Jump to content



EasyBuyWorld (EBW) και προβλημα στην αγορα


Daytime Dreamer

Recommended Posts

Το Paypal είναι χρήσιμο, αν δε δεις την επιστροφή αύριο, κάνεις επιτόπου κι ένα dispute στο Paypal.

 

Δουλεύει πολύ αποτελεσματικά στους εμπόρους που η επικοινωνία μεταξύ τμημάτων παίρνει πολύ χρόνο όταν πρέπει να σου επιστρέψουν χρήματα...

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

δεν έχουν τον θεό τους...  :angry:

 

iCDuyWh.png

 

απάντησα πιο έντονα.. συμφωνήσαμε χθες να μου δώσουν τα λεφτά μου πίσω μια και δεν ξέρουν πότε κι αν θα το λάβουν και δεν θέλω κάποιο άλλο.. και τώρα το παίζουν τρελίτσα.. 

Link to comment
Share on other sites

Σε εμένα ενω βρισκομουν Πάτρα τα έστειλαν θεσσαλονικη τα πραγματα.. Κ μου ζητούσαν να πληρωσω τα μεταφορικα για να κατεβουν ενω τ λάθος ηταν δικο τους.

Ευτυχώς ηταν αντίκαταβολή κ τους πιστόλιασα. Ποτε ξανά απο εκεί. Η πρωτη αγορά κοπλε και η δεύτερη πήγε στην αλλη πλευρα της Ελλάδας.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Εγώ μία αγορά έκανα από εκεί πριν κανά δύο μήνες και ευτυχώς δεν υπήρξε πρόβλημα. Μάλλον ήμουν τυχερός. Αλλά δεν είχα υπόψιν αυτό το thread, πρέπει να ήταν θαμένο εκείνη την περίοδο. Ρε παιδιά κάτι τέτοια thread πρέπει να γίνονται sticky.

Link to comment
Share on other sites

Έγραψα μια φορά στο case, απάντησαν αυτό που είδατε και απάντησα ξανά. Τώρα πρέπει να κάνω escalate;

Προφανώς ξαναζήτησα τα λεφτά μου κι από τότε δεν απάντησαν..

Έγινε επεξεργασία από Delijohn
Link to comment
Share on other sites

Παιδια το μαγαζακι βρωμαει απο μακρια... δεν ειναι τυχαιο που σχεδον σε ολα πουλαει με διαφορα πιο φθηνα απο τον δευτερο...

Το υπόλοιπο από το κόστος των προϊόντων που πουλάει, το βγάζει με ποσοστά από τα ψυχοφάρμακα και την βενζίνη που καταναλώνουν οι πελάτες τους; :p

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

η μονη αρνητικη εμπειρια που εχω με αυτο το καταταστημα, ειναι με καποια προιοντα τα οποια ηταν DOA η ελαττωματικα εξαρχης..ευτυχως οταν χρειαστηκε να τα κανω rma δεν μου δημιουργησαν καποιο προβλημα, μαλιστα ενα προιον το οποιο ηταν ελαττωματικο και τις 3 φορες που εκανα rma και τις 3 φορες η επιστροφη εγινε μεσω κουριερ με δικα τους εξοδα..στο τελος επειδη ειδα πως ολη η παρτιδα ειχε θεμα δεχτηκαν να το αντικαταστησω με κατι αλλο....οποτε μονο θετικη εμπειρια εχω οσον αφορα το θεμα εξυπηρετηση.

μεγαλο συν, η επιστροφη του ελαττωματικου προιοντος μεσω κουριερ με δικα τους εξοδα!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.