liberto Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23, 2004 Στο laptop acer aspire 1314 (barton mobile 2400+) όταν τρέχω το premier μου βγάζει το παρακάτω μύνημα, ξέρει κανείς γιατί, και εάν υπάρχει κάποια ρύθμιση που μπορώ να κάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Μάρτιος 23, 2004 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2004 ειναι εντολες του επεξεργαστη που χρειαζεται το premier.Δεν ξερω αν με καποιο τροπο τις εχεις απενεργοποιησει, αν ναι τοτε, ενεργοποιησε τις ξανα.Αν οχι κατι αλλο παιζει....Δες αν θες μια παλιοτερη εκδοση του premier αν παιζει....Το απογευμα θα το βαλω σε ενα barton σπιτι για να δω τι μου βγαζει και μενα...οποτε λιγο υπομονη!Παντως το premie με το amd δεν τα πηγαιναν ποτε καλα....(αυτο δεν σημαινει οτι δεν 8α ανοιγει κιολας) Link to comment Share on other sites More sharing options...
liberto Μάρτιος 23, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2004 στο desκtop δεν έχω κανένα πρόβλημα (2600+ barton). Στο λάπτοπ μολις έστεισα τα win xp pro οπότε δεν πείραξα τίποτα, δεν ξέρω μήπως επέιδή είναι mobile να μην υποστηρίζει το σετ εντολών sse. δεν ξέρω..., ενεργοποιούνται απο κάπου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Μάρτιος 23, 2004 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2004 το πιθανοτερο ειναι αυτο που λες,στειλε ενα Mail στους καφρους της adobe...κατι θα ξερουν επι τουτου, ισως να παιζεικαι καποιο faq Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάρτιος 23, 2004 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2004 Error Link SP1 έχεις στα XP? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Μάρτιος 23, 2004 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2004 SSE ins τελικα ολα ειναι ενα patern, ε root? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάρτιος 23, 2004 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2004 Αρχική απάντηση από Zarrasτελικα ολα ειναι ενα patern, ε root? Hell Yeah, Link to comment Share on other sites More sharing options...
liberto Μάρτιος 23, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2004 Ευχαριστώ παιδιά!!!τελικά εφάρμοσα την τρίτη λύση, δεν ήταν ενεργοποιημένες οι sse και με το πρόγραμμα WCPUID το ενεργοποίησα. και τώρα τρέχει κανονικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάρτιος 23, 2004 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2004 Αρχική απάντηση από liberto Ευχαριστώ παιδιά!!!τελικά εφάρμοσα την πρώτη λύση, δεν ήταν ενεργοποιημένες οι sse και με το πρόγραμμα WCPUID το ενεργοποίησα. και τώρα τρέχει κανονικά Το κακό είναι ότι πρέπει να το ενεργοποιείς σε κάθε boot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liberto Μάρτιος 23, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2004 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 16:16] Το κακό είναι ότι πρέπει να το ενεργοποιείς σε κάθε boot. ε...????? υπάρχει μια πιο μόνιμη λύση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liberto Μάρτιος 23, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2004 Βιος δεν έβγαλαν πιο νέο απο αυτό που έχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάρτιος 23, 2004 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2004 Μόνιμη λύση, αν δεν βγει bios, δεν νομίζω.. απλά το ανέφερα, σε περίπτωση που δεν το πρόσεξες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.