Jump to content

Τι γινεται με το jailbrake για το ps3 ?

Noobster

Recommended Posts

Ξερουμε αν δουλευει σωστα? Μερικοι εχουν παρει απο εξωτερικο..Λιγο που εψαξα ειδα 15 διαφορετικες εκδωσεις..Αλλο με update αλλο χωρις κτλπ..Εχουμε καμια πληροφορια γιατι θελω να το παρω.Ευχαριστω

• Replies 40
  • Created
  • Last Reply

Μεταφέρεται στο Gaming.

Όπως έχει ειπωθεί παραπάνω, δεν αξίζει να πάρεις κανέναν κλώνο, ούτε το αυθεντικό PSJB.

Αρκεί να αγοράσεις ένα dev board (20-24$) και να το φλασάρεις με το ανάλογο payload.

Θα κάνω έναν μικρο οδηγό σήμερα/αύριο για το τι και πως.

διαβασα οτι αν εισαι online το βρισκει η sony και σου banarei το ps κ δε μπορεις να κανεις update ουτε να παιξεις online....Οποτε αξιζει?

Μέχρι στιγμής το πράγμα λειτουργεί σε PS3 >= 3.41. (Κυρίως στο 3.41)

Για να μπεις στο PSN πρέπει να έχεις fw 3.50.

Όποτε δεν μπαίνεις PSN (τουλάχιστον προς το παρόν), και άρα δεν έχει online multiplayer.

Δεν έχω διαβάσει κονσόλα να έχει μπαναριστεί, πολύ απλά γιατί δεν μπορείς να μπεις στο PSN χωρίς fw 3.50, στο οποίο όμως δεν παίζει το PSJB.

Προσωπικά δεν έχω καμιά καούρα να παίξω online και προτιμώ να παίζω τα αγορασμένα παιχνίδια μου από τον δίσκο, που είναι τάξης μεγέθους πιο γρήγορος από το Bluray.

Επίσης παίζει και η hombrew σκηνή που κάθε μέρα βγάζει και κάτι καινούριο.

Νομίζω ότι και την 3.50 να έχει κάποιος, μπορεί να κάνει downgrade σε 3.41, αρκεί να έχει το firmware, το οποίο κυκλοφορεί ελεύθερο... δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά αυτό θα ήταν το λογικό...

Δεν γίνεται, γιατί δεν σε αφήνει να πας προς τα πίσω.

Το σύστημα είναι τόσο σκληρό σε αυτήν την πολιτική που ακόμα και στην 3.41 να είσαι, έτσι και ξεκινήσεις την διαδικασία update σε 3.42+, σηκώνεται το update flag που δεν σε αφήνει να γυρίσεις στην παλιότερή έκδοση.

Πολύς κόσμος έχει κολλήσει στην 3.50 και περιμένει από την ps3 σκηνή να βρει κάποιο exploit που θα επιτρέψει downgrade.

Και στο psp ισχύουν τα ίδια, αλλά εκεί βρήκανε exploit :p

Πάντως στην 3.3x που ήταν αυτό που πήρα, παρόλο που με ζάλισε για το online update σε 3.50, το έκανα μέσω usb σε 3.41...

Αυτό ναι, γιατί πήγες κατά πάνω.

Με USB από παλαιότερη έκδοση πάλι, μόνο κατά πάνω μπορείς να πας. Το update δεν επαληθεύεται με την Sony διαδικτυακά όταν γίνεται. Η κονσόλα ξέρει μόνο να επιτρέπει την εγκατάσταση μεγαλυτέρων εκδόσεων της εγκατεστημένης.

Αν πήγαινες στην 3.50 δεν θα σε άφηνε να γυρίσεις στην 3.41, ακόμα και με φλασάκι να δοκίμαζες, ή και να φόρμαρες τον HDD, εκτός κονσόλας.

Σου παραθέτω τις 5 πρώτες σειρές του άρθρου:

Update: Many users including namdlo and nannou have pointed out the picture is dated, and have determined this scare to be more of a wake-up call than a true Sony PS3 ban wave over the PS JailBreak PS3 modchip.

Την είχα δει την είδηση, η φωτογραφία είναι παλιά, από τότε που η Sony έκανε ban, αν έκλεβες σε παιχνίδια online, αν θυμάμαι καλά...

Μέχρι στιγμής το πράγμα λειτουργεί σε PS3 >= 3.41. (Κυρίως στο 3.41)

Για να μπεις στο PSN πρέπει να έχεις fw 3.50.

Όποτε δεν μπαίνεις PSN (τουλάχιστον προς το παρόν), και άρα δεν έχει online multiplayer.

Δεν έχω διαβάσει κονσόλα να έχει μπαναριστεί, πολύ απλά γιατί δεν μπορείς να μπεις στο PSN χωρίς fw 3.50, στο οποίο όμως δεν παίζει το PSJB.

Προσωπικά δεν έχω καμιά καούρα να παίξω online και προτιμώ να παίζω τα αγορασμένα παιχνίδια μου από τον δίσκο, που είναι τάξης μεγέθους πιο γρήγορος από το Bluray.

Επίσης παίζει και η hombrew σκηνή που κάθε μέρα βγάζει και κάτι καινούριο.

Νομίζω οτι μπορείς να μπείς και χωρίς να έχεις κάνει upgrade το διάβαζα προχθές σε ένα άρθρο,αύριο το πρωί που θα πάω δουλειά θα το βρώ και θα σκανάρω τις σελίδες και θα τις ανεβάσω

έλα ρε αλέξη από σένα κρεμόμαστε για το guide ρεεεεεεεεεε αααντε :p

Μεχρι να ασχοληθει ο ανθρωπος καντε ενα google search ... εχει βουηξει ο τοπος απο guides και info οσο αφορα το PSJailbreak!

xdoc δεν νομιζω οτι πιανει τωρα το συγκεκριμενο κολπο. Ας μας το επιβεβαιωσει καποιος ομως καλυτερα. Εγω βαριεμαι να μπω σε αυτη την διαδικασια :p

Λοιπόν αυτό που ανέβασα ειναι ενα άρθρο για την παράκαμψη της υποχρεωτικής αναβάθμισης για την εισοδο στο SPN

*απο το περιοδικό xaker

Το έχουνε κόψει αυτό, πλέον PSN δεν μπορείς να μπεις καθόλου. Ακόμα και όταν έπαιζε αυτό, δεν μπορούσες να παίξεις online...

ρε παιδια αφου εβαλα το jailbreak, open manager, backup manager κτλ ειπα να δοκιμασω το open manager.δουλευει κανονικα,εκανα bαckup στο δισκο το παιχνιδι ,και παω να το παιξω και μου βγαζει μαυρη οθονη κα δεν κανει τπτ!!!

κανω κατι λαθος???

και κατι αλλο :υπαρχει περιπτωση να δουλεωει το xbox360 wireless controller στο ps3???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.