Jump to content

Το pc ''σερνεται''

dim-sat

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα.

Κατ αρχην θα αναφερω την συνθεση του η/υ.

Core i7 920 (@2,66)

Gigabyte ud3r (rev)1,6

Chiefteck 850w

Sapphire 5850 1gb (default clocks)

Corsair ddr3 2x3 @1600

wd caviar black 7200 sata ii 1tb

Tο προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι το εξης.

Στα παιχνιδια που εχω δοκιμασει η εικονα ''σερνεται'', κανει κομπιασματα δηλαδη χανοντας την ομαλη ροη που θα επρεπε να εχει φυσιολογικα. Ομως ταυτοχρονα oι θερμοκρασιες gpu cpu παραμενουν αρκετα χαμηλες και η χρηση μνημων και cpu παραμενει σε σχετικα χαμηλα επιπεδα.

Δεν εχω καταφερει να βρω την αιτια του προβληματος. Τεσταρα τις μνημες με το passmark και δεν δειχνουν προβλημα. Ειναι ρυθμισμενες απο bios με την επιλογη xmp1.

Πως μπορω να δω τι φταιει?? Τι μπορει να φταιει??? Ισως το ρευμα που παιρνει η καρτα ειναι λιγο???Πρεπει να αλλαξω κατι στο bios????

Περασμενα ολα τα update directx (june 2010) windows updates και ati catalyst 10.8

Καθε γνωμη θα με βοηθησει πολυ

Ευχαριστω

Κάτι μου λέει πρόβλημα στο software. Αν παίζει σαν επιλογή το φορμάτ, θα το πρότεινα...

Φιλε μου ευχαριστω για την απαντηση.κ η δικη μου πρωτη σκεψη ηταν αυτη.

Εκανα φρεσκο φορματ, clear cmos στο bios (με τον πατροπαραδοτο τροπο αφαιρεσης της μπαταριας) αλλα καμια διαφορα.

Εκτος της μνημης ολα τα αλλα δουλευουν default-auto.

Κ δεν ξερω τι να κανω....

Εdit: os win7 x64 ultimate

Ποια παιχνίδια δοκίμασες ; Το κάνει σε ολα ;

Θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά στα ρολόγια της κάρτας σου την ωρα που παίζεις μήπως το up/down clocking δε γίνεται όπως πρέπει.

Είσαι σίγουρος ότι κατέβασες όλους τους drivers της κάρτας γραφικών σου για Win7;

Από το site του κατασκευαστή εννοείται ε;

Φιλε μου ευχαριστω για την απαντηση.κ η δικη μου πρωτη σκεψη ηταν αυτη.

Εκανα φρεσκο φορματ, clear cmos στο bios (με τον πατροπαραδοτο τροπο αφαιρεσης της μπαταριας) αλλα καμια διαφορα.

Εκτος της μνημης ολα τα αλλα δουλευουν default-auto.

Κ δεν ξερω τι να κανω....

Εdit: os win7 x64 ultimate

Αν πιστεύεις ότι έχεις καλύψει όλες τις κλασσικές απαντήσεις και δεν βλέπεις μέλλον τότε μάλλον η κάρτα γραφικών σου είναι προβληματική και να την κάνεις RMA. Έχεις παρακολουθήσει θερμοκρασίες να δεις για την VGA που κυμαίνονται;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.