Jump to content

Προτεινετε μου pc

Basilis2010

Recommended Posts

Basilis2010 Αν μπορείς να μας πείς περίπου πόσα χρήματα θα σου δώσει ο πατέρας σου..~1000? 2000? Δεν θέλω ενα ακριβές ποσο,αλλά αμα μας πείς στο περίπου θα σε βοηθήσουμε καλύτερα...

Επίσης, να σου πώ οτι το να συναρμολογήσεις εναν Η/Υ φαντάζει δύσκολο οταν είναι για πρώτη φορά,αλλα δεν είναι καθόλου. Λίγη προσοχή θέλει απλά μην σπάσεις τίποτα..

Στο λέω γιατι και εγώ πρόσφατα αγόρασα Η/Υ,και τον συναρμολόγησα εγω ο ίδιος..(Πρωτάρης)..Άμα το κάνεις μια φορά,θα σου φαίνεται παιχνιδάκι. :T:

Φιλε kolofagos..ειπα οτι θα σας πω ποσα θα δωσει μολις παρει το δανειο...

φιλε GoMaR..δεν γνωριζω ειλικρινα..απο εκει που τον αγορασα δεν μου ειπαν τιποτα για μαρκες τι και τι ειναι..και δεν ξερω τιποτα απο υπολογιστες..ουτε καν δεν εχω ασχοληθει..ουτε τα gp απο τα games που κατεβαζω δεν εχω βρει ακρη να μαθω τι ειναι ως τωρα...οταν λεω οτι δεν ξερω..σημενει οτι δεν ξερω...

ΟΚ,τότε ό,τι σύνθεση και να σου δώσουμε τώρα πάει χαμένη..Γιατι?

Μπορεί όταν ο πατέρας σου πάρει το δάνειο,να έχει βγεί τίποτα καινούργιο.

Αλλά και άμα δεν ξέρουμε το budget σου δεν είναι εύκολο να σε βοηθήσουμε...

Καλά θα ήταν να μας πείς,οταν θα έχεις τα λεφτά στο χέρι,να σου κάνουμε μια πλήρη σύνθεση και να την αγοράσεις..

Καλησπερα σας :)..πηγα στο πλαισιο και πηρα ενα εξερετικο βιβλιο με υπολογιστες σημερα..:p και βρηκα ενα πολυ ωραιο pc στην τιμη των 2.239 ευρω...ακουστε ολα τα χαρακτιριστηκα του τωρα και πειτε μου την γνωμη σας :)

(Apple:iMac-MC511GR Ο απολυτος ολα-σε-ενα υπολογιστης τωρα με τετραπυρηνο επεξεργαστη Core i5,glossy Οθονη 27'' και ακομη πιο ισχυρη καρτα γραφικων!)

ΠΡΑΓΜΑΤΑ:Κωδικος:1540181,Oθονη:27''Glossy 2560 x 1440,Καρτα γραφικων:ATI Radeon HD 5750 1024 MB,Επεξεργαστης:Intel Core i5 2.80 GHz,Μνημη:4 GB DDR3,Σκληρος Δισκος:1 TB,SATA, 7200 rpm,Οπτικο Μεσο:DVD_RW Double layer,Συνδεσεις:WIFI N,Bluetooth,1X Θυρα Ethemet, 10/100/1000 Mbps,Ποντικι/Πληκτρολογιο:Ασυρματο/Apple Magic Mouse..Εγγυηση: 1 'Ετος Αντιπροσωπειας........αυταααα ελπιζω να μου πειτε αν ειναι καλος..ευχαριστω εκ των προτερων :)

Εξαιρουμένης της οθόνης κάτσε και υπολόγισε πόσο κοστίζουν τα υπόλοιπα αν τα πάρεις κομμάτι κομμάτι. Πληρώνεις ένα μικρό νταβατζιλίκι στην Apple και μάλλον τσάμπα κιόλας μιας και δεν ασχολείσαι με δημιουργία γραφικών για να πεις ότι θα σου βγάλει τα λεφτά του...

Αποφάσισε πρώτα ποσα λεφτά διαθέτεις (που είναι και το πιο σημαντικό) και όταν είσαι ΟΚ ξαναρώτα.

Για την χρήση που το θέλεις υπάρχουν PC από 300€ μέχρι 4000-5000€!!!

Και συναρμολογησέ το μόνος σου. Δεν είναι δύσκολο αν σε καθοδηγούμε εμείς από εδώ.

Καλησπερα σας :)..πηγα στο πλαισιο και πηρα ενα εξερετικο βιβλιο με υπολογιστες σημερα..:p και βρηκα ενα πολυ ωραιο pc στην τιμη των 2.239 ευρω...ακουστε ολα τα χαρακτιριστηκα του τωρα και πειτε μου την γνωμη σας :)

(Apple:iMac-MC511GR Ο απολυτος ολα-σε-ενα υπολογιστης τωρα με τετραπυρηνο επεξεργαστη Core i5,glossy Οθονη 27'' και ακομη πιο ισχυρη καρτα γραφικων!)

ΠΡΑΓΜΑΤΑ:Κωδικος:1540181,Oθονη:27''Glossy 2560 x 1440,Καρτα γραφικων:ATI Radeon HD 5750 1024 MB,Επεξεργαστης:Intel Core i5 2.80 GHz,Μνημη:4 GB DDR3,Σκληρος Δισκος:1 TB,SATA, 7200 rpm,Οπτικο Μεσο:DVD_RW Double layer,Συνδεσεις:WIFI N,Bluetooth,1X Θυρα Ethemet, 10/100/1000 Mbps,Ποντικι/Πληκτρολογιο:Ασυρματο/Apple Magic Mouse..Εγγυηση: 1 'Ετος Αντιπροσωπειας........αυταααα ελπιζω να μου πειτε αν ειναι καλος..ευχαριστω εκ των προτερων :)

Πολλά τα λεφτά ρε φίλε και στην ουσία πληρώνεις ένα αυτοκόλλητο με ένα μήλο (Apple).

Στο μαγαζί που πήγες υπάρχουν πολύ καλύτερα PC (για έτοιμους μιλάμε πάντα) με 500€ πιο φτηνά!

ΥΓ.Στο 1ο post γράφεις ότι θέλεις τα κομμάτια να τα πάρεις ξεχωριστά. Αυτό που διάλεξες δεν ταιριάζει.

2 σελίδες νήμα και ούτε ένας μέχρι στιγμής δεν έχει βγει να επιστρέψει τον μικρό Βασίλη στην πραγματικότητα!

Βασίλη, ασχολούμαι πολλά χρόνια με τους υπολογιστές, όπως πολλά μέλη από εδώ μέσα, και έχω να σου προτείνω ένα πράγμα:

Και εγώ μικρός όταν ήμουν έβαλα τον πατέρα μου να μου αγοράσει έναν υπολογιστή αντίστοιχης αξίας (1.000.000 δρχ την εποχή εκείνη) γιατί ήθελα να μάθω και να έχω καλό σύστημα κλπ.

Όταν μετά από χρόνια είχα μάθει αρκετά ώστε να θεωρώ ότι έφτανα το μηχάνημα στα όρια του, συνειδητοποίησα πόσο πεταμένα ήταν τα χρήματα που είχε τότε δώσει!

Βασίλη, τόσα χρήματα για υπολογιστή δίνουν αυτοί που έχουν τεράστιες απαιτήσεις και τους χρειάζεται γιατί με λιγότερα η δουλειά τους δεν γίνεται! Τα λεφτά δεν είναι στραγάλια και δεν αξίζει ο πατέρας σου να πάρει δάνειο για να πληρώσει έναν υπολογιστή που εσύ θα χρησιμοποιείς για να παίζεις παιχνίδια! Αν πάλι τα λεφτά ο πατέρας σου θέλει να τα διαθέσει για εσένα, πήγαινε αγόρασε ένα συστηματάκι με 1000 ευρώ που θα είναι υπεραρκετό για αυτό που θες, και με τα υπόλοιπα πήγαινε αγόρασε ένα ωραίο ποδηλατάκι για να κάνεις και τις βόλτες σου και να γυμνάζεσαι!

Δεν ξέρεις από υπολογιστές, συνεπώς δεν χρειάζεσαι ούτε i7, ούτε 6GB RAM, ούτε SSD δίσκο, ούτε 5890 κάρτα γραφικών. Αν δεν σου δείξει κάποιος την διαφορά, εσύ πιθανότατα δεν θα την καταλάβεις παρά μόνο μετά από 3 χρόνια χρήσης, που έτσι και αλλιώς το σύστημα σου θα είναι για πέταμα!:tomato:

ο πατερας μου περιμενω να παρει το δανειο για να παει να μου τον παρει

Δεν είναι καιροί για δάνεια τώρα. Όποιος πήρε.....πήρε!!! :tomato::tomato::tomato:

Από δω και πέρα όποιος παίρνει δάνειο τον παίρνει ο δ......

Συμφωνω απολυτα με τον φιλο eloydark.Ηθελα να τα γραψω και εγω αλλα θα χρησιμοποιουσα πιο σκληρη γλωσσα και κρατη8ηκα..Ο Βασιλακης ειδε αυτο το Pc http://www.plaisio.gr/Computers/Desktop/All-in-one-computers/Apple-iMac-MC511GR-Z0JP001FW.htm αν ειναι δυνατον δηλαδη .

Βασιλη το Pc αυτο ειναι imac ...Tωρα τι ειναι imac αλλο 8εμα..Σιγουρα ειναι κατι που εσυ δεν ψαχνεις.

Με 700 ευρω μπροεις να φτιαξεις ενα pc αρκετα καλο για παιχνιδια..

Σκεψου το και εδω ειμαστε να σου πουμε τι να αγορασεις.

Αν θελεις πες μας την ηλικια σου..(αυτο ειναι πρωσοπικη απορια :))

• 5 weeks later...

συμφωνω κι εγω με τον eloydark, και κατ'επεκταση με τον azzerki.

και θα σου πω φιλε βασιλη, οτι με αυτα που διαβασα μεχρι τωρα, μου προκληθηκε ενας φοβος. και επειδη, οπως ειπες, δεν εχεις ασχοληθει με τεχνικα ζητηματα, θα ελεγα να μην ασχοληθεις καθολου, τουλαχιστον ακομα!

θα σου προτεινω να παρεις το εξης ετοιμο πισι,

Turbo-X Atlas F4100 - Έτοιμοι υπολογιστές - plaisio.gr

στα 1000€, εις γνωση μου οτι θα πληρωσεις κατι παραπανω, αλλα δεν θα χρειαστεις να συναρμολογησεις ουτε μια βιδα, και εχει και εγγυηση.

κι αν θελεις καποια στιγμη, να ασχοληθεις κι εσυ μονος σου με το στησιμο ενος πισι, κατσε διαβασε καποια βασικα πραγματα γυρω απο το θεμα, και διαβασε και πολυ thelab....!!!

(ξερω οτι ειναι εναντια στα "πιστευω" του φορουμ να προτεινουμε ετοιμα πισι, αλλα οπως ειπα, μου προκαλεσε εναν απροσδιοριστο φοβο ο βασιλης, ωστε να του προτεινω να το στησει μονος του....!! σορρυ!!!)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.