Jump to content

crossfire 5850 με τροφοδοτικο 650 watts γινεται?

bi171184

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπερα!εχω το παρακατω συστημα και θα ηθελα να μου πειτε αν μπορω να προσθεσω αλλη μια καρτα 5850 για crossfire οσον αφορα στν καταναλωση και το τροφοδοτικο μου

intel i7 920 OC 3.33GHZ(TURBO ON), KINGSTON 3GB DDR3 1333MHZ, MSI X-58 PRO, SAPPHIRE RADEON 5850, SCYTHE MUGEN 2, THERMALTAKE V9 CASE, 2X640GB WD CAVIAR GREEN, THERMALTAKE TOUGHPOWER 650W, SAMSUNG 23' LCD-TV MONITOR (2333HD)

progress.gifedit.gif

σε 2 reviews ειδα με το ιδιο περιπου συστημα,μεγιστη καταναλωση με crossfire γυρω στα 500watts...τι λετε??

αν πας για oc εκεί πρέπει να το αλλάξεις.

θα παρατηρήσεις ίσως κάποιο bottleneck αλλά δεν νομίζω να είναι και μεγάλο.

Τα watt υπό Κ.Σ. αρκούν και περισσεύουν για την εν λόγω σύνθεση. Σε περίπτωση που υπερχρονίσεις τα πάντα (και μάλιστα όλα τα ρολόγια στην τσίτα) ΙΣΩΣ να είναι λίγο οριακά τα πράγματα (ειδικά αν το τροφοδοτικό είναι τριαλαριλαρό...). Δεν ξέρω το TT τι ψάρια πιάνει, σε πρώτη φάση σε εξυπηρετεί. . .

Corsair 620 έπαιζε με ι7 @ 4,0 , 3 μηχανικούς + 1 SSD, και 5970 (στοκ).

Θεωρώ πως αντέχει, εκτός αν είναι παλιό, ταλαιπωρημένο, κλπ.

Corsair 620 έπαιζε με ι7 @ 4,0 , 3 μηχανικούς + 1 SSD, και 5970 (στοκ).

Θεωρώ πως αντέχει, εκτός αν είναι παλιό, ταλαιπωρημένο, κλπ.

το τροφοδοτικο το εχω λιγοτερο απο ενα χρονο και το μονο που εχω κανει ειναι ενα "ελαφρυ" OC στον επεξεργαστη οπως αναφερω και παραπανω..αν κανω crossfire,δεν προκειται να "πειραξω" καθολου τις καρτες γραφικων..

αρκει λες λοιπον??

Πιστεύω πως θα είσαι μια χαρά, με λίγο ο/c και καθόλου στις κάρτες, δεν νομίζω να έχεις θέμα.

Πιστεύω πως θα είσαι μια χαρά, με λίγο ο/c και καθόλου στις κάρτες, δεν νομίζω να έχεις θέμα.

στην τελικη,αν δω οτι ζοριζεται το συστημα,αφηνω και το oc της cpu και επανερχομαι σε εργοστασιακες ρυθμισεις...βεβαια εκει δεν ξερω αν μακροπροθεσμα ισως φαω και κανενα bottleneck αλλα δεν μπορω να αλλαξω τροφοδοτικο απο την στιγμη που αυτο δεν το εχω ουτε ενα χρονο!:hm:

βεβαια εκει δεν ξερω αν μακροπροθεσμα ισως φαω και κανενα bottleneck αλλα δεν μπορω να αλλαξω τροφοδοτικο απο την στιγμη που αυτο δεν το εχω ουτε ενα χρονο!:hm:

Εκτός αν το πουλήσεις αυτό και πάρεις κάποιο άλλο στα 850 W είτε καινούργιο είτε μεταχειρισμένο με εγγύηση. Το κόστος θα είναι μικρό σε αυτή την περίπτωση.

Κοίτα υπάρχει μεγάλη δευτορεγενείς αγορά για να το πουλήσεις και με λίγα ακόμα να πάρεις πιο μεγάλο αν χρειαστείς.

Αλλά μην αγχωθείς ακόμα, γιατί σου λέω και με oc Λογικά ΔΕΝ θα έχεις θέμα.

περιμενω να τσιμπησω αλλη μια 5850 τωρα που θα πεσουν οι τιμες λογικα και με την αφιξη της σειρας 6χχχ και θα δω τι θα κανω..θα κανω μια δοκιμη και αν δω οτι εχω προβληματακια,θα το δωσω και θα παρω 750 η 850..

• 9 months later...

Προκειμενου να παρεις ενα τροφοδοτικο το οποιο νομιζεις οτι χρειαζεσαι, παρε ενα watt-μετρο απο ebay για να σιγουρευτεις.Εγω οταν ειχα παρει τις 6950 μου λεγανε το 850W ειναι καλα αλλα ειναι οριακα και ετσι ειχα ψηθει για 1200αρι.Πηρα ενα wattμετρο και πλεον βλωπω μονος μου τι watt θελω και τι οχι.

Στο συστημα της υπογραφης η καταναλωση σε full load(gaming ) και σε idle.

87980989.jpg

Προκειμενου να παρεις ενα τροφοδοτικο το οποιο νομιζεις οτι χρειαζεσαι, παρε ενα watt-μετρο απο ebay για να σιγουρευτεις.Εγω οταν ειχα παρει τις 6950 μου λεγανε το 850W ειναι καλα αλλα ειναι οριακα και ετσι ειχα ψηθει για 1200αρι.Πηρα ενα wattμετρο και πλεον βλωπω μονος μου τι watt θελω και τι οχι.

87980989.jpg

+1000 στον πατριώτη μου!

87980989.jpg

Τέτοιο που βρίσκω στο e bay ρε παίδες?:wassat:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.