darkCount Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23, 2004 Μια ερώτηση παιδια. Εβαλα ρακορ στο ψυγειο του HAC το διπλο και ειπα να τεσταρω τη ροη του. Το τεστ εγινε μονο με το ψυγειο και την L30 και μου γεμισε 1,5 λιτρο σε 30 δευτερα. Ειναι καλη αυτη η ροη? Βγαινει 180λιτρα την ωρα αυτο και μου φαινεται κομματακι λιγο. Βασικα εκανα και μια μαλακιουλα οταν εσφιγγα τα ρακορ.Διπλωσαν λιγακι οι χαλκοσωληνες πανω στο ψυγειο,αλλα μαλλον μπορω να τους φερω στα ισια τους. Αν δεν μπορεσω θα φωναξς τις ειδικες δυναμεις : φιλο υδραυλικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάρτιος 23, 2004 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2004 δεν ξερω αν επαρκεί για λόγους ψύξης αλλα εμένα βγάζει το 3πλάσιο νερό έχοντας απάνω όλο το κύκλωμα cpu,chipset blocks L30 ψυγείο.δεν ξέρω πόσο ελεύθερο είναι το ψυγείο σου ούτως η άλλως βέβαια Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάρτιος 23, 2004 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2004 χωρις να είμαι ειδικος πολυ λιγο μου φαινεται.Σιγουρα καποιο προβληματακι υπαρχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Μάρτιος 23, 2004 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2004 Αρχική απάντηση από darkCount [Σήμερα, στις 10:38] 1,5 λιτρο σε 30 δευτερα. 3 λιτρα το λεπτο. νορμαλ, αν και ισως λιγο για την Λ30. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johns Μάρτιος 23, 2004 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2004 Το ψυγιεο του HAC δυπλο εχω και νομιζω οτι στραγκαλιζει την ροη στο κυκλώμα,αλλα κανει τρομερη δουλεια.Ελεγα καποια στιγμη να το αλλαξω αλλα βαριεμαι την διαδυκασια.!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Μάρτιος 23, 2004 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2004 Αρχική απάντηση από darkCount Μια ερώτηση παιδια. Εβαλα ρακορ στο ψυγειο του HAC το διπλο και ειπα να τεσταρω τη ροη του. Το τεστ εγινε μονο με το ψυγειο και την L30 και μου γεμισε 1,5 λιτρο σε 30 δευτερα. Ειναι καλη αυτη η ροη? Βγαινει 180λιτρα την ωρα αυτο και μου φαινεται κομματακι λιγο. όχι δεν ειναι καλή η ροή εδώ με μπλόκ που μάλιστα κοβουν πολύ και έχουμε καλύτερες ροές δες εδώ κάποιες μετρήσεις : http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=1513 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.