Dark Oblivion Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11, 2010 Καλησπερα σε ολους.... Χτες βραδακι (μετα το Athens Digital Week)... γυρησα σπιτι και αραξα! Εχω δυο pc. Το ενα ειναι P4 με Mini ATX mobo. Το ανοιξα απλα για να προσπαθησω να κανω install το FEDORA που εδειναν στο τμημα του LINUX. Ματαιες οι προσπαθειες γιατι καπου κολαγε.... και τελικα τον εκλεισα... μετα απο καμια ωρα ακουω περιεργους θορυβους.... και ναι.... ο 'ΕΞΩ ΑΠΟ ΔΩ' ειχε μπει στο PSU και αρπαξε φωτια!!! Τι το PSU εβλεπα ,τι τον ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟ .... ενα πραγμα το ιδιο πραγμα ηταν! :P :P Ευτηχως που εχω κανει και Μαγκαιβερ και εκλεισα εγκαιρα το διακοπτη του και ηρεμησε.... Ειχε ντουμανιασει ολο το δωματιο. Τελικα το αλλαξα με ενα εφεδρικο που ειχα και ολα κομπλε! Ο ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΣ επετυχε...
Dark Oblivion Οκτώβριος 11, 2010 Author #3 Οκτώβριος 11, 2010 Maxpower???Το συγχωρεμενο το δουλευα 2 χρονια τουλαχηστον! Και σε αλλον υπολογιστη πριν απο αυτον!
Dark Oblivion Οκτώβριος 11, 2010 Author #5 Οκτώβριος 11, 2010 Και έτσι στα ξαφνικά πήρε φωτια...;;;Αυτο ειναι το ωραιο της υποθεσης.... οτι ΝΑΙ,ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ!!!Κλειστο pc... και ξαφνικα ΦΩΤΙΑ!
astrolabos Οκτώβριος 12, 2010 #6 Οκτώβριος 12, 2010 Όσο μια συσκευή είναι στο ρεύμα δεν είναι ποτέ κλειστή. Ακόμα και αν είναι απενεργοποιημένη, αυτή συνεχίζει να δουλεύει "εν κενώ". Η κατανάλωση είναι αμελητέα, αλλά εξακολουθεί να δουλεύει.
Dark Oblivion Οκτώβριος 12, 2010 Author #7 Οκτώβριος 12, 2010 Αυτο ειναι γνωστο!!! Με κλειστο το ιδιο pc και εχω πανω συνδεδεμενο usb gadget ανεμιστηρακι γραφειου για αερα και δουλευει.... αρα το οτι δινει ρευμα στις usb και κλειστο που ειναι το ξερω.Απλα οταν λεω 'ΚΛΕΙΣΤΟ' εννωω οτι δεν ειχε κατι να το ζορησει...
dimitris_s Οκτώβριος 12, 2010 #8 Οκτώβριος 12, 2010 Αυτο ειναι γνωστο!!! Με κλειστο το ιδιο pc και εχω πανω συνδεδεμενο usb gadget ανεμιστηρακι γραφειου για αερα και δουλευει.... αρα το οτι δινει ρευμα στις usb και κλειστο που ειναι το ξερω.Απλα οταν λεω 'ΚΛΕΙΣΤΟ' εννωω οτι δεν ειχε κατι να το ζορησει... Είχε usb gadget ανεμιστηρακι γραφειου που δουλεύει.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.