Jump to content

Καλύτερος τρόπος φωτισμού του Case

kolofagos

Recommended Posts

• Replies 45
  • Created
  • Last Reply
Η ledοταινία,δεν είναι άμεσα διαθέσιμη,και την ακύρωσα..(σε 1 βδομάδα θα την έφερναν..)

Να σου πω την αληθεια στο Armor μου η 30-αρα κανει ωραιο εφε μονο οταν την κοιτας ευθεως και τπτ αλλο. Την "ταπωνει" ανετα 1 μονο μπλε CCFL να φανταστεις. Για διακριτικο φωτισμο ομως ειναι σιγουρα φοβερες οι led-οταινιες. Στο κουτι σου ειδα οτι υπο-φωτιζεται το κατω μερος, αν την εβαζες εκει ισως προσεθετε κατι. Εκτος κι αν οι ανεμιστηρες φωτιζουν πολυ...

Να σου πω την αληθεια στο Armor μου η 30-αρα κανει ωραιο εφε μονο οταν την κοιτας ευθεως και τπτ αλλο. Την "ταπωνει" ανετα 1 μονο μπλε CCFL να φανταστεις. Για διακριτικο φωτισμο ομως ειναι σιγουρα φοβερες οι led-οταινιες. Στο κουτι σου ειδα οτι υπο-φωτιζεται το κατω μερος, αν την εβαζες εκει ισως προσεθετε κατι. Εκτος κι αν οι ανεμιστηρες φωτιζουν πολυ...

Στο κάτω μέρος έχει 1 θέση για έναν 120άρη φαν ακόμα..και ίσως αγοράσω ..και για airflow και για να φωτίζει και εκείνο το κομμάτι..

Αύριο θα ανεβάσω 2-3 φώτο ακόμα για να φαινεται καλύτερα..Τώρα δεν έχει μπαταρία η ψηφιακή! :tomato::tomato:

Τα δικά μου led stripes είναι αισθητά πιο φωτεινά από τις CCFL που είχα πριν. Είδα στην προηγούμενη σελίδα κάποια led stripes που δεν κάνουν για σοβαρό φωτισμό. Τα καλύτερα είναι αυτά με smd5050

images?q=tbn:ANd9GcSEIpeJD0X72zx_I39jBB_xW2mV-6TzUs3JJLGrVqNqqsvCTAw&t=1&usg=__Rk0vKRtrlhW3wcAgem0EsE2eNLI=

Κάτι τέτοιο εννοείς?

Πάντως εγώ δεν θα αγοράσω Ledοοαινία,μιας και όπως είπα,τα fan που πήρα κάνουν αρκετά καλά την δουλειά τους

Κάτι τέτοιο εννοείς?

Πάντως εγώ δεν θα αγοράσω Ledοοαινία,μιας και όπως είπα,τα fan που πήρα κάνουν αρκετά καλά την δουλειά τους

Yeap

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.