sav_andr Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12, 2010 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ! ΕΧΩ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΔΥΟ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΝΑ HOME CINEMA 5.1 ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ! ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΔΥΟ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΑ! ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟ 5.1 ΠΑΙΖΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΙΜΕΝΑ ΤΟΝ ΗΧΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ! ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ! Η ΚΑΡΤΑ ΗΧΟΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ CREATIVE SB AUDIGY 2 B880!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Οκτώβριος 12, 2010 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2010 Θα χαρούμε πολύ να σε βοηθήσουμε αλλά πρώτα κ΄πανε μια βόλτα από τους κανόνες του forum και μετά τα λέμε!Γιατί βλέπω να πέφτει κάρτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sav_andr Οκτώβριος 12, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2010 Συγγνώμη αλλα μπορεις να μου πεις τι εχω κανει λαθος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Οκτώβριος 12, 2010 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2010 Τιποτα απλα γράφεις με κεφάλαια και ειναι σαν να φωνάζεις. Με ποιο τροπο-καλώδιο συνδεσες τα 2 ηχοσυστηματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sav_andr Οκτώβριος 13, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2010 Επειδη ειμαι ασχετος και δεν ξερω ονομασιες θα τα πω μπακαλιστικα. Το καλωδιο ειναι το κοκκινο-ασπρο απο τη μια (η μερια που εχω βαλει στα ηχοσυστηματα) και απο την αλλη ειναι το καρφι που μπαινει στην θυρα των ηχειων στην καρτα ηχου. Και τα δυο τα καλωδια τα εχω συνδεσει στην ιδια θυρα της καρτας με ενα splitter.Ελπιζω να βοηθησα. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Οκτώβριος 13, 2010 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2010 Να σου πω την αλήθεια πίστευα ότι ,αφού τα εχεις στην ίδια θύρα,θα έπαιζαν συγχρονισμένα.Επειδή άμα τα έχεις σε διαφορετικές τότε όντως έχουν μια διαφορά χρόνου(όπως και σε μένα στα 5.1 του υπολογιστή με τα τρία χρωματιστά και στο home cinema με οπτική ίνα)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sav_andr Οκτώβριος 13, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2010 Μαλιστα. Στη δικη σου περιπτωση υπαρχει καποια λυση? Για να το κανω κι εγω ετσι αμα ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyperion Οκτώβριος 13, 2010 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2010 δεν υπαρχει καμια διαφορα...σε μενα τουλαχιστον, σε 2 καρτες ηχου...αρκει να παιζουν ιδια συχνοτητα...ειναι θεμα της ληψης πηγης...ΟΧΙ του καλωδιου...εγω εχω 3 πηγες 2 ψηφιακες και 1 αναλογικη τρια καλωδια, στα 96κηζ και παιζουν ακριβως ταυτοχρονα, στα 192 ενα εκ των δυο εχει προβλημα...οποτε δε φταιει η καρτα ηχου ουτε το μεσο μεταδοσης, φταιει εκεινο που καταληγει και επεξεργαζεται το σημα, ειτε ενισχυτης, ειτε ραδιοενισχυτης ή ελεγκτης ηχειου... αυτο για τον κανονα συνδεσης... οσον αφορα αυτο που λες, δεν ειναι καλο η χρηση splitter στον ηχο...η ταχυτητα μεταδοσης ηχου δεν ειναι ιντερνετ, η παραμικρη απωλεια, ειναι αισθητη στο αυτι...αν και επαναλαμβανω εγω ειχα χρησιμοποιησει 2χ3 σπλιτερ, για 2 ενισχυτες που εχω, και δεν ειχα καθυστερηση...οποτε φταιει το συστημα ενα εκ των δυο καταληξης, και οχι η καρτα ηχου... οποτε δεν υπαρχει διαφορα μεταξυ οπτικης ινας, ομοαξωνικου, και αναλογικου...αρκει...ο ΔΕΚΤΗΣ του σηματος να υποστηριζει τη συχνοτητα...παιξε με τα 40.000ηζ, 48.000ηζ, 96.000ηζ και 192.000ηζ...ισως καποιο δεν υποστηριζεται σωστα...:hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Οκτώβριος 13, 2010 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2010 Κοίτα εγω δεν έχω δοκιμάσει να το αλλάξω-διορθώσω αυτό και να τα κάνω να παίζουν ταυτόχρονα γιατί πολύ απλά δε είχα λόγο!Δεν επρόκειτο να χρησιμοποιήσω και τα δύο ταυτόχρονα και έτσι δεν ασχολείθηκα!Αλλά μου είναι και εμένα τελικά απορία το πως γίνεται γιατί πίστευα ότι ίσως αυθύνεται στο ότι φεύγουν από διαφορετικές θύρες της κάρτας ήχου!Αλλά αφού το κάνει και σε σένα που είσαι με splitter σε κοινή θύρα...μμμ,το έχω απορεία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Οκτώβριος 13, 2010 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2010 Αν κατάλαβα δίνεις stereo στον 5.1 ενισχυτή σου. Εκεί παίζεις stereo ή κάνεις upmix σε ψευτο-5.1, stereo surround, 6ch stereo (διάφοροι κατασκευαστές το λένε διαφορετικά) βάζοντας ενδεχομένως και εφε χώρου κλπ. Αν είναι έτσι πρέπει να δεις την καθυστέρηση που βάζει ο ενισχυτής σε κάθε κανάλι. Βασικά δοκίμασε direct απλό stereo χωρίς εφε, dsp κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.