Jump to content

EasyBuyWorld (EBW) και προβλημα στην αγορα

Daytime Dreamer

Recommended Posts

Το Paypal είναι χρήσιμο, αν δε δεις την επιστροφή αύριο, κάνεις επιτόπου κι ένα dispute στο Paypal.

Δουλεύει πολύ αποτελεσματικά στους εμπόρους που η επικοινωνία μεταξύ τμημάτων παίρνει πολύ χρόνο όταν πρέπει να σου επιστρέψουν χρήματα...

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Αν μπορούσα να πάω από το μαγαζί, θα το'χα κάνει! Παλιάνθρωποι! Προφανώς δε μου έβαλαν σήμερα τα λεφτά!

H7cTlpd.png

δεν έχουν τον θεό τους...  :angry:

iCDuyWh.png

απάντησα πιο έντονα.. συμφωνήσαμε χθες να μου δώσουν τα λεφτά μου πίσω μια και δεν ξέρουν πότε κι αν θα το λάβουν και δεν θέλω κάποιο άλλο.. και τώρα το παίζουν τρελίτσα.. 

Εγω σαν Γιάννης θα έστελνα αυτο...

"Agreed terms (ie item on stock and ready to be shipped), have not been met. I have been forced to buy item through other means. Please refund immediately.

Σε εμένα ενω βρισκομουν Πάτρα τα έστειλαν θεσσαλονικη τα πραγματα.. Κ μου ζητούσαν να πληρωσω τα μεταφορικα για να κατεβουν ενω τ λάθος ηταν δικο τους.

Ευτυχώς ηταν αντίκαταβολή κ τους πιστόλιασα. Ποτε ξανά απο εκεί. Η πρωτη αγορά κοπλε και η δεύτερη πήγε στην αλλη πλευρα της Ελλάδας.

Εγώ μία αγορά έκανα από εκεί πριν κανά δύο μήνες και ευτυχώς δεν υπήρξε πρόβλημα. Μάλλον ήμουν τυχερός. Αλλά δεν είχα υπόψιν αυτό το thread, πρέπει να ήταν θαμένο εκείνη την περίοδο. Ρε παιδιά κάτι τέτοια thread πρέπει να γίνονται sticky.

Μη το πολυσκέφτεσαι, βάλε dispute: Seller cannot deliver the ordered item. Θα δεις πόσο αποτελεσματικό είναι!

Έγραψα μια φορά στο case, απάντησαν αυτό που είδατε και απάντησα ξανά. Τώρα πρέπει να κάνω escalate;

Προφανώς ξαναζήτησα τα λεφτά μου κι από τότε δεν απάντησαν..

Παιδια το μαγαζακι βρωμαει απο μακρια... δεν ειναι τυχαιο που σχεδον σε ολα πουλαει με διαφορα πιο φθηνα απο τον δευτερο...

Παιδια το μαγαζακι βρωμαει απο μακρια... δεν ειναι τυχαιο που σχεδον σε ολα πουλαει με διαφορα πιο φθηνα απο τον δευτερο...

Το υπόλοιπο από το κόστος των προϊόντων που πουλάει, το βγάζει με ποσοστά από τα ψυχοφάρμακα και την βενζίνη που καταναλώνουν οι πελάτες τους; :p

η μονη αρνητικη εμπειρια που εχω με αυτο το καταταστημα, ειναι με καποια προιοντα τα οποια ηταν DOA η ελαττωματικα εξαρχης..ευτυχως οταν χρειαστηκε να τα κανω rma δεν μου δημιουργησαν καποιο προβλημα, μαλιστα ενα προιον το οποιο ηταν ελαττωματικο και τις 3 φορες που εκανα rma και τις 3 φορες η επιστροφη εγινε μεσω κουριερ με δικα τους εξοδα..στο τελος επειδη ειδα πως ολη η παρτιδα ειχε θεμα δεχτηκαν να το αντικαταστησω με κατι αλλο....οποτε μονο θετικη εμπειρια εχω οσον αφορα το θεμα εξυπηρετηση.

μεγαλο συν, η επιστροφη του ελαττωματικου προιοντος μεσω κουριερ με δικα τους εξοδα!!

ζητηω συγγνωμη απο τον GruntGR καθως καθισα και διαβασα ολο το thread και πλεον δεν αμφιβαλλω οτι και SSD να ειχα αγορασει, παιζει να ειχαν βαλει μεσα 2.5 hdd (που λεει ο λογος).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.