Jump to content

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ LAPTOP

panzaxa

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα εχω ενα τοσιμπα λαπτοπ και ξαφνηκα σταματησε να γραφει το πληκτρολογειο ξερετε κατι ηηηηηηηη να το πετακσω απο το παραθηρο :wall::wall:

Καταρχάς, θα είχες την ευγενή καλοσύνη να ξαναγράψεις σε σωστά Ελληνικά; Ευχαριστώ.

Δεύτερον, παρουσιάστηκε εντελώς ξαφνικά ή έπεσε κάτι επάνω, το χτύπησες ή οτιδήποτε; Εγγύηση έχεις; Δεν είναι και πολύ ακριβά πάντως για αντικατάσταση.

Για ποιο laptop μιλάμε;

Καταρχάς, θα είχες την ευγενή καλοσύνη να ξαναγράψεις σε σωστά Ελληνικά; Ευχαριστώ.

Δεύτερον, παρουσιάστηκε εντελώς ξαφνικά ή έπεσε κάτι επάνω, το χτύπησες ή οτιδήποτε; Εγγύηση έχεις; Δεν είναι και πολύ ακριβά πάντως για αντικατάσταση.

Για ποιο laptop μιλάμε;

ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΣΩΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ;;;;

Δευτερον λοιπον παρουσιαστηκε εντελώς ξαφνικά και διορθώθηκε εντελώς ξαφνικά

Τριτον δεν ξερω καλη ορθογραφια ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΣΩΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ;;;;

Καλά, μην αγριεύεις κιόλας...

Καλησπερα εχω ενα τοσιμπα λαπτοπ και ξαφνηκα σταματησε να γραφει το πληκτρολογειο ξερετε κατι ηηηηηηηη να το πετακσω απο το παραθηρο :wall::wall:

:hehe:

[offtopic]

το λάπτοπ είδε τα ελληνικά σου και χάλασε

[/offtopic]

λυπάμαι για το αστείο αλλά δεν άντεξα και το συνδύασα. Τελικά διορθώθηκε ή όχι?

[offtopic]

το λάπτοπ είδε τα ελληνικά σου και χάλασε

[/offtopic]

λυπάμαι για το αστείο αλλά δεν άντεξα και το συνδύασα. Τελικά διορθώθηκε ή όχι?

Ολα καλα ................. και δεν έγραφα εγώ αλλά άλως που ξέρει να γράφει !!!!!!!( εχασε τους driver )

(Καλά, μην αγριεύεις κιόλας...) ποτε δεν το εχω κανει οσο αφορά την ορθογραφία μου ευχαριστώ και

:lock:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.