z3et Δεκέμβριος 26, 2012 #261 Δεκέμβριος 26, 2012 Τα 3 most viewed guides που ειδα για τον char, ειχαν ακριβως τα ιδια suggestions με αυτα που εδινε το shop (το ιδιο μας ειπε και ο 3ος της παρεας που παιζει "παρτε οτι σας δινει μια χαρα θα ειστε"). Στο LoL, εκτος ισως απο τα ADC αλλα και εκει 1-2 items κανουν σημαντικη διαφορα, δεν πρεπει να ακολουθησεις ουτε τα μισα suggested.Τωρα για τα Spells/Runes/Masteries δεν εχω να πω κατι, ειναι απλα μια διαφορετικη φιλοσοφια. Μεχρι το 30 δεν ειχα παρει τιποτα απο Runes (και στα masteries πολλα τα ειχα συμπτυγμενα) και μια χαρα games εκανα. Την τρελη διαφορα ΔΕΝ την κανουν. Μπορει να υπαρχει το flash, αλλα, πχ, η Ashe εχει τραγικα μεγαλυτερο CC απο την Traxxex οποτε αντισταθμιζεται.ΥΓ: Stealth? Στα bushes? Δεν βλεπω καμια "ευκολια" σε αυτο. Και το λογικο του να βλεπεις καποιον στο map που ΔΕΝ ειναι κοντα σου/κοντα σε καποιον αλλον ποια ειναι? Δεν ξερω αν ειχαν βαλει wards γιατι δεν προσεχα, αλλα εβλεπα για πλακα να μου ερχεται καποιος απο μακρια στο lane μου και προλαβαινα να φυγω (εκτος βεβαια απο τον butcher που επιανε το μισο map με το Q...).
Mitos175 Δεκέμβριος 26, 2012 #262 Δεκέμβριος 26, 2012 Τα 3 most viewed guides που ειδα για τον char, ειχαν ακριβως τα ιδια suggestions με αυτα που εδινε το shop (το ιδιο μας ειπε και ο 3ος της παρεας που παιζει "παρτε οτι σας δινει μια χαρα θα ειστε"). Στο LoL, εκτος ισως απο τα ADC αλλα και εκει 1-2 items κανουν σημαντικη διαφορα, δεν πρεπει να ακολουθησεις ουτε τα μισα suggested.Τωρα για τα Spells/Runes/Masteries δεν εχω να πω κατι, ειναι απλα μια διαφορετικη φιλοσοφια. Μεχρι το 30 δεν ειχα παρει τιποτα απο Runes (και στα masteries πολλα τα ειχα συμπτυγμενα) και μια χαρα games εκανα. Την τρελη διαφορα ΔΕΝ την κανουν. Μπορει να υπαρχει το flash, αλλα, πχ, η Ashe εχει τραγικα μεγαλυτερο CC απο την Traxxex οποτε αντισταθμιζεται.ΥΓ: Stealth? Στα bushes? Δεν βλεπω καμια "ευκολια" σε αυτο. Και το λογικο του να βλεπεις καποιον στο map που ΔΕΝ ειναι κοντα σου/κοντα σε καποιον αλλον ποια ειναι? Δεν ξερω αν ειχαν βαλει wards γιατι δεν προσεχα, αλλα εβλεπα για πλακα να μου ερχεται καποιος απο μακρια στο lane μου και προλαβαινα να φυγω (εκτος βεβαια απο τον butcher που επιανε το μισο map με το Q...).Αν δεν βαριεσαι μπορεις να μου πεις το char και τα items?Γιατι εγω σε αυτους που παιζω διαφωνω σε πολλα suggested.
z3et Δεκέμβριος 27, 2012 #263 Δεκέμβριος 27, 2012 Traxex. Yasha-->Manta Blade, Butterfly, Deadulus (και κατι αλλα τωρα δεν θυμαμαι). Με την ιδια σειρα κιολας σε early/mid/late game...Το ιδιο μου ειπε και ο φιλος με τον Rexxar...
KoMM Δεκέμβριος 27, 2012 #264 Δεκέμβριος 27, 2012 επιασες και συ τη βυζαρου απ τους πιο ευκολους ηρωες ξερο damage και κανα item για να ζει θελει, ειτε μαντα ειτε λοθαρ και φυσικα μετα bkb.
theo_mich Δεκέμβριος 27, 2012 #265 Δεκέμβριος 27, 2012 Αμα ξερεις να παιζεις και να βλεπεις το map, η trax θελει boots, mom, daedalus..
Makam Δεκέμβριος 31, 2012 #266 Δεκέμβριος 31, 2012 Συγνώμη αν έχει αναφερθεί.Δωρεάν Dota 2Καλή χρονιά!
tragikos Ιανουάριος 4, 2013 #267 Ιανουάριος 4, 2013 Μόλις μου ζήτησε άλλος ένας φίλος Dota 2 invite, οπότε αν του περισσεύει κανενός ας μου στείλει ένα PM ή να μου μιλήσει στο Steam edit: Μόλις πήρα από τον Makam και τον ευχαριστώ.
thanoolhs Ιανουάριος 4, 2013 #268 Ιανουάριος 4, 2013 Εχω και εγω καποια Dota 2!!! Οποιος θελει pm me;)
dimitris228 Ιανουάριος 9, 2013 #269 Ιανουάριος 9, 2013 παιδια εχω κατεβασει το ντοτα2 γτ εχω ακουσει πως δν υπαρνει καλυτερο παιχνιδι στην κατηγορια του και θα ηθελα μερικες πληροφοριες!!Ακομη το πλαη μου ειναι κλειδωμενωμενω και δν μπορω να παιξω!!τι μπορει να φταει???
Bilias04 Ιανουάριος 20, 2013 #270 Ιανουάριος 20, 2013 Όποιος θέλει κλειδιά για το παιχνίδι, να μου στείλει πμ το e-mail σας, ή το steam id σας
EraserheadX Ιανουάριος 20, 2013 #271 Ιανουάριος 20, 2013 Έχουν μοιράσει τόσα invites τον τελευταίο καιρό που δεν νομίζω να έχει μείνει κανείς που να μην έχει. Όλοι οι φίλοι μου έχουν μια 10ρια και κάθονται στο steam inventory. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν περνάνε επιτέλους σε open beta...
LazyGreek Ιανουάριος 21, 2013 #273 Ιανουάριος 21, 2013 Κι άλλα κλειδιά:DOTA 2 - ComputerGames.roΣτελνουν οι ρουμάνοι κάργα κλειδιά..
sakinor Ιανουάριος 21, 2013 #274 Ιανουάριος 21, 2013 μια βοηθεια. ελαβα και εγω ενα κλειδακι στο steam. βαζω το παιχνιδι και μετα black screen . τι φταει>?
acct Ιανουάριος 21, 2013 #275 Ιανουάριος 21, 2013 Για αρχή κατέβασε οπωσδήποτε τους τελευταίους οδηγούς για την κάρτα γραφικών σου. Αν αυτό δεν διορθώσει το πρόβλημα, δοκίμασε κατά σειρά τα παρακάτω:1. Δεξί κλικ στον τίτλο του παιχνιδιού στο Steam > Properties > Set Launch Options και γράψε:-refresh 602. Το ίδιο με παραπάνω και πρόσθεσε-windowed -w 1680 -h 1050 -noborder -novid (μπορείς να αλλάξεις τα νούμερα για να ταιριάζουν στην οθόνη σου)Αν δε δουλέψουν τα παραπάνω, μάλλον θα πρέπει να ρίξεις μια ματιά εδώ:http://steamcommunity.com/app/570/discussions/ΥΓ: Έχω καμιά ντουζίνα αντίγραφα ακόμη...
vagelisda Ιανουάριος 22, 2013 #276 Ιανουάριος 22, 2013 Αν υπάρχει και για μένα κάποιο key θα ήμουν υπόχρεος
ponaei8anasi Ιανουάριος 22, 2013 #277 Ιανουάριος 22, 2013 Αν υπάρχει και για μένα κάποιο key θα ήμουν υπόχρεοςΣτειλε μου σε ενα πμ το μειλ σου να σου δωσω αν δεν εχεις παρει. Sent from my Ramos W17Pro using Tapatalk.
vagelisda Ιανουάριος 22, 2013 #278 Ιανουάριος 22, 2013 Μου έστειλε ο ποναειθανασης () παιδιά ,ευχαριστώ πολύ
theo_mich Ιανουάριος 23, 2013 #279 Ιανουάριος 23, 2013 Top comment: "DotA2 , great game....totaly destroyed by russian retards..."
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.