Jump to content

Αγορα φορητου μεχρι 900€

xrist

Recommended Posts

Παιδιά θέλω τη γνώμη σας για το παρακάτω φορητό.

Εαν έχετε και κάποια πρόταση ριχτε την.

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977907&product=1023632

Eιχα την ευκαιρια να παιξω με ενα τετοιο...για 2 μερες..

Εμεινα με ανοιχτο το στομα..

Αψογα υλικα,αψογο touchpad,πληκτρα αφης για ρυθμιση ηχου κτλ,σχεδιο σαν ανθρακωνιμα style(ετσι φενεται αλλα ειναι μουρικο)ντυμενο το λαπτοπ μαυρο απο εξω,ασιμη μεσα (οχι αυτοκολλητο)..αθορυβο...

θα ελεγα με κλειστα ματια χρηστο στα λ7 του,αν σου μετραει η γνωμη μου...

Απλα τα vista που ειναι μαζι του δεν ειναι σε DVD ειναι προεγκατεστημενα,αλλα δεν ειχα κανενα προβλημα οταν χρειαστηκε να τα ξανα ενεργοποιησω..

Εξαρτάται και για τη δουλειά το θές...Αν είναι να γίνει πρόταση για πιο οικονομικό, που να σε καλύπτει.

Eιχα την ευκαιρια να παιξω με ενα τετοιο...για 2 μερες..

Εμεινα με ανοιχτο το στομα..

Αψογα υλικα,αψογο touchpad,πληκτρα αφης για ρυθμιση ηχου κτλ,σχεδιο σαν ανθρακωνιμα style(ετσι φενεται αλλα ειναι μουρικο)ντυμενο το λαπτοπ μαυρο απο εξω,ασιμη μεσα (οχι αυτοκολλητο)..αθορυβο...

θα ελεγα με κλειστα ματια χρηστο στα λ7 του,αν σου μετραει η γνωμη μου...

Απλα τα vista που ειναι μαζι του δεν ειναι σε DVD ειναι προεγκατεστημενα,αλλα δεν ειχα κανενα προβλημα οταν χρειαστηκε να τα ξανα ενεργοποιησω..

Υπάρχει περίπτωση να το πάρουμε με XP?

@Webhunder ..οσο το δυνατόν καλύτερο σε αυτά τα € θέλουμε

Δεν νομιζω χρηστο,τα εχει ιδη μεσα pre installed,και εχει partition με recovery..οπως τα περισσοτερα.Δυσκολα θα βρεις λαπτοπ με XP...

Δεν νομιζω χρηστο,τα εχει ιδη μεσα pre installed,και εχει partition με recovery..οπως τα περισσοτερα.Δυσκολα θα βρεις λαπτοπ με XP...

Οποτε θα χρειαστουμε ακομη 1γιγα μνημη...

@Webhunder ..οσο το δυνατόν καλύτερο σε αυτά τα € θέλουμε

έμφαση πρέπει να δώσεις στην ποιότητα γνώμη μου..

Οτι και να πάρεις επιδόσεις λαπτοπ θα έχει,οπότε..

Καλυτερα να παρεις κατι ποιοτικό παρα πχ Acer με λιγο καλυτερες επιδοσεις...

Επιπλεον σκεψου και την καταλωση..

Μπες ΤS..:p

Οποτε θα χρειαστουμε ακομη 1γιγα μνημη...

Βαζεις XP,νομιζω υπαρχει τροπος να κανεις Downgrade..Vista-->XP..(ask ms)..

Aλλιως βγαζεις το Αero και εισαι Τζι Τζι..:p

το λαπτοπ ειναι πολυ καλο. η κοπελα μου ειχε παρει το ιδιο περιπου χωρις ξεχωριστη καρτα γραφικων. γενικα δεν εβγαλε καποιο προβλημα. + εξωτερικα τα σπαει.

οτι και να παρεις να ειναι dell hp ή toshiba.

να επιβεβαιωσω και γω οτι ερχεται με vista pre-installed

Ρωτα ποσο εχει με 3 χρονια εγγυηση...

καλυτερα να παρεις κατι στα 700 ευρο + εχτρα για 3 χρονια εγγυηση...

Κατα την αποψη μου και την εμπειρια μου η καταξη των laptop ειναι καπως ετσι...

Thinkpad (IBM/Lenovo)

Toshiba

Fujitsu-Siemens - HP (compaq) - Dell (ισαξια)

Sony

Εκτος συναγονισμου τα Apple... αλλη κατηγορια αλλη κλαση αλλο target group...

Φυσικα σε καθε εταιρια υπαρχουν καλα και κακα μοντελα..πχ τα Thinkpad της σειρας R ειναι απαραδεκτα..σαν Turbox ενα πραμα.. :)

Χρήστο το Laptop αυτό το έχει η αδερφή μου και όπως είπαν και άλλοι πιο πάνω, απλά μ@μ@ει για τα λεφτά του...

Ρωτα ποσο εχει με 3 χρονια εγγυηση...

καλυτερα να παρεις κατι στα 700 ευρο + εχτρα για 3 χρονια εγγυηση..

8α συμφωνησω με τον Αγγελο

καλτυερα να παρεις κατι υποδιεστερο με 3 χρονια εγγυηση

για τι χρηση προοριζεται το μηχανημα Χρηστο?

Καρτα γραφικων χρειαζεσαι?Γιατι για βασικη χρηση/σερφαρισμα/word/και σπανιως κανα παιχνιδακι η onboard 3100 ειναι παραπανω απο αρκετη

Και επισης τα 2 γιγα μνημης μπορεις να τα εχεις ανα πασα στιγμη.Παρτο με ενα γιγα για αρχη και αμα δεις κατα τη χρηση πως δεν σου ειναι αρκετο το 1 γιγα προσ8ετεις μετα αλλο ενα.Φ8ηνες ειναι εξαλλου οι μνημες πλεον ;)

edit:

Αν σε παιρνει οικονομικα κοιταξε και τα λαπτοπ της Dell και παρε τηλεφωνο στην Dell Hellas για τιμη.Γιατι η τιμη-προσφορα που δινουν ειναι χαμηλωτερη απο την αναγραφωμενη στο site τιμη (οπως γινεται με τις ο8ονες δλδ)

Χρηστάρα, επειδή είμαι λίγο λαπτοπάκιας, να πώ και εγώ μιά γνώμη.

Είναι μακράν ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις σε 15" και αυτά τα λεφτά.

Άν θέλει κανείς να ανέβει είτε σε 17" ή σε 256dedicated κλπ shared, πάμε αμέσως απο 4 κατοσταρικα πάνω..... Όσον αφορά την Hp, η σειρά pavilion είναι σκυλιά μαύρα. Έχω και ένα pavilion p4 5αετίας, τα πρώτα που είχαν βγεί μετά την εξαγορά της compaq, το οπίο δέ λέει να ψοφήσει με τίποτα. Απ'ότι ξέρω και τα καινούργια είναι εξίσου καλά σάν κατασκευές. Δηλαδή για την τριετή εγγύηση θα έλεγα πως είναι υπερβολή. Το δεύτερο γίγα ραμ όμως είναι μάλλον μονόδρομος. Δυστυχώς επίσημα βγαίνουν πιά μόνο με vista εκτώς και δέν το βιάζεσαι οπότε μπορείς να το κάνεις παραγγελία απο παραεισαγωγέα (ναι, κι'αυτοί έχουν ψυχή..... και εγγύηση....) με ότι OS θές.

πολυ καλο το hp ψαχνω και εγω για την sister μου και μαλλον αυτο θα παρω .πολυ καλο για τα λεφτα του .

Επειδή τον τελευταίο καιρό ψάχνω και εγώ φορητό σε αυτή περίπου την κατηγορία τιμής (ίσως και πιο κάτω αφού για εφαρμογές γραφείου και ιντερνετ το θέλω μόνο) ας πω τη γνώμη μου.

Υστέρα από μια σύγκριση με μοντέλα της toshiba (η αγαπημένη μου στους φορητούς) κατέληξα στο συμπέρασμα πως ο hp είναι όπως έχει αναφερθεί πολλές φορές, δύναμη στα λεφτά του. Υπάρχει όμως ένα ΑΛΛΑ. Αλλά δέχεται μέγιστη μνήμη μέχρι 2GB, αρκετά αρνητικό κατά τη γνώμη μου. Τι θα προτείνατε, έναν φορητό με λίγο χαμηλότερο επεξεργαστή και με μεγαλύτερη επεκτασιμότητα μνήμης ή έναν με φοβερο cpu και μικρή (μελλοντικά) μνήμη;

PS: Αν έχετε και κάτι άλλο να προτείνετε για τις δουλειές που προανέφερα σε αυτήν την κατηγορία τιμής ή και πιο κάτω, καλοδεχούμενο!

Επειδή ρωτήσατε....το φορητό θα είναι για σερφαρισμα και gaming (οπωσδήποτε cod4)..... ότι μπορεί να κάνει βεβαια...

με dedicated intel graphics τότε ξέχάστε το...

Πάντως χτες με τον Αντρέα δοκιμάσαμε το Cod4 με AMD 3400+ s754 & 6800GT AGP @ 1280x1024 και πήγαινε νερό...

Εχω παρει εγω τηλ στην Dell και με την προσφορα που με στειλανε κοντεψαν να μου πεσουν τα μαλλια...ασε μακρυα.

Παντως Χρηστο αν θες COD4 σε οτιδηποτε κατω απο 8600GT 'η 2600 θα ειναι unplayable. Intel 3000 και 8400gs μονο για παιχνιδια προ 3ετιας κανουν και παλι δεν ειναι σιγουρο...

Εγω πριν παρω το Acer σκεφτομουν για αυτο:

http://www.skroutz.gr/products/show/1907341

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.