Jump to content

Επιλογη ψυκτρας για i7 950

spyvelm

Recommended Posts

Πόσα χρήματα διαθέτεις? Μέχρι 40 Scythe Mugen 2 Rev.B, μέχρι 70 Prolimatech Megahalems Rev.2 και πάνω από 100 Corsair H70

Κατά 80% είσαι εντάξει με την πρώτη λύση. Οι υπόλοιπες είναι για extreme καταστάσεις.

Ρε popeye που το είδες και λες "the best"!!!Δείξε κανά στοιχείο αλλιώς μην δείνεις εσφαλμένες πληροφορίες.

Man prolimatech megahalems από μένα!

Γιατί ρε φιλαράκο δίνω λανθασμένες πληροφορίες;

Την γνώμη μας ζήτησε ο άνθρωπος. Και του λέω την δική μου. Δήλαδή για να καταλάβω πρέπει όλοι να έχουμε τα ίδια γούστα με τα δικά σου;

Αν δεν σου αρέσει μην την κοιτάς.

Λανθασμένη πληροφορία θα ήταν αν πρότεινα μια ψύκτρα που να μην ταίριαζε στον συγκεκριμένο επεξεργαστή. :warning2::warning2::warning2:

Αν καταλάβαινες και τι έγραφες και καταλάβαινες τι σου λέω, δε θα έγραφες τώρα αυτά που έγραψες!

Είπες ότι είναι η καλύτερη "the best" και αυτό είναι που κατακρίνω και σχολιάζω ως εσφαλμένη πληροφορία!Επειδή πολύ απλά δεν είναι.Και αυτό φαίνεται και μέσα από πάρα πολλά reviews!Αυτή που προτείνεις δεν είναι καν από τις καλύτερες!Τουλάχιστον όταν προτείνουμε μια λύση για ένα άλλον να την στηρίζουμε και όχι επειδή μας αρέσει εμφανισιακά και την έχουμε να την προτείνουμε χωρίς να έχουμε δοκιμάσει άλλες!

1)http://www.hardwaresecrets.com/article/Prolimatech-Megahalems-Rev-B-CPU-Cooler-Review/868/5

2)http://www.tweaknews.net/reviews/prolimatech_megahalems_rev_b_review/index6.php

3)http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Print.aspx?ArticleId=25758

και πολλά ακόμα...

Η μόνη που μπορεί να συγκριθέι μαζί της είναι η Noctua.

Προτείνω ότι προτείνω γιατί απλά είναι η καλύτερη που έχει περάσει από τα χέρια μου από θέμα απόδοσης και αυτό το ξέρουν πολλοί εδώ μέσα!Δεν είναι θέμα γούστων και εμφάνισης!!!Υπάρχουν και πιο ωραίες από αυτήν αλλά όχι και καλύτερες και πόσο μάλλον και για τα λεφτά της!

Και δε ζήτησα από κανέναν πόσο μάλλον από σένα, να έχει τα ίδια γούστα με τα δικά μου!Και ποιοι είναι όλοι που λες???Δεν αναφέρθηκα σε κανέναν!Αυτό πάλι που το ξέθαψες!

Τεσπά!Δεν έχει νόημα τίποτε άλλο.Όποιος κατάλαβε κατάλαβε και ξέρει.

Αν καταλάβαινες και τι έγραφες και καταλάβαινες τι σου λέω, δε θα έγραφες τώρα αυτά που έγραψες!

Είπες ότι είναι η καλύτερη "the best" και αυτό είναι που κατακρίνω και σχολιάζω ως εσφαλμένη πληροφορία!Επειδή πολύ απλά δεν είναι.Και αυτό φαίνεται και μέσα από πάρα πολλά reviews!Αυτή που προτείνεις δεν είναι καν από τις καλύτερες!Τουλάχιστον όταν προτείνουμε μια λύση για ένα άλλον να την στηρίζουμε και όχι επειδή μας αρέσει εμφανισιακά και την έχουμε να την προτείνουμε χωρίς να έχουμε δοκιμάσει άλλες!

1)http://www.hardwaresecrets.com/article/Prolimatech-Megahalems-Rev-B-CPU-Cooler-Review/868/5

2)http://www.tweaknews.net/reviews/prolimatech_megahalems_rev_b_review/index6.php

3)http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Print.aspx?ArticleId=25758

και πολλά ακόμα...

Η μόνη που μπορεί να συγκριθέι μαζί της είναι η Noctua.

Προτείνω ότι προτείνω γιατί απλά είναι η καλύτερη που έχει περάσει από τα χέρια μου από θέμα απόδοσης και αυτό το ξέρουν πολλοί εδώ μέσα!Δεν είναι θέμα γούστων και εμφάνισης!!!Υπάρχουν και πιο ωραίες από αυτήν αλλά όχι και καλύτερες και πόσο μάλλον και για τα λεφτά της!

Και δε ζήτησα από κανέναν πόσο μάλλον από σένα, να έχει τα ίδια γούστα με τα δικά μου!Και ποιοι είναι όλοι που λες???Δεν αναφέρθηκα σε κανέναν!Αυτό πάλι που το ξέθαψες!

Τεσπά!Δεν έχει νόημα τίποτε άλλο.Όποιος κατάλαβε κατάλαβε και ξέρει.

Αμάν ρε @venom7 πως κάνεις έτσι;

Δεν σε είπαμε και καμπούρη.......Χι! Χι!

:dance3::dance3::dance3::dance3:

67401083765063576150984.jpg

+1 σε megahalems, αυτην φοραω στον ι5 750. Της εχω βαλει ενα αθορυβο ανεμιστηρα push. Σε full benchmark load (linpack) πιανω 60 βαθμους μετα απο αρκετη ωρα (τον εχω overclocked στα 3.6ghz). Μια φορα τον πηγα 4ghz και εκει παλι με τον αθορυβο ανεμιστηρα επιανα 70C, φανταζομαι οτι με ενα πιο δυνατο ανεμιστηρα η με 2 push/pull καλους ανεμιστηρες δε θα ξεπερνουσα τους 65.

Μπροστα στην h50 και h70 που προαναφερθηκαν η Prolimatech ειναι τρελο value for money! H noctua φαινεται καλη, τι τιμη εχει?

εγώ χρησιμοποιώ στο ίδιο επεξεργαστή την Thermalright ultra 120 extreme η οποία θεωρούταν ο βασιλιάς πρίν την Megahalems.

σε idle μου δίνει (σύμφωνα με το πρόγραμμα της Asus pc probe II) 44-45 βαθμούς ενώ σε full load (stress tests της intel) 65-66 βαθμούς με αρκετά αποδοτικό ανεμιστήρα.

εικάζω ότι τα παραπάνω αποτελέσματα έχουν και να κάνουν με το αρκετά ζεστό chipset της sabertooth x58 (75-100 βαθμοί).

Καλά,έχεις με αερόψυξη 20βαθμούς μόνο διαφορά από idle σε full load?:getlost:

Όταν λες full load,με πιο stress tests της intel εννοείς?Με linx έχεις τρέξει?Τρέξε μία αυτό και πες μας τότε πόσους έχεις,γιατί μου φαίνεται παράξενο!

φιλε venom είσαι πιο κακός από τον venom του spiderman! με το linx σου ειχασ 65-70 βαθμούς και στιγμιαία βάραγα 80αρια. προτείνετε μου παρακαλώ ένα καλό chipset cooler και μία πάστα. αν ο δημιουργός του thread βρίσκει την ερώτηση μου άσχετη ή οποιοσδήποτε admin του forum, πειτε μου να ανοίξω ένα άλλο thread.

Prolimatech για επεξεργαστή,και thermalright για chipset

eworld.com.gr Ο κόσμος της Πληροφορικής

και για mosfet θα χρειαστείς eworld.com.gr Ο κόσμος της Πληροφορικής

πάστα eworld.com.gr Ο κόσμος της Πληροφορικής

@psyber

Γιατί το λες αυτό?Φιλικά εντελώς μίλησα!:)

Συμφωνώ με αυτά που περέθεσε ο virus3bar!

αστειεύομαι φίλε μου ουσιαστικά μου άνοιξες τα ματια. by the way τα northbridge coolers μπαίνουν σε οποιαδήποτε μητρική; θεωρείτε σκόπιμη την αναβάθμιση από tr 120 extreme σε megahalems;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.