Jump to content

Προστασία καταναλωτή

novice

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα,

Νοικιάσαμε από 30/9 έως και 30/10 ένα μηχάνημα οξυγόνου για τον πατέρα μου και προκαταβάλαμε 100€.

Όμως, επειδή πήγε καλά, οι γιατροί μας είπαν ότι δε χρειάζεται άλλο και το επιστρέψαμε σήμερα.

όταν ζήτησα μέρος των χρημάτων πίσω από την εταιρεία αρνήθηκαν επειδή έκοψαν απόδειξη..

Τι συμβουλές υπάρχουν για αντιμετώπιση τέτοιου είδους "επαγγελματιών";

μια χαρα επαγγελματιες μου φαινονται εμενα.. 1 μηνας δεν ειναι κ λιγο.

μην βγαζουμε απο την μυγα ξιδι. εκτος κ αν ισχυει κατι αλλο για τετοια μηχανηματα..

Μα τι λέτε; !!

Για ένα μήνα το νοίκιασε και το κράτησε 12 μέρες. Δικαιούται τις υπόλοιπες πίσω. Τα πιστωτικά τιμολόγια αυτόν τον σκοπό εξυπηρετούν.

Για όσους απάντησαν ότι είναι μία χαρά επαγγελματίας...

Είχα νοσοκομειακό πρόγραμμα σε μία ασφαλιστική και είχα προπληρώσει για 1 έτος. όταν στο 3μηνο το μετέφερα σε άλλη ασφαλιστική, ζήτησα και έλαβα τα "μη δεδουλευμένα ασφάλιστρα"

@ΓιαγκΤ

Επειδή ήταν αρκετά εριστικός και λόγω του ότι δε θέλω να τσακωθώ, ποιοι τρόποι υπάρχουν να τον μεταπείσω χωρίς να μπλέκουμε με άλλους φορείς;

Το πρόβλημα δεν είναι τόσο τα χρήματα αλλά η αντιεπαγγελματική συμπεριφορά

Δυστυχώς ο μόνος τρόπος για να πειστεί χωρίς να απευθυνθείς σε άλλους φορείς είναι να τον δείρεις.

Όσο δεν απευθύνεσαι σε αστυνομία, ΙΝΚΑ, εφορία περνάμε οι μέρες και μετά την πάροδο του μηνός δεν θα μπορείς να αποδείξεις τίποτα.

Προειδοποίησε τον ότι θα απευθυνθείς στους πάρα πάνω φορείς . Μπορεί να σου επιστρέψει τα χρήματα για να αποφύγει τα μπλεξίματα.

Eυχαριστώ για τις ιδέες.

Με αφορμή την απάντηση σου, παραθέτω ένα νήμα που βρήκα τυχαία στο Google.

Θεωρώ ότι έχει χρήσιμες πληροφορίες

http://www.myxbox.gr/forum/showthread.php?t=11444

Ήδη επικοινώνησα με Υπ. Ανάπτυξης και μου είπαν να τους κάνω καταγγελία γραπτή με τα στοιχεία μου και τα στοιχεία της επιχείρησης.

Η μίσθωση γίνεται με το μήνα ή με τη μέρα?

Δε νομίζω να μπορούν να σου επιστρέψουν τη διαφορά στην πρώτη περίπτωση.

@tsakonas

Χθες που πήγα και τον βρήκα μου έβγαλε με θράσος 1 ανυπόγραφο ιδιωτικό συμφωνητικό που είχε στο συρτάρι του με το όνομα το πατέρα μου και τη διεύθυνση μας.

Είναι νόμιμο ένα ανυπόγραφο έγγραφο; Είναι αυτό πρακτική "επαγγελματία";

@tsakonas

Χθες που πήγα και τον βρήκα μου έβγαλε με θράσος 1 ανυπόγραφο ιδιωτικό συμφωνητικό που είχε στο συρτάρι του με το όνομα το πατέρα μου και τη διεύθυνση μας.

Είναι νόμιμο ένα ανυπόγραφο έγγραφο; Είναι αυτό πρακτική "επαγγελματία";

όχι και όχι

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.