Jump to content

Μηπως εχει δικιο η Apple με το flash?

aggelopas

Recommended Posts

Ρε guyz μπειτε www.in.gr ή www.euro2day.gr και δειτε το cpu utilization.

Μηπως εχει δικιο η apple και να γυρισουμε στα banner με gifakia.Θεωρω απαραδεκτο web σελιδα τον Χριcτο τον ιδιο να εχει, να θελει τοση cpu.

in.gr γυρω στο 20% για 5sec μετα πεφτει και eurotoday γυρω στο 50% για 5sec παλι . Με διπυρηνο c2d 3.5ghz και 4g ram . Mε τι setup εισαι ? Αν εισαι με μονοπυρηνο ισως οντως τραβαει καποιο ζορι . Και αν εχεις και λιγο ραμ ( <1gb ) Μπορει να μπαινει σε διαδικασια σελιδοποιησης η οποια αν θυμαμαι ανεβαζει το cpu util και αυτη. Κανε ενα clear history - coockies κλπ στον browser , Η αν θες να το αποφυγεις μπες με καποιον εναλακτικο ( crome - ff αναλογως τι χρησιμοποιεις τωρα. )

Εγώ είχα δίκιο πολύ πριν την apple! :hehe:

Το έχω απενεργοποιήσει με το flashblock στον firefox.

Όχι μόνο χρησιμοποιεί απίστευτα τον επεξεργαστή, αλλά μου κράσαρε και τον firefox 2-3 φορές την ημέρα.

Ναι, έχω πάνω από 50 tab ανοιχτά...

Με το flash απενεργοποιημένο δεν κρασάρει ούτε με 150 tab ανοιχτά.

όσο καλή, εντυπωσιακή, εύκολη και γρήγορη είναι η φλας, άλλο τόση μεγάλη τρύπα ασφαλείας είναι, ειδικά σε λειτουργικά που δεν έχουν ασφάλεια από μόνα τους... κατά τα άλλα, είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα...

με c2d ε8600 ειμαι με 4gb ram και chrome και οπως και αλλοι εχω πανω απο 30 tab ανοιχτα γιατι δεν προλαβαινω να τα τελειωσω παντα. Εννοειται οχι του euro2day αλλα διαφορα, και φτανει ενα σημειο που φλαουνταρει το συστημα λογω φλας και οτι φλασακι υπαρχει κρασαρει και μου ελευθερωνεται η μιση ραμ.

Σε παλιοτερα μηχανηματα ειναι τραγικα τα πραγματα, για web browsing και σερνονται ενω κατα τα αλλα ειναι μια χαρα μηχανακια.

Ειχα adblocker εδω και καιρο αλλα σπαστηκα με αυτο που εγραψε για την αποδοχη εγκαταστασης του οτι θα εχει προσβαση παντου στα σιτε που μπαινω.Πως μπορω να ξερω τι βλεπει, εγω μπαινω και σε webbanking klp.

Τι να σου πω εγω κανα 10ρια tab συνηθως φορτώνω . Και περα απο το στιγμιαίο λαγκ δεν εχω παρατησει κρασαρισματα η να σερνεται . . . Με 30 tabs παντως η ασπιδα πραγματικου χρονου του antivirus θα χτυπα υπερωριες μηπως ειναι απο το anivirus το cpu utilisation?

Τι να σου πω εγω κανα 10ρια tab συνηθως φορτώνω . Και περα απο το στιγμιαίο λαγκ δεν εχω παρατησει κρασαρισματα η να σερνεται . . . Με 30 tabs παντως η ασπιδα πραγματικου χρονου του antivirus θα χτυπα υπερωριες μηπως ειναι απο το anivirus το cpu utilisation?

Δεν χρησιμοποιω antivirus περα απο το defender των 7.

τωρα που το ξαναειδα 25% καιει αλλα εχω παρατηρησει οτι το flash τρωει και πολυ ραμ.οταν κρασαρει το παρατηρω που αδειαζει το μισο utilization ωστοσο διαβαζω κανονικα τις σελιδες μου χωρις flash απλα.

Που ειναι οι εποχες ΙΕ6 που κρασαρε και μετα εψαχνες να βρεις τι ειχες ανοιχτο?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.