Jump to content

Προτεινετε μου pc

Basilis2010

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα..επειδη σε λιγες μερες θα αγορασω 1 pc...αλλα θα ηθελα να τα παρω ολα ξεχωριστα..ας πουμε δηλαδη πχ:1 ξεχωριστη οθονη 23αρα,1 ξεχωριστο εγκεφαλο,1 ποντικι,1 πληκτρολογιο,2 σκληρους δισκους,1 cam,και ηχεια...ολα σκοπευω να τα αγορασω ξεχωριστα(γιατι πιστευω οτι ειναι η ποιο οικονομικη λυση,και καλητερο να φτιαξω εναν Super υπολογιστη παρα να το παρω ολο το σετ...ευχομαι να μου απαντησετε συντομα..ευχαριστω εκ των προτερων :).

Δεν μας είπες για ποια χρήση το θες το σύστημά? και πόσα χρήματα διαθέτεις?

Φιλε μου αυτο που ειπες δεν ξερω τι ειναι :p..λογικα δεν ξερω και πολυ καλα απο pc μονο να δουλευω τα pc ξερω :p.

Φιλε plojihΤο θελω για να κανω Downloads για Games,Movies,Music,κτλπ...και επισης θελω να αντεχει βαρια παιχνιδια..οπως το Crysis 2 που θα βγει..φιλε μου δεν ξερω ποσα χρηματα διαθετω ακομη :p..ο πατερας μου περιμενω να παρει το δανειο για να παει να μου τον παρει...και μου ζητησε να μπω εδω μεσα να σας ρωτησω τι εξαρτιματα να αγορασω γιατι επιθυμω να τα αγορασω ολα ξεχωριστα...

cpu

motherboard

gpu

ram

case

psu

cooler

hdd 750gb

ssd

οθονη 23'' samsung

αμα μου ελεγες αυτη την στιγμη να παρω πισι θα επερνα αυτο..συνολο βγαινει 2215..δεν ξερω ποσα λεφτα μπορει να διαθεση ο πατερας σου παντως με αυτο τον υπολογιστ θα μπορεις να παιζεις τα παντα για 2-3 χρονια full νομιζω

Πανάκριβο το σύστημα φίλος....Χώρια που ο επεξεργαστής είναι στα 2.66 GHz μόνο...

ανεβαινει ανετα 4 για 24/7 και για bench 4.4-4.5 ομως ;) το ξερω οτι ειναι ακριβο αλλα απ'οτι καταλαβα κατι τετοιο θελει ο φιλος.. αμα μας πει τιμη μπορω να φτιαξω και αλλη πιο φθηνη συνθεση..

Συνθεσεις να σου δωσουμε ενα καρο. Το θεμα ειναι οτι εφοσον δεν ξερεις απο PC, πως θα τον συναρμολογησεις;

Απαντησε μου σε αυτο και οταν μαθεις ποσα λεφτα μπορεις να διαθεσεις, γραψτο εδω τα παιδια θα σου προτεινουν καλες λυσεις.

dN θα φωναξω προγραμματιστη ;)...τετοιους φωναζω και μου τα φτιαχνουν ολα κομπλε...περνουν 50,η 80 και φευγουν!!!

εγω στο φτιαχνω τσαμπα..:p γιατι δεν προσπαθεις να το φτιαξεις και μονος σου? οτι θες θα σε βοηθησουμε εδω και επισης θα εχεις την χαρα της δημιουργιας ;) πες μας και τελικα ποσα money θα κλαιει ο μπαμπας.. :p

Δεν ξερω ποτε ακριβως θα παρει το δανειο :p..αλλα αν το παρει θα σας πω :)...απλα θελω να στισω ενα γερο εργαλειο :p..οχι να μου κανουν νερα τα παιχνιδια..κυριως για αυτον τον λογο θελω να αγορασω καινουργιο pc :p οκ τοτε φιλε μου αμα ειναι θα χαρω πολυ να με βοηθισετε να τον φτιαξω :p..θα εχω και αυτον στην κρεβατοκαμαρα για να μπορουμε να συνενοουμαστε ;)..αλλα πιστευω οτι ειναι αρκετα δυσκολο να βαλω καρτα γραφικων και να τον κανω κοματια για να βαλω ολα αυτα τα πραγματα μεσα...ο καινουργιος υπολογιστης λογικα θα εχει καρτα γραφικων μεσα...αρα θα παει σε αυτον τον υπολογιστη για να μην πεταχτει τσαμπα η καρτα γραφικων :p..και θα βαλω την αλλη που μου προτεινατε στο θεμα που εφτιαξα :)..και θα περιμενω να βγουν πρωτα οι καινουργιες καρτες και μετα να παω να αγορασω :)..

Φιλε μου για να καταλαβω 8α παρεις και κουτι ετοιμο και κομματια ξεχωριστα?Γιατι να κανεις κατι τετοιο?

dN θα φωναξω προγραμματιστη ;)...τετοιους φωναζω και μου τα φτιαχνουν ολα κομπλε...περνουν 50,η 80 και φευγουν!!!

Από πότε ο προγραμματιστής είναι τεχνικός?? Κατά την γνώμη μου θα πρέπει να πάρεις μια ολοκληρωμένη λύση από κάποιο κατάστημα που θα σου αναλάβουνε εξ'ολοκλήρου την κατασκευή και κυρίως την σωστή και γρήγορη εγγύηση για αυτό που θα πάρεις. "Προγραμματιστές" εν έτει 2010 που θα στο φτιάξουν με 50 ευρώ είναι μια λύση που θα έπρεπε να αποφύγεις.

Δεν ξερω ποτε ακριβως θα παρει το δανειο :p..αλλα αν το παρει θα σας πω :)

Λιγο δυσκολο το βλεπω:hmm: Οι τραπεζες δεν δινουν τσιγαρο:nothing:

Φιλε Azzerki..επειδη ειναι το καλητερο,ειναι ποιο οικονομικο....και μπορω να κανω ποιο υσχιρο pc...

φιλε GoMaR..στον εγκεφαλο επανω γραφει..Intra...λογικα τετοια μαρκα θα νε...

Φιλε plojih..εδω δεν εβαλα τετοιο θεμα για να συζητησουμε για δανεια ;)..τα εχει κανονισει ο πατερας μου με την αδερφη μου,και η αδερφη μου εχει καποιες γνωριμιες ξερεις και μπορει να παρει δανειο οποτε θελει...και στην Black list ναναι δεν τους πηραζει ;).

Φιλε SirGeorge...εγω θα το σιναρμολογησω με την βοηθεια του johnymag και με αλλα ατομα...ας καθοσουν να διαβαζες καλα τα προηγουμενα σχολια μου ;).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.