Jump to content

Κλειδωμένος σκληρός!!!

ximaira

Recommended Posts

Γειά σας....κ παλι.....με ένα νεο πρόβλημα......

Ενας πελάτης μου αγόρασε ενα καινο΄υργιο acer laptop, το οποίο μολις το άνοιξε κ μπήκε στη επιφ. εργα φώναξε κάποιον γνωστό του ''HACKER'' για να του δείξει τα βασικά. Εκείνος όμως του έβαλε κωδικό εκει που κάνει boot το bios....

Υπάρχει κάποιος τρόπος να του αφερέσω αυτόν τον κωδικό????

Εκει που μου ζητάει τον κωδικό γράφει HDD PASSWORD

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Είναι αυτό που λέμε "με τέτοιους φίλους τι να τους κάνεις τους εχθρούς" ή...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=yrKDUb-DGtg]YouTube - ΞΞΞ ΞΞΞΞ© Ξ€ΞΞ€ΞΞΞΞ₯Ξ£ Ξ¦ΞΞΞΞ₯Ξ£ - Ξ*ΞΣΧΞΞΞΞ£ Ξ€ΞΞ‘ΞΞΞ£[/ame]

Στα σοβαρά τώρα, προσπαθήστε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία, πάντοτε βέβαια με το αποδεικτικό αγοράς το οποίο θα ζητήσει.

ΑΝ κατάλαβα καλά έχει password στο bios για τον σκληρό (μόλις πατήσεις το Power on μετά στο λογότυπο της acer σου ζητάει κωδικό), έχει και για το bios ή μόνο για το σκληρό ? ο κωδικός που αποθηκεύετε στο σκληρό ή στο bios? αν αποθηκεύετε στο bios και το φλασσαρις δεν θα λυθεί το πρόβλημα? πριν το κάνεις αν ήμουν στη θέση σου θα αφαιρούσα τον σκληρό, ποτέ δεν ξέρεις τι γίνετε :p.

btw δεν νομίζω ότι φταίει μόνο φίλος του ο 'HACKER'' όπως λες αλλά και οι δυο, πόσο δύσκολο ήταν να σημειώσουν κάπου τον κωδικό?

btw δεν νομίζω ότι φταίει μόνο φίλος του ο 'HACKER'' όπως λες αλλά και οι δυο, πόσο δύσκολο ήταν να σημειώσουν κάπου τον κωδικό?

Δεν μπορω να καταλάβω πως μπορείς να ξαχάσεις τον κωδικό σου....η για ποιο λόγο να βάλεις οταν είσαι ο μοναδικος χρηστης και ο μοναδικός κάτοικος μέσα στο σπίτι σου.....

Any way.....εχει βάλει κωδικό μονο στον σκληρό, το λαπτοπ ειναι toshiba τελικά και μετα το boot λεει : please enter built - in HDD1 User Password

Παιδια σαν ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ που ειμαι.....το έλυσα......... ο κωδικος του ''HACKER'' ήταν 12345678.......ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ.......

Τουλάχιστον αφαίρεσε τον εάν δεν σου αρέσει ή βάλε έναν της αρεσκείας σου.

Μήπως το laptop (λέω εγώ τώρα) ήταν κλεμμένο;

Αν όχι, ίσως να θέλει κωδικό για την προστασία των δεδομένων από κλοπή του laptop. Εγώ πάντως σε όλους τους φορητούς μου έχω εφαρμόσει κρυπτογράφηση δεδομένων, ακριβώς γι' αυτό το λόγο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.