Jump to content

Τι γινεται με το jailbrake για το ps3 ?

Noobster

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Το είδα σε ένα άλλο φόρουμ και είπα να το ποστάρω και εδώ . Εσείς θα το αγοράσετε ?

Εγώ θα περιμένω λίγο ακόμη να δω τί θα γίνει - το online δε με ενδιαφερει ετσι κι αλλιως - και κατα πασα πιθανότητα θα το αγοράσω εκτός αν βγει σε μορφή software .

• Replies 40
  • Created
  • Last Reply

Φοβάμαι μην γίνει καμια ******* πχ να το αγορασουμε το στικακι και μετα να κανει τιποτα η Sony και να μεινουμε με την τσαπου στο χερι ή να σταματήσουν το support του Jailbreak αυτοί που το έφτιαξαν ( αφου τσεπώσουν τα φράγκα φυσικά ).

I smell κλειδωμα soon

Με το τσιγκέλι φαίνεται ότι πρέπει να της τα βγάζουμε της Sony τα χαρακτηριστικά του κάθε νέου firmware που βγάζει. Μόλις τις τελευταίες ώρες έχει γίνει γνωστό ότι το πρόσφατο firmware 3.50, πέρα από τη δυνατότητα αναπαραγωγής 3D Blu-ray κλπ, υποτίθεται ότι αχρηστεύει ορισμένα χειριστήρια της πλάκας για το PS3, που δεν έχουν εγκριθεί από τη Sony. Μετά την εγκατάσταση του firmware όμως, χρήστες έχουν αντιμετωπίσει προβλήματα με συσκευές όπως το Yobo PS3 JoyBox (αντάπτορας χειριστηρίου PS2 σε PS3), το XCM Cross Battle Plus (αντάπτορας χειριστηρίου Xbox 360 σε PS3), αντάπτορες που κάνουν τις κιθάρες του Guitar Hero για PS2 συμβατές με το PS3, ακόμα και το SplitFish FragFX. Μένει να δούμε αν η Sony… το παράκανε και θα διορθώσει το λάθος, η αν τελικά… δεν πρόκειται για λάθος.

game20.gr

To PSJailbreak και το PSGroove δεν είναι παράνομα.

Το PSgroove μάλιστα δεν υποστηρίζει και τον λεγόμενο Backup Manager που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για "κακούς σκοπούς".

Εγώ παρήγγειλα και μου ήρθε το Teensy++ από εδώ http://www.pjrc.com/teensy/

και με αυτό ξεκλειδωσα το PS3 μου.

Μου κόστισε 20Ε με τα μεταφορικά. Το φλασάρισμα με το PSGroove γίνεται μέσω USB στον υπολογιστή σας.

Το "αυθεντικό" PSJB είναι καρα-ποποπιάσιμο.

Έβαλα το 3.5 ο βλάξ!

Θά 'χω πρόβλημα??

Το 3.50 προς το παρόν δεν σπάει. Το έβγαλε η σονυ ακριβως για να καλύψει το vulnerability αυτο... :(

Προσοχή ΜΗΝ αναβαθμιζετε σε οτιδήποτε παραπάνω απο 3.41 γιατί χάνετε κάθε δυνατότητα τρεξίματος του παραπάνω "hack". Τουλάχιστον για τώρα.

Εχω αγορασει εναν κλωνο και μαλιστα απο Ελληνα και εχω περασει πολλα απο τα games Μου στον σκληρο. Loading times σαφως ανωτερα ... εχω 3 PS3 fat τα 2 εχουν 3.41 firmware Και το ενα 3.15 (εχω linux σε αυτο). Το αγορασα 30 ευρω

Απο μεγαλυτερο firmware δεν μπορεις να κανεις downgrade στο 3.41 αλλα θα βγει και custom firmware καποια στιγμη και θα γινει το ελα να δεις

Εχουνε βγαλει emulators, FTP servers και μαλιστα τις τελευταιες μερες βγηκε και Operating System σε καρα-beta εκδοση

http://www.ps3hax.net/2010/09/playos-first-custom-operating-system-for-ps3/

Εχω αγορασει εναν κλωνο και μαλιστα απο Ελληνα και εχω περασει πολλα απο τα games Μου στον σκληρο. Loading times σαφως ανωτερα ... εχω 3 PS3 fat τα 2 εχουν 3.41 firmware Και το ενα 3.15 (εχω linux σε αυτο). Το αγορασα 30 ευρω

Απο μεγαλυτερο firmware δεν μπορεις να κανεις downgrade στο 3.41 αλλα θα βγει και custom firmware καποια στιγμη και θα γινει το ελα να δεις

Εχουνε βγαλει emulators, FTP servers και μαλιστα τις τελευταιες μερες βγηκε και Operating System σε καρα-beta εκδοση

http://www.ps3hax.net/2010/09/playos-first-custom-operating-system-for-ps3/

Καλά τα λες, μόνο που δεν έχει βγει ακόμα το custom os που αναφέρεις και οι πιθανότητες κλινουν στο ότι ειναι μουφα :p ( διάβασε το θρεντ στο φόρουμ τους)

Επίσης συνιστώ ένα dev board σα το teensy γιατι αφενός κάνει την ίδια δουλειά με έναν κλωνο, αφετέρου, ειναι σίγουρα updateable ( ενώ πολλοί κλωνοι όχι), και τέλος ειναι και η φθηνότερη λύση.

Μόνο μειονέκτημα ειναι ότι έχει γίνει τρέλα backordered και αν παραγγειλει κανείς τώρα μάλλον θα παραλαβει κατα Νοεμβριο... :/

Το ξερω οτι δεν εχει βγει ακομα custom FW ... θα βγει ομως, have faith!!

Χθες καταφερανε και τρεξανε το PS3 σε service mode!!!

qyv58z.jpg

attachment.php?attachmentid=18713&d=1285575334

attachment.php?attachmentid=18715&d=1285582630

As shown in this first image, we can see the red box on the XMB showing that the console actually went into service mode. In this mode, it is possible to run specific software, including one allowing the downgrade (the opposite of update, ex. go back to a previous firmware). So let's say there is downgrade opportunity to go 3.15 for the benefit of new and more otheros hack with PSGroove. Payload through this, it is also possible to run each time you start the console, loading a .self file from a USB key as explained above. This could allow the hack using only one time a dongle or other, then your USB stick could complete the task alone. Advances in the underground world push the limits even further

Να ρωτήσω κάτι ο αδαής ΜΗ κάτοχος PS3?

Αυτά είναι για να περνάτε τα νόμιμα παιχνίδια στον σκληρό και να μην απαιτούνται dvd, ή μιλάμε (κλειδώνουμε) για κόπιες?

Να ρωτήσω κάτι ο αδαής ΜΗ κάτοχος PS3?

Αυτά είναι για να περνάτε τα νόμιμα παιχνίδια στον σκληρό και να μην απαιτούνται dvd, ή μιλάμε (κλειδώνουμε) για κόπιες?

Nope.

Μπορεις να βαλεις λειτουργικο, emulators, homebrews και ενα καρο πραγματακια που σιγα σιγα θα αρχιζουν να σκανε.

Φυσικα και για back up των ηδη αγορασμενων games.

Περνας τα παιχνιδια στον σκληρο (εσωτερικο ή εξωτερικο) απο τα Blu-Ray σου και μετα το μονο που χρειαζεται ειναι ενα original δισκακι για να παιξεις το οποιοδηποτε παιχνιδι απο τον σκληρο δισκο. Πχ εγω συγκεκριμενα σε ενα 250gb εσωτερικο εχω περασει 10 Games μου και εχω μεσα το Gran Turismo 5 αλλα τα παιζω ολα. Τωρα υπαρχουν και dumps στο internet τα οποια τα κατεβαζεις και τα περνας κανονικα στον εξωτερικο σκληρο, ή στον εσωτερικο σκληρο μεσω FTP.

Απλα πλεον το game ειναι ολο στον σκληρο δισκο και δεν απαιτειται η υπαρξη του Bluray για να παιξεις το game (αρκει να εχεις ενα οποιοδηποτε original game του Ps3 μεσα)

Παω εγω πχ στο videoclub της γειτονιας, νοικιαζω δυο PS3 games, τα περναω στον σκληρο , τα παω πισω .... και μετα με το Tekken που εχω (παραδειγμα) παιζω τα Uncharted 1 και Uncharted 2 που μπορει να ειχα νοικιασει

Edit : Εννοειται και για ενα αλλο καρο πραγματα οπως emulators και homebrew ...εδω θα μπορεις με τον καιρο λενε να του περασεις παραπανω απο ενα λειτουργικο

Θενκς παίδες με καλύψατε και οι 2.

Άρα πάει και το PS3 σαν το τελευταίο οχυρό όπως βλέπω.

Έβαλα το 3.5 ο βλάξ!

Θά 'χω πρόβλημα??

και εγώ το Σαββάτο που μας πέρασα έκανα update... το ανοίγω μια φορά το μήνα και αν το play, το update με μάρανε...χεχεχε

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.