argy1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2010 εχω το συστημα της υπογραφης μου + εναν σκληρο ατα SAMSUNG HD322HJ στον οποιο και εχω τωρα το λειτουργικο(αυτος που εχω στην υπογραφη τωρα ειναι εξωτερικος). λοιπον την δευτερα αγορασα αυτον εδω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303617 τον οποιο τον θελω για αποθηκευση και μονο. στο μελλον επισης θα μπουν αλλοι 3 ιδιοι. η ερωτηση μου τωρα σαν νοοβας ειναι η εξης πρεπει να κανω καποια ρυθμιση απο τα bios η απλα τον κουμπωνω και ειναι οκ? εχω ακουσει κατι για raid και δεν εχω ιδεα τι ειναι και σε τι βοηθαει. αν μπορει καποιος να μου δωσει τα φωτα του μιας και ειμαι ακομα σε φαση εξερευνησης οπως αποδικνειεται οσον αφορα το pc.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 Οκτώβριος 14, 2010 Author #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2010 καμια απαντηση ρε παιδια? τι κανω, απλα τον συνδεω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
τακης Οκτώβριος 14, 2010 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2010 Αν δεν θέλεις να φτιάξεις raid,δεν κάνεις τίποτα...απλά τους βάζεις σε ACHI mode στο bios και τους κουμπώνεις.Raid Link to comment Share on other sites More sharing options...
eloydark Οκτώβριος 14, 2010 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2010 καμια απαντηση ρε παιδια? τι κανω, απλα τον συνδεω? Ξεκινάς βάζοντας έναν πιο ουσιαστικό τίτλο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 Οκτώβριος 14, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2010 Ξεκινάς βάζοντας έναν πιο ουσιαστικό τίτλο... εχεις δικιο φιλε μου και λυπαμαι πολυ ομως δεν μπορω να το αλλαξω.. ισως καποιος moderator να μπορει.. φιλε τακη σε ευχαριστω για τον συνδεσμο:clap: θα το διαβασω προσεκτικα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Οκτώβριος 14, 2010 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2010 εχεις δικιο φιλε μου και λυπαμαι πολυ ομως δεν μπορω να το αλλαξω.. ισως καποιος moderator να μπορει......Διόρθωση->Επεξεργαστής Κειμένου...le voila Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.