Jump to content

περί ροής

darkCount

Recommended Posts

Μια ερώτηση παιδια. Εβαλα ρακορ στο ψυγειο του HAC το διπλο και ειπα να τεσταρω τη ροη του. Το τεστ εγινε μονο με το ψυγειο και την L30 και μου γεμισε 1,5 λιτρο σε 30 δευτερα. Ειναι καλη αυτη η ροη?

Βγαινει 180λιτρα την ωρα αυτο και μου φαινεται κομματακι λιγο.

Βασικα εκανα και μια μαλακιουλα οταν εσφιγγα τα ρακορ.Διπλωσαν λιγακι οι χαλκοσωληνες πανω στο ψυγειο,αλλα μαλλον μπορω να τους φερω στα ισια τους.

Αν δεν μπορεσω θα φωναξς τις ειδικες δυναμεις : φιλο υδραυλικό:D

δεν ξερω αν επαρκεί για λόγους ψύξης αλλα εμένα βγάζει το 3πλάσιο νερό έχοντας απάνω όλο το κύκλωμα cpu,chipset blocks L30 ψυγείο.

δεν ξέρω πόσο ελεύθερο είναι το ψυγείο σου ούτως η άλλως βέβαια

Το ψυγιεο του HAC δυπλο εχω και νομιζω οτι στραγκαλιζει την ροη στο κυκλώμα,αλλα κανει τρομερη δουλεια.Ελεγα καποια στιγμη να το αλλαξω αλλα βαριεμαι την διαδυκασια.!!!

Αρχική απάντηση από darkCount

Μια ερώτηση παιδια. Εβαλα ρακορ στο ψυγειο του HAC το διπλο και ειπα να τεσταρω τη ροη του. Το τεστ εγινε μονο με το ψυγειο και την L30 και μου γεμισε 1,5 λιτρο σε 30 δευτερα. Ειναι καλη αυτη η ροη?

Βγαινει 180λιτρα την ωρα αυτο και μου φαινεται κομματακι λιγο.

όχι δεν ειναι καλή η ροή

εδώ με μπλόκ που μάλιστα κοβουν πολύ και έχουμε καλύτερες ροές δες εδώ κάποιες μετρήσεις : http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=1513

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.