλλα σχετικά! Να δούμε και εμείς την όλη κατάσταση!!!
manos_ir Νοέμβριος 28, 2007 #44 Νοέμβριος 28, 2007 εγω και να μην θελατε.......... θα ερχομουν !αλλα θελετε ε? ? ? εεεεε??????????????
CrazyAnt Νοέμβριος 28, 2007 #45 Νοέμβριος 28, 2007 ανυπομονω να δω μαχη crazyant-ea6gka:D:D αυτο δεν ειναι μαχη.... teaser ειναι,γιατι ειναι αχορταγηbanana δεν του φτασαν τα μπαλακια που μαζεψε την προηγουμενη φορα κ 8ελει και αλλα,οποτε προσπα8ει με κα8ε τροπο να με καει να του τα δωκω
mauros Δεκέμβριος 3, 2007 #49 Δεκέμβριος 3, 2007 με τι hardware θα παίξουμε? Να φτιάξω κανα σκονάκι θα χρησιμοποιήσουμε ότι prog είναι pre-installed?απο διαγνωστικά εννοώ Επίσης πόσο χρόνο θα έχουμε?
CrazyAnt Δεκέμβριος 3, 2007 #51 Δεκέμβριος 3, 2007 γατακι ερχεται η ωρα σου...:musik009: :alien002:καλυτερα να μασας παρα να μιλας μικρη μου CarlotaD-Day is near!
Obijuan83 Δεκέμβριος 4, 2007 #52 Δεκέμβριος 4, 2007 Λίγο σοβαρότητα ρε παιδια...το μ@μήσατε το θέμα...Οι Carlotes πιστεύω μπορούν να συννενοηθούν και με πμ...
Sadman Δεκέμβριος 4, 2007 #53 Δεκέμβριος 4, 2007 λιγες λεπτομεριες παραπανω? Ενας-ενας κατα σειρα θα bencharoume ή θα γεμησετε το μερος pc? O καθενας μπορει να παρει μερος ετσι? Αν καει τπτ το πληρονουμε??(σιγα που θα..αλλα να ειμαστε σιγουροι ) Οταν λεμε Τσιμιτσκι για Θεσσαλονικη μιλαμε σωστα???(γτ εχω ακουσει και σε ενα χοριο καπου...) Αυτα τα λιγα. Δωρακια θα εχει?(ξερω εγω μπλουζακια,ψυκτρακια για μνημες)
Astakos Δεκέμβριος 5, 2007 Author #54 Δεκέμβριος 5, 2007 Ναι οποιοσδηποτε μπορει να συμμετασχει. θα υπαρχουν 4-5 pc.θα γινει κληρωση για την σειρα και το pc που θα παιξει ο καθενας. οχι δεν πληρωνεις αλλα μη δωσεις και 3v στις μνημες. Ναι θεσσαλονικη. Θα εχει και δωρακια Σου λειπουν ψυκτρακια για μνημες??
Sadman Δεκέμβριος 5, 2007 #56 Δεκέμβριος 5, 2007 Ναι οποιοσδηποτε μπορει να συμμετασχει.θα υπαρχουν 4-5 pc.θα γινει κληρωση για την σειρα και το pc που θα παιξει ο καθενας. οχι δεν πληρωνεις αλλα μη δωσεις και 3v στις μνημες. Ναι θεσσαλονικη. Θα εχει και δωρακια Σου λειπουν ψυκτρακια για μνημες?? ορεα thx. Μια απορια ακομα. Θα εχει σταθερα τους επεξργαστες και θα πεζουμε με τις μνημες και ο θεος βοηθος? Ψυκτρακια θελω γτ τα εχω βαλει ολα και θελω για καβατζα
inertiacreep Δεκέμβριος 5, 2007 #57 Δεκέμβριος 5, 2007 Αν κλ@σει το λειτουρικο θα μας δωσουν αλλο ? Σοβαρά τώρα, πόσες φορές σου έχει συμβεί αυτό? Προσωπικά καμία, γι'αυτό ρωτάω...
eleven Δεκέμβριος 5, 2007 #58 Δεκέμβριος 5, 2007 Σοβαρά τώρα, πόσες φορές σου έχει συμβεί αυτό? Προσωπικά καμία, γι'αυτό ρωτάω... Mάλον δεν έχεις μπεντζάρει με τον ακατανόμαστο που ήταν στο σπίτι μου την Κυριακή (ονόματα δεν λεμε υπολήψεις δεν θίγουμε) Μεχρι να ετοιμαστεί το φαγητό είπαμε να βγάλουμε κανα ποντάκι .........Ε τι τόθελες καημένε απο τότε δεν ξαναμπήκε στα ΧΡ ..... Οχι τίποτα αλλα δεν έρχεται να κάνει και φορμάτ ο ατιμος.......... Πέρα απο την πλάκα τωρα για το θέμα του λειτουργικού θα μπορούσε να υπάρχει δίσκος με backup ωστε αν χρειαστεί να περαστεί το image και να είναι έτοιμο το πισι σε ελάχιστο χρόνο
inertiacreep Δεκέμβριος 5, 2007 #59 Δεκέμβριος 5, 2007 Εγώ έχω την ίδια εγκατάσταση XP από το Μαη και με 30000 μπλέ οθόνες, αλλαγές καρτών, μνημών, κολλήματα commando κλπ κλπ δεν έχει πει κιχ. Συν τοις άλλοις, κάνοντας παρέα με τον αρχι-γκαντέμη (ονόματα δεν λέμε...), πάλι με τόσες δοκιμές, με διαφορετικό hardware κλπ κλπ κανένα πρόβλημα. ΟΚ, τελικά πρέπει να είσαι πολύ γκαντέμης κύριε ακατονόμαστε Μιας και θα τον έχουμε στο event, ας υπάρχει ενα ghost σε dvd. Μιχάλη σου κάνω εγώ φορματ ρε! (πληρώνομαι και σε φαι χαχαχα)
Astakos Δεκέμβριος 5, 2007 Author #60 Δεκέμβριος 5, 2007 Σκληροι με γκοσταρισμενα xp θα υπαρχουν πολλοι και θα προσπαθησουμε να αλλαζονται μετα απο καθε διαγωνιζομενο..@ Sadman .Τα pc αρχικα θα ειναι στα DEFAULT. Πειραζει οτι θελει ο καθενας αρκει η cpu να ειναι στα 3600.(multi,fsb,divider,timings,tweaks ειναι στο χερι σας)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.