asot Δεκέμβριος 1, 2014 #101 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2014 Το Paypal είναι χρήσιμο, αν δε δεις την επιστροφή αύριο, κάνεις επιτόπου κι ένα dispute στο Paypal. Δουλεύει πολύ αποτελεσματικά στους εμπόρους που η επικοινωνία μεταξύ τμημάτων παίρνει πολύ χρόνο όταν πρέπει να σου επιστρέψουν χρήματα... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Δεκέμβριος 1, 2014 #102 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2014 Εννοείται! Έλεγα να το κάνω κι από σήμερα, αλλά θα περιμένω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Δεκέμβριος 2, 2014 #103 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2014 Αν μπορούσα να πάω από το μαγαζί, θα το'χα κάνει! Παλιάνθρωποι! Προφανώς δε μου έβαλαν σήμερα τα λεφτά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Δεκέμβριος 2, 2014 #104 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2014 @Delijohn, μάλλον υπάρχει ολιγωρία λόγο έλλειψης προσωπικού ή ενδιαφέροντος, με λίγα λόγια μάλλον σε ξέχασαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Δεκέμβριος 2, 2014 #105 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2014 δεν έχουν τον θεό τους... απάντησα πιο έντονα.. συμφωνήσαμε χθες να μου δώσουν τα λεφτά μου πίσω μια και δεν ξέρουν πότε κι αν θα το λάβουν και δεν θέλω κάποιο άλλο.. και τώρα το παίζουν τρελίτσα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Δεκέμβριος 2, 2014 #106 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2014 Το ενδεχόμενο να πας απο το κατάστημα και να στα δώσουν στο χέρι δεν γίνεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Δεκέμβριος 2, 2014 #107 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2014 Αν μπορούσα θα'χα πάει, γι'αυτό το'πα και πιο πάνω. Αλλά αυτή τη στιγμή είμαι 350χλμ μακριά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 2, 2014 #108 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2014 Εγω σαν Γιάννης θα έστελνα αυτο... "Agreed terms (ie item on stock and ready to be shipped), have not been met. I have been forced to buy item through other means. Please refund immediately. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Δεκέμβριος 2, 2014 #109 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2014 Σε εμένα ενω βρισκομουν Πάτρα τα έστειλαν θεσσαλονικη τα πραγματα.. Κ μου ζητούσαν να πληρωσω τα μεταφορικα για να κατεβουν ενω τ λάθος ηταν δικο τους. Ευτυχώς ηταν αντίκαταβολή κ τους πιστόλιασα. Ποτε ξανά απο εκεί. Η πρωτη αγορά κοπλε και η δεύτερη πήγε στην αλλη πλευρα της Ελλάδας. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RexMundi Δεκέμβριος 2, 2014 #110 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2014 Εγώ μία αγορά έκανα από εκεί πριν κανά δύο μήνες και ευτυχώς δεν υπήρξε πρόβλημα. Μάλλον ήμουν τυχερός. Αλλά δεν είχα υπόψιν αυτό το thread, πρέπει να ήταν θαμένο εκείνη την περίοδο. Ρε παιδιά κάτι τέτοια thread πρέπει να γίνονται sticky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asot Δεκέμβριος 2, 2014 #111 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2014 Μη το πολυσκέφτεσαι, βάλε dispute: Seller cannot deliver the ordered item. Θα δεις πόσο αποτελεσματικό είναι! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Δεκέμβριος 2, 2014 #112 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2014 (edited) Έγραψα μια φορά στο case, απάντησαν αυτό που είδατε και απάντησα ξανά. Τώρα πρέπει να κάνω escalate; Προφανώς ξαναζήτησα τα λεφτά μου κι από τότε δεν απάντησαν.. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 2, 2014 από Delijohn Link to comment Share on other sites More sharing options...
eliasmao Δεκέμβριος 2, 2014 #113 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2014 Παιδια το μαγαζακι βρωμαει απο μακρια... δεν ειναι τυχαιο που σχεδον σε ολα πουλαει με διαφορα πιο φθηνα απο τον δευτερο... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopCLR Δεκέμβριος 3, 2014 #114 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2014 Παιδια το μαγαζακι βρωμαει απο μακρια... δεν ειναι τυχαιο που σχεδον σε ολα πουλαει με διαφορα πιο φθηνα απο τον δευτερο... Το υπόλοιπο από το κόστος των προϊόντων που πουλάει, το βγάζει με ποσοστά από τα ψυχοφάρμακα και την βενζίνη που καταναλώνουν οι πελάτες τους; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragontech Δεκέμβριος 3, 2014 #115 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2014 η μονη αρνητικη εμπειρια που εχω με αυτο το καταταστημα, ειναι με καποια προιοντα τα οποια ηταν DOA η ελαττωματικα εξαρχης..ευτυχως οταν χρειαστηκε να τα κανω rma δεν μου δημιουργησαν καποιο προβλημα, μαλιστα ενα προιον το οποιο ηταν ελαττωματικο και τις 3 φορες που εκανα rma και τις 3 φορες η επιστροφη εγινε μεσω κουριερ με δικα τους εξοδα..στο τελος επειδη ειδα πως ολη η παρτιδα ειχε θεμα δεχτηκαν να το αντικαταστησω με κατι αλλο....οποτε μονο θετικη εμπειρια εχω οσον αφορα το θεμα εξυπηρετηση.μεγαλο συν, η επιστροφη του ελαττωματικου προιοντος μεσω κουριερ με δικα τους εξοδα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stemac Δεκέμβριος 3, 2014 #116 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2014 ζητηω συγγνωμη απο τον GruntGR καθως καθισα και διαβασα ολο το thread και πλεον δεν αμφιβαλλω οτι και SSD να ειχα αγορασει, παιζει να ειχαν βαλει μεσα 2.5 hdd (που λεει ο λογος). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts