Jump to content

Αναζήτηση Rack kit για 4 σκληρούς δίσκους

kezm

Recommended Posts

Αγαπητοί συνλαμπήτες καλησπέρα.

Ας αναφέρω εν συντομία το πρόβλημα που έχει προκύψει.

Έχω 4 δίσκους σε raid 5 και τους έχω μέσα στο κουτί σε ένα αυτοσχέδιο από πλέξι "κλουβί".

Επειδή αυτή την περίοδο είμαι σε μία φάση "καλοπισμού" του κουτιού, ήθελα να πάρω μια έτοιμη λύση από lian li.

Ο μοναδικός περιορισμός μου είναι ότι το όλο "cage" πρέπει να καταλαμβάνει μέχρι και 3 5.2 θέσεις στο εμπρός μέρος.

Ύστερα από μία έρευνα αγοράς κατέληξα στην παρακάτω λύση.

3888_3.jpg

3888_2.jpg

Διαθέτει και χώρο για 4 σκληρούς και καταλαμβάνει μόνο 3 bays ενώ παράλληλα περέχει και Ηot swap.

Ποιο είναι το πρόβλημα;

Στο site αναφέρει ότι υποστηρίζει raid 0, 1, 10 και πουθενά δεν λέει για raid 5.

Το ερώτημα είναι, θα έχω πρόβλημα με το ήδη υπάρχον raid 5 που έχω σεταρισμένο στους δίσκους;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.

eloy συμφωνώ απόλυτα!!! Και αυτό μου έκανε κι εμένα εντύπωση.

Απλά μου έκανε εντύπωση που αναφέρει όλα τα raid πλην του 5 και έλεγα μήπωςςςςςς παίζει καμία ασυμβατότητα και τρέχω μετά...

Επιπλέον αν κάποιος έχει αγοράσει κάτι αντίστοιχο, γνωρίζει αν στο πακέτο συμπεριλαμβάνονται και αυτά;

3843.jpg

2245.jpg

Ευχαριστώ

τα περιλαμβανει μεσα τα λαμακια αυτα.

εαν θες εχω ενα διαθεσιμο

να στο δωσω να δεις εαν κανει τη δουλεια σου

κι αν σου κανει μετα παραγγειλε το

μη το παρεις τσαμπα και σου μεινει.

@Κοπρίτης Σου 'ρχομαι... :X:

@Antonis86 κοίτα αν δεν παίξει θέμα ασυμβατότητας (πράγμα σχεδόν απίθανο), πιστεύω ότι η πλακέτα βολεύει στο cable managment.

Και στο Ηot Swap βέβαια! Αν από πίσω είναι τα καλώδια στον αέρα δεν μπορείς να τους τραβήξεις!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.