Jump to content

Οπτική συσκευή (εσωτερική)

nikolasr200

Recommended Posts

θέλω να πάρω τουλάχιστον ένα optical drive..

από χαρακτηριστικά θέλω lightscribe (και δεν ξέρω αν πρέπει να υπάρχουν και κάποιες επιπλέον ιδιότητες ή να προσέξω κάτι-μόλις σήμερα έμαθα στο που χρησιμεύει)

και από εκεί και πέρα, τι επιλογές έχω σε blu-ray reader τι σε writer, και αν αξίζει να δώσω τα extra λεφτά για writer την στιγμή που δεν ξέρω κατά πόσο θα ασχοληθώ με αυτό το κομμάτι προς το παρόν..

δηλαδή μήπως είναι προτιμότερο να πάρω απλά blu-ray reader, dvd+-r/+-rw, lightscribe και ποιο μοντέλο..?

σχετικά με την εμπειρία μου από συγκεκριμένες μάρκες, τα τελευταία 5 χρόνια χρησιμοποιούσα lg dvd-rom/ram χωρίς κανένα παράπονο, και παλιότερα (προ 5ετίας) asus cdrom επίσης χωρίς παράπονο και sony cdrw χωρίς να με ενθουσιάζει ιδιαίτερα..

οπότε ανοιχτός σε προσιτές και αξιόπιστες προτάσεις για οπτικό μέσο..

από θέμα χρημάτων είχα στο μυαλό μου μέχρι γύρω στα 60ευρώ..αν με ελάχιστα extra καλύπτω και το κομμάτι του bluray writer έχε καλώς, αν πάλι μπορώ να έχω τον συνδυασμό των υπολοίπων σε ακόμα χαμηλότερη τιμή, και πάλι ευχαριστημένος θα είμαι..

π.χ. κάτι τέτοιο αξίζει τα λεφτά του? http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Optical-Disc-Drives/LG-Internal-Blu-Ray-Combo-Drive-CH10LS20-CH10LS20-AUAR10B.htm

ή κάτι τέτοιο φαντάζει μονόδρομος? http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Optical-Disc-Drives/LG-BH08LS20-RW-plus-HD-DVD-Rom.htm

To ποιό φθηνό για να κάνεις την δουλειά σου έτσι ώστε αν σου χαλάσει (που θα χάλασει) το πετάς και πέρνεις άλλο...

Οι μάρκες έχουν «πεθάνει» πλέον, όλα σχεδόν το ίδιο είναι.

Kαι καλά έκανες...

Δεν αξίζει να δίνεις λεφτά για optical drives,μιας και όλα την ίδια δουλειά κάνουν στην ίδια ταχύτητα (περίπου)...Δεν είναι όμως gpu πχ που λες,θέλω απόδοση και λες ας δώσω 50Ε παραπάνω....:p

Εκτός αν θες να παίζει blueray..Οπου αλλάζει το πράμα! :T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.