flameboy Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2010 Καλησπέρα labήτες, δυστυχώς δεν πιάνουν και πολύ τα χέρια μου οπότε θα χρειαστώ τη βοήθεια κάποιου για την κατασκευή ορισμένων μεταλλικών κομματιών (Με το αζημίωτο φυσικά). Θέλω να φτιάξω μια βάση για παλμογράφο για το λαιμό του ποδηλάτου μου, και χρειάζομαι τα παρακάτω μεταλλικά κομμάτια, μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποιο κατάστημα που να μπορεί να μου κόψει; Thanks
Κοπρίτης Οκτώβριος 11, 2010 #2 Οκτώβριος 11, 2010 τα δυο πλαινα μεταλλικα στελεχη που βλεπω στη φωτοκατασκευαζονται και σε απλο laser/υδροκοπηδεν χρειαζονται cnc.σκοπευεις να αντικαταστησεις και το μεσαιο τμημα?
flameboy Οκτώβριος 11, 2010 Author #3 Οκτώβριος 11, 2010 Thanks, όχι μόνο τα πλαϊνά μεταλλικά τμήματα θέλω. Ξέρεις κάποιο κατάστημα;
NooDle Οκτώβριος 11, 2010 #4 Οκτώβριος 11, 2010 και με φρέζα cnc γίνεται αλλα πιο εύκολα και πιο φθηνά γίνεται με cnc υδροκοπή που λέει και ο κοπρίτης.Φίλε μου αν ήσουν Θεσσαλονική θα μπορούσε να βγει άκρη.Αλλα Αθήνα ας σου πει κάποιο παλικάρι που ξέρει απο εκεί..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.