crio Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12, 2010 Αγόρασα πριν απο 6 μήνες ένα κιτ xenon το οποίο μετά απο 3 μήνες έβγαλε ελάτωμα.Στις αρχές 29 αυγούστου το έστειλα πίσω στον πωλητή (ουγκαρία) γιατί έφερε εγγύηση.Το θέμα είναι ότι τώρα και ενώ ξέρω ότι το δέμα έχει πάει δν μου απαντά καθόλου στα mail.Μπορώ να κάνω κάτι ή την πάτησα?Δοκίμασα καταγγελία στο paypal (dispute) αλλά μου βγάζει αυτό...This dispute closed because it was opened for more than 45 days after the transaction date or did not meet other filing criteria.Ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Οκτώβριος 12, 2010 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2010 Δοκίμασε να στείλεις email μέσα από το ebay, στο my ebay . Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Οκτώβριος 12, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2010 Έστειλα ήδη.Πέφτει γράψιμο εδώ και 20+ μέρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Οκτώβριος 12, 2010 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2010 ειμαι και εγω περιεργος να δω τι γινεται σε περιπτωσεις που ο πωλητης καλυπτει με εγγυηση τα προιοντα του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Οκτώβριος 12, 2010 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2010 Δοκίμασε το Live online help του ebay...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Οκτώβριος 12, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2010 Είμαι ήδη.Περιμένω μόνο 29 λεπτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 12, 2010 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2010 μετά τις 45 μέρες ξεχνάτε τα πάντα από εγγυήσεις και ασφάλεια να σας καλύψουν αν χαλάσει..το χω ξαναπεί και το ξαναλέω.....δε πα να δίνει ο άλλος lifetime....άμα περάσουν οι 45 για το dispute είμαστε όλοι στον αέρα και στην καλή διάθεση του πωλητή.ορίστε και το θέμα μουhttp://www.thelab.gr/showthread.php?t=70934 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Οκτώβριος 12, 2010 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2010 υπάρχουν και χειρότερα:shout: Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Οκτώβριος 12, 2010 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2010 υπάρχουν και χειρότερα:shout:Ο κλασσικός ο κουτοπόνηρος, σκ@τοβλαχος έλληνας... Μετά αναρωτιόμαστε γιατί πεινάμε και έχουμε κρίση. Οχι κρίση, αλλά χρεωκοπία μας αξίζει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
leros2004 Οκτώβριος 12, 2010 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2010 μετά τις 45 μέρες ξεχνάτε τα πάντα από εγγυήσεις και ασφάλεια να σας καλύψουν αν χαλάσει..το χω ξαναπεί και το ξαναλέω.....δε πα να δίνει ο άλλος lifetime....άμα περάσουν οι 45 για το dispute είμαστε όλοι στον αέρα και στην καλή διάθεση του πωλητή.ορίστε και το θέμα μουhttp://www.thelab.gr/showthread.php?t=70934Λύθηκε το δικό σου ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 12, 2010 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2010 όχι βέβαια........τα έκλαψα τα 120ευρώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.