spyvelm Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2010 Τους δινετε εμπιστοσυνη??γιατι εχω μπει πολλες φορες στο τριπακι να παρω αλλα παντα κατι με κραταει Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Οκτώβριος 13, 2010 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2010 Πήρα σήμερα έναν WD 640 @ €40Σφαγισμένος στο σακουλάκι, απείραχτος.Δεν τον έχω βάλει πάνω, αλλά δεν έχει καμία διαφορά από κάθε άλλο δίσκο που έχω πάρει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyvelm Οκτώβριος 13, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2010 κοιτα αυτος λογικα θα ηταν σε κανα συστημα επανω αλλα κατι επισκευασμενοι δεν μου γεμιζουν το ματι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Οκτώβριος 13, 2010 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2010 Οι recertified δεν τους έχει φτιάξει το πλαίσιο και δεν τους είχε σε στοκ...είναι κατευθείαν από τον κατασκευαστή και εχουν και κανονικά εγγύηση. Εμένα αυτό μου αρκεί.Αν λέει η WD οτι ο δίσκος είναι τσεκαρισμένος, τότε είμαι ΟΚ.Τι και αν έχει 3 αντι για 5 χρόνια...αν σου χαλάσει, τα data θα κλαίς, όχι τον δίσκο.Τέλος ο δικός μου ήταν απο το άδειασμα που κάνουν στα τελευταία προϊόντα που έχουν.Είναι ολοκαίνουργος, σφραγισμένος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
τακης Οκτώβριος 14, 2010 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2010 Τους δινετε εμπιστοσυνη??γιατι εχω μπει πολλες φορες στο τριπακι να παρω αλλα παντα κατι με κραταειΕνας Lacie 500gb εξ. που πήρα ήταν τίγκα στη τσόντα. :clap: (και καλά έλειπε μόνο το καλώδιο τροφοδοσίας) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyvelm Οκτώβριος 14, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2010 Ενας Lacie 500gb εξ. που πήρα ήταν τίγκα στη τσόντα. :clap: (και καλά έλειπε μόνο το καλώδιο τροφοδοσίας)2 σε 1 Τακη..μια χαρα!!!!:dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinky Οκτώβριος 14, 2010 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2010 το θεμα ειναι οτι συνηθως εχει απαραδεκτες τιμες στους δισκους, αρα δεν εχει καν νοημα να παιξεις με 6μηνη εγγυηση για να γλιτωσεις 5 ευρω ακομα και ολοκαινουριος να ειναι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyvelm Οκτώβριος 14, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2010 Μην το λες χθες βρηκα Caviar Blue 1T με 42 euro και εχει καινουριος 68 Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Οκτώβριος 14, 2010 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2010 Ενας Lacie 500gb εξ. που πήρα ήταν τίγκα στη τσόντα. :clap: (και καλά έλειπε μόνο το καλώδιο τροφοδοσίας)Μόλις βρήκα την επόμενη υπογραφή μου. Θενξ. Πάω μία κρεββάτι να χαλαρώσουν λίγο οι κοιλιακοί μου...:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.