revenant Οκτώβριος 21, 2010 #21 Οκτώβριος 21, 2010 βρηκα αυτο στο φορουμ του παιχνιδιου:i found something too! I just got a huge boost to my fps. at last.So here """"CreateProcess instance-name="renderer" memory-size="140000000" type="SBRendererProcess" memory-synchronized="true" memory-logged="false" thread-pool-bit="1" stall-time="1" >""""i changed thread-pool-bit="1" to "2"*edit* also make sure you got memory-synchronized="true" *editin the end of the file, changed cores to 2, since i have 2 cores.I started the game and.. NO difference. Then i checked cpu usage through alt+ctrl+del, played a bit and alt-tabbed. saw that only one core was used as always.Then i used process--->arcania---->affinity. I unchecked the cpu that was used and used only the one it wasn't using. Went back in the game and it was worse.But when i went back, i checked the other one too (both checked) and when i went back to the game again i saw to my surprise that something changed a LOT. went back and saw that both cpus were used.So, after every restart you have to make that affinity trick. Game's bugged but this way it gets unstucked somehow :-/i got a really big boost to my fps. hope this helps others as well. i can play at last.σε εμενα δουλευει μια χαρα ετσι χωρις lag και παιζω σε high
steve_m Οκτώβριος 21, 2010 #22 Οκτώβριος 21, 2010 ανεβασε μερικα screenshots οπου να φαινονται τα frames.Mην καθομαι και το κανω τσαμπα.Φυσικα απο χωρια ή πολεις ή μαχες.
steve_m Οκτώβριος 21, 2010 #24 Οκτώβριος 21, 2010 οπως βλεπω ειναι παλι unplayable.Aς ελπισουμε να βγει καποιο patch που να δινει +50% σε επιδοσεις.Κριμα.
mpapad Οκτώβριος 24, 2010 #25 Οκτώβριος 24, 2010 Το τερμάτισα...Πολύ απότομα τελειώνει πάντως. Η τελική μάχη και τέρμα. Ούτε επιλογή να συνεχίσεις, ούτε τι γίνεται μετά, τίποτα.
N.I.K.K. Νοέμβριος 4, 2010 #26 Νοέμβριος 4, 2010 το τελειωσα και γω. πολυ 'γραμμικο' παρα το open περιβαλλον, και 'ευκολο' το risen ηταν πολυ καλυτερο
SkaL- Δεκέμβριος 26, 2010 #27 Δεκέμβριος 26, 2010 Τελείωσα και εγώ το arcania και μου άρεσε πάρα πολύ, πολύ καλή συντροφιά για τις μέρες των εορτών. Όμορφη ιστορία, όμορφα γραφικά και σχεδόν τπτ απο bugs σε σχέση με τα παλιότερα gothic. Περιμένω την συνέχεια του !
pontium Δεκέμβριος 30, 2010 #28 Δεκέμβριος 30, 2010 Είμαι fan της σειράς απο το πρώτο gothic,και περίμενα αυτό το παιχνίδι πάρα μα πάρα πολύ καιρό.Σαν γενικά συμπεράσματα μέχρι εκεί που το έχω φτάσει είναι ότι:Μου αρέσει:1)Το compact control2)Περιβάλλον3)Μπορείς να πάρεις όπλα χωρίς required streigth και dexterity4)Οτί υπάρχουν και παλιοί χαρακτήρες5)Τα elixirs6)StoryΔεν μου αρέσει:1)gothic χωρίς να παίζεις τον Νameless ΔΕΝ υπάρχει.2)Δεν μπορείς να βαρέσεις τον καθένα όπως γινόταν και στα προγεννέστερα.3)Το οτι κλέβεις αβέρτα,είχε πιο πολύ γέλιο το να κάνεις sneak και να πλακώνεσαι στις φάπες με οποιονδήποτε σε έπαιρνε χαμπάρι(και γενικώς να πλακώνεσαι).4)Όλα έχουν αντικασταθεί με το crafting.....κρίμμα5)Σου λέει που να πας και πως να πας με θαυμαστικά και κύκλους αντί να ψάχνεις ,όπως και πρέπει να γίνεται σε αυτή την σειρά τουλάχιστον6)Τα πολλά ζόμπι(που δεν έχουν και "καλούδια" τα περισσότερα στην τελική).Μου έλειψε το να κονταροχτυπιέσαι με "ποικιλία"Ντάξει,τα bugs πάντα υπάρχουν σε νέες εκδόσεις και προσωπικά δεν τους κακολογώ.Εδώ ακόμα μιλάνε για lag σε παιχνίδια της activision που είναι κολωσός.Θα διορθωθούν και αυτά κάποια στιγμή.Φυσικά και δεν συγκρίνεται με το gothic 3:fosreiken gods που ήταν ο δαίμον των glitches και γενικώς προχειρογραμμενο απο όλες τις μεριές.Αυτά
filthy_dwarf Ιανουάριος 1, 2011 Author #29 Ιανουάριος 1, 2011 στα αρνητικά ξέχασες το ότι δεν έχεις ουσιαστικές επιλογές στουσ διαλόγους
SkaL- Ιανουάριος 2, 2011 #30 Ιανουάριος 2, 2011 Παιδιά περιμένω πως και πως να βγεί το Expansion του που θα λέγεται 'Fall of Setarrif' . Θα το έχουμε μάλλον μέσα στο 2011.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.